Eski sevgilim ve ilişkiler hakkında?

Merhaba 4 senelik bir ilişkim vardı fakat ayrılmak zorunda kaldım. Psikolojik olarak normal hissetmiyordum karşımdaki insan bana umursamaz ve rahat geliyordu. Benden daha önce 2 kere ayrılmıştı ilkinde yaşımız daha küçüktü 4 gün falan sürmüştü affetmiştim. 2. Ayrılığını kaldıramamıştım 5 ay ayrı kalmıştım ama yaşanmışlığımız için yine de devam etmek istemiştim. Uzak mesafe ilişkisiydi ben onun yanına gidiyordum her zaman. Yanından döndüğümde benimle eskisi kadar ilgilenmiyordu ve ilgisini çekmem için sanki buluşma falan olması gerekiyor gibiydi. Bana hiç yazmazdı neredeyse, yazarak konuşmayı sevmiyorum arama yapmayı da sevmiyorum sen yazarsın derdi. Bazen bazı anlarda benimle cidden çok ilgili oluyordu ama genel olarak bana böyle davranıyordu. Buluşmalarımızdan sonra ben bir mesaj falan beklesem de çok yazmazdı, bana çok duygusal olduğumu falan söylüyordu ama sadece normal bir iletişim istemiştim ayrıca kızlar duygusal varlıklar değil mi benim duygularım önemsiz mi? Ben hiç ilişkiyi bitirme cesareti gösteremiyordum çünkü seviyordum yıllarımız beraber geçti ve bunu çöpe atmak istememiştim. Ayrılmadan önce benimle kendi yaşadığı şehirden okumaya gittiği şehre gitmediği sürece iletişimimiz kopuk olcak arkadaşlarıma öncelik veriyorum dedi fakat bana hiç düzgün zaman ayırmıyordu. Bahane bu, gibi şeyler dediğimde haklısın dedi. Şimdi onu bıraktığım için beni suçlu görüyor ama artık bu psikolojiyi kaldıramıyorum. Ayrılık kararını sadece haftalarca konuşmayacağımız için almadım, her anlamda çok yoruldum ve ona da anlattım ama ben çabalayamam içimden gelmiyor böyleyim dedi. Önemsenmek ve değer görmek istiyorum. Gelecekte mutlu olabilir miyim bilmiyorum, çok fazla bir ilişkim olmadı o yüzden yeni ilişkiler beni korkutuyor. Uzun yazdım ama içimi dökmek istedim, yaşadığım çok fazla şey var daha da uzatırdım gerçekten. Psikolojik destek arıyorum aslında, şimdiden teşekkür ederim

Eski sevgilim ve ilişkiler hakkında?