Arkadaşlar eski sevgilim başka ilişki yapmış ve ondan ayrılmış bana beni öven bir mesaj yazdı ve eski ilişkisinin bitiren sebebi benim ona her şeyi vermemden kaynaklıymis standartlarini çok yükseltmişim. Tekrar iliskimiz olmasa bile beni iyi hatırlayacağını soyledi. ve bir kaç gün sonra ben şöyle bir mesaj attım
"Selam x, ilişkini bitirip tekrardan bana mesaj atmana sevindim.. uzun zamandır ben de seni düşünüyordum. Ve eskiden yaşadığımız ilişki de sana daha konforlu bir yaşam sunamadigimin farkındayim. Ancak bu defa tekrar birlikte olursak her şeyin farklı olacağına dair sana söz veriyorum. Hemen cevap vermek zorunda değilsin. Bir süre düşün ve sonra bana mesaj gönder. iyi günler "
Dedim bundan 4 gün önce ve hala cevap vermedi. Mesajı okumuş ama cevap yok. Yeni bir mesaj atayım mi? Yoksa sessiz mi kalayım? Hala onu çok seviyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlişkinin neden bittiğini bilmiyorum fakat kızlar genelde alttaki sebeplerden dolayı ilişkiyi bitirirler:
1. Onun yazmasını bekleme.
Eski bir sevgiliyi geri almaya çalışırken, birçok erkek onu görmezden gelme hatasını yapar, bunun onu özleyeceğini ve koşarak geri döneceğini umar. Bununla birlikte, eğer bir kadın bir erkekten ayrılırsa ve ona karşı hisleri yoksa, O zaman onunla iletişim kurmaz.
Hayatında çok fazla duygu duymadığı bir erkeğe sahip olmamanın acısını gerçekten çok fazla hissetmeyecektir.
Şu andan itibaren onunla etkileşime girdiğinde, artık güvensiz olmayan kendisinin yeni ve geliştirilmiş versiyonunu deneyimlemesine izin vermen gerekir. Kadınlar doğal olarak erkeklerin duygusal gücünden etkilenir.
Şu andan itibaren eski sevgilinizle her etkileşime girdiğinizde, duygusal gücünüzü görmesine, hissetmesine ve deneyimlemesine izin verdiğinizden emin olun. Bunu ne kadar çok yaparsanız, size karşı o kadar doğal bir çekim hissedecektir.
2. Ona mesaj atmak yerine arayın.
Bugünlerde erkeklerin bir kadın tarafından terk edildiklerinde yaptıkları klasik bir hata, ona arkadaş olarak mesaj atmaktır.
Bir yere varmamasının nedeni, ilişkideki temel sorunların hiçbirini çözmemesidir. Kadının erkeğe karşı yeniden saygı ve çekim hissetmesini sağlamıyor.
Bu nedenle, erkeklere kadınları geri kazanırken önerdiğim şey, yalnızca mesajın amacı onu gerçek bir telefon görüşmesine götürmektir.
Mesaj yoluyla cazibe yaratmanın bir örneği, onun gülmesini ve gülümsemesini sağlamaktır. Ciddi olmak yerine onunla biraz şakalaşın ve onun gülmesini, gülümsemesini ve sizinle mesajlaşmaktan keyif almasını sağlayın.
Ancak bunu çok uzun süre yapmayın.
Onu telefonla arayacağınız ve sizinle buluşmasını sağlayacağınız bir noktaya gelmelisiniz.
Sonra, onunla yüz yüze görüştüğünüzde, size karşı gerçekten büyük bir saygı ve çekim hissetmesini sağlarsınız ve ilişkiyi yeniden bir araya getirirsiniz.
3. Onu sevdiğinizi veya özlediğinizi söylemekten korkmayın
Ona onu sevdiğinizi veya özlediğinizi söylemekten korkmamanızı tavsiye ettiğimde, bunu muhtaç, çaresiz, güvensiz bir şekilde söylemenizi önermiyorum.
Eğer size "Beni özlüyor musun yoksa seviyor musun?" diye sorarsa, erkeksi ve gerçekçi bir şekilde "Evet, tabii ki seni seviyorum. Elbette seni özlüyorum." deyin.
Bu erkeksi yaklaşım tarzı (yani hissettiklerinize sahip çıkmanız ve bunu itiraf etmekten korkmamanız, ama aynı zamanda bu konuda duygusal ve pısırık olmamanız) bir kadından saygı ve cazibe alır.
Yine de bir erkek, bir kadın ona "Beni hala seviyor musun? Beni özlüyor musun?" diye sorduğunda "Bilmiyorum. Belki, emin değilim. Bana bunu sormayın. Bu tür şeyler hakkında konuşmak beni incitir" demesi, bir kadının ona karşı saygı ve çekim hissetmesine neden olmaz.
Size karşı biraz saygı ve çekim hissetmesini istiyorsanız, kim olduğunuzu kabul edin, nasıl hissettiğinizi kabul edin, ama bu konuda pısırık olmayın.
4. Onu uzaklaştıran şeyler söylemeyi ve yapmayı bırakın
Örneğin, telefon koçluğu hizmetim aracılığıyla erkeklere kadınlarını geri kazanmaları için yardım ettiğimde, sık sık bir erkeğin ne söylediğine ve ne yaptığına dair örnekler duyuyorum.
Ayrıldıktan sonra yalvarıp yakarmak, bitmek bilmeyen ikna çabaları ve ona her şeyin farklı olacağını anlatmaya çalışmak, onun yanında güvensiz olmak, onunla flört etmekten korkmak, tereddütlü olmak, pısırık olmak, duygusal olarak içine kapanmak vs.
Eğer onu uzaklaştıran şeyler söylüyor ve yapıyorsanız, sizinle tekrar birlikte olmak istediğini hissetmesini bekleyemezsiniz.
Onu geri kazanmak istiyorsanız, size karşı saygı, cazibe ve sevgi duygularını aktif olarak tetikleyen şeyler söylemeye ve yapmaya başlamalısınız.
Bunu yaptığınızda, doğal olarak gardını düşürecek ve size karşı doğal bir çekim hissedecektir.
Cazibe, insanların birbirlerine verdikleri doğal, otomatik bir tepkidir.
Bir kadın çekici hissettiğimiz özellikler sergilediğinde, bunun hakkında düşünmek zorunda değiliz. Sadece ondan etkilendiğimizi hissederiz.
Aynı şekilde, kadınlar için doğal olarak çekici olan özellikler sergilediğinizde, bunu düşünmeleri gerekmez. Bu otomatik olarak gerçekleşir.
Eski sevgiliniz sizden etkilendiğinde, biraz içine kapanabilir ve size karşı tekrar bir şeyler hissetmemek için kendini durdurmaya çalışabilir, ancak bunu kapatamayacaktır.
"Neden birdenbire ona karşı böyle hissediyorum?" diye merak etmeye başlayabilir ve kafası karışabilir, ancak bunu durduramayacaktır.
Çekim otomatik bir tepkidir ve eski sevgilinizin bugün sizden ne kadar uzaklaşmış olursa olsun size karşı yeniden saygı, çekim ve sevgi hissetmesini sağlayabilirsiniz.
Onun saygı, cazibe ve sevgi duygularını tetiklemeye başlayabilir ve ardından onu güvenle bir ilişkiye geri yönlendirebilirsiniz.
Akışına bırak. Ama konfor için senleyse nasıl mutlu olacan