Sevgilim eskisi gibi değil ilk başlarda çok üstüme düşerdi hep arayıp yazardı. Şimdi çok az görüşüyoruz neden böyle oldu?

Uzaktan bir ilişkim var önceden arkadaştık bir gün aniden sevgili olduk her şey çok iyi gidiyordu her gün arıyordu ayrıyetten watsqpta da sürekli konuşyorduk hep yanıma geleceğini söylüyordu bir anda sürekli geç yazmaya başladı ben anında cevap versem bile hep geç yazıyor ilk başlarda işi vardie olabilir dedim ama boku çıktı kac defa bu konuyu actim hep geçiştirdi bu aralar o kadar az konuşuyoruz ki gunaydin iyi geceler naber o kadar ve aramıyoda artik bazen watsap giriyor çevrim ici oluyo bana cevap vermeden çıkıyo instagram da da o şekil aktif oluyor ama yarim saat 1 saat sonra cevap veriyor konuşmak istemiyosan söyleyebilirsin olabilir demistin bi ara o da tamam demisti beni seviyo musun diyorum seviyorum diyor ama beni umursamıyor gibi ne yapmam lazım sınav senem 3 ay kaldı böyle olunca aklım hep onda oluyo derste çalışamiyorum 1 hafta ağladiğmi biliyorum böyle yaptığı için bi akıl verirseniz çok iyi olur

Güncellemeler
+1 yıl
Sözce gerçekten seviyor mu yoksa umrunda değil miyim
Sevgilim eskisi gibi değil ilk başlarda çok üstüme düşerdi hep arayıp yazardı. Şimdi çok az görüşüyoruz neden böyle oldu?