Ya da benı seven yokmuş yanılıyor 🙃. Kızlar eski sevgilim bu aralıklı devam eden iletişimimizde bana daha önce bir şey sordu. 3r ()() o7ik bir rüya gördüğünü sabah kalkıp duşa giremediğini ve sadece sıcak suyun aktığını ve sıcaklayıp yandığını söyledi ve bu su sorununu nasıl çözeceğini sordu bende en yakın arkadaşı olan kişinin evıne gıdıp duş almasını ve o şekılde beklememesini söyledim aslında bu cevabımda dini bir boyut yoktu ona diğer çılgın yüzümü göstermekten çekindiğim için ve benı yanlış anlamasından korktuğum için o sekılde cevap verdim. Kendisi çünkü hep benim gözümde temiz akıllı düzenli bir insandı onu bu tarz şeylere alet etmek istemiyordum çünkü ilk asık olduğum da temız duygularla sevmiştim ve ben bugün ona bir şey itiraf ettim. Evde genellikle tek kalıyorum ailem genelde işe gidiyor bu yıl mezun oldum yurt hayatımda olsun veya başka bır yerde bu 6i-+-n53l isteğimi bastırmak için m+-+45st yaptım. Psikologlara gıtmeyı demedim yapamadım ailem mesleğimi almadığım sürece evlılıge ve bırıyle tanısmama izin vermıyor gölgem gıbıler. Ve bu derdımı bırıne anlatmam gerekiyordu akıl hocasına ihtiyacım var çünkü hep 6*53l isteklerime yenık düşüyorum ve 6*n531 isteğimin yüksek olduğu birgunde eskı sevgılıme yazdım mesajların engelını kaldırmıs bu derdimi anlattım genelde her seyımı anlattığım için bunu da anlattım ve " Bana niye anlatıyorsun sır mır dinlemek iste istemiyorumKimsenin sırrını duymak istemiyorum " diye yazdı ve sonraki yazdıklarıma da görüldü attı sizce benı kötü tanımısmıdır? Bu durumdan kurtulmam içimde dua et demıstı daha önce de yazdıklarından önce. Sizce neden görüldü atıyor ya da cevap vermiyor olabilir?
Güncellemeler
1 yıl
Sorumla bile kimse ilgilenmiyo :((((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Bu durum gerçekten karmaşık ve zor olabilir 😟. Eski sevgilinin bu şekilde davranması seni üzebilir ama unutma ki herkesin kendi sınırları var. Belki de seninle ilgili bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyor veya kendine ait sorunları var.
Bu arada, onun tavrını kişisel olarak almaman gereken bir nokta da olabilir. "Görüldü" atması kendince bir sınır koyuyor olabilir ya da bu konuları konuşmak istemiyor olabilir. Belki de kendine de bir sınır koymak istiyordur.
Bu süreçte en iyisi profesyonel biriyle, örneğin bir terapistle, konuşmak olabilir. Ailevi baskılar ve kişisel mücadelelerle başa çıkmak hiç kolay değil. Ama inan bana, bu yolculukta yalnız değilsin ve her zaman yardım alabileceğin yerler var 🤗.
Her zaman güçlü ve pozitif kal! 🌟 Burada hep yanındayız. 💕