Sevgilimin Eski ilişkisini Çok Düşünüyorum Lütfen Yardım Edin?

Merhabalar sevgilimle yaklaşık 3 ay önce tanıştık ve onu çok seviyorum cidden oda beni çok seviyor ve hissettiriyor. Birbirimize çok değer veriyoruz herşeyde yanımda olmaya çalışıyor bende onun yanında olmaya çalışıyorum. Fakat sevgilimin 1 yıllık eski bir ilişkisi var ve birlikte olmuşlar en başında bana söyledi kabul etmek istemezsen anlarım dedi. Başlarda ben çok takmıyodum takmadımda bende eski ilişkimde bir birliktelik yaşamıştım o yüzden aşırı takılmadım. Önceki ilişkimde yaşadığım birliktelikte eski sevgilimin ilki değildim onunda daha öncesi vardı. Fakat sevgilimin ilk deneyimlerini başka biriyle yaşamış olduğunu şu an içimde sindiremiyorum çok kötü hissediyorum ve meraklanıyorum. Birgün gizlice sevgilimin telefonuna girdim ve yakın arksdaşıyla olan konuşmalarını okudum ve eski sevgilisiyle yaşadığı birliktel olsun istekleri olsun bunları gördüm ben bunları gördükten sonra zaman zaman çok kötü hissetmeye başladım. Bunu onunla konuştum pişman olduğunu anlık bir şey olduğunu onu bırakmasından korktuğunu söyledi. Cidden sevgilimi çok seviyorum ve ciddilik istiyoruz ikimizde ama aklımdan atamıyorum eski sevgilisinin fotoğrafına kadar gördüm ve her boş anımda düşünmeden aklımda kurmadan duramıyorum zaman zaman canım çok yanıyor. Ciddi anlamda aramızda hiçbir uyuşmazlık olmuyor ve herşeyime yetiyor ve onu üzmektende korkuyorum ama boşa düştüğümde düşünmekten kafam kurmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Arkadaşıyka olan mesajları aklımdan çıkmıyor kafamı yicek gibi oluyorum. Bütün günüm mahvoluyor hiçbirşeye odaklanamıyorum psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ne kadar yararlı olur bilmiyorum. Sevgilimin daha önce başkasıyla birlikte olduğunu ilkini en özelini başkasıyla paylaşmış olduğunu sindiremiyorum kaldıramıyorum ve detaylı birsekilde ben öğrendim okudum nerede nasıl kaç kere yaptıklarına kadar öğrendim. Bana lütfen tavsiye verin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum onu bırakmak istemiyorum cidden çok seviyorum. Ben kimsenin ilki olamıcakmıyım diye düşünerek değersizleşiyorum
Sevgilimin Eski ilişkisini Çok Düşünüyorum Lütfen Yardım Edin?