+1 yılBence aşk biter ama sevgi daima sürer. Ne farkı var dersen eğer; aşk sevgililik ya da flört döneminde başlar ve kısa sürede farklı nedenlerle biter. Sevgi ise herhangi bir zamanda gerçek duygularla emin bir şekilde başlar ve kararlılıkla sonuna kadar devam eder. Sevginin daha uzun ömürlü olma nedeni; birini sevdiğimiz zaman o kişiyi aileden biri olarak görürüz. Bir annenin çocuğuna beslediği sevgi gibi. Ya da bir kitap sevgisi gibi ya da bir doğa ya da bir kedi sevgisi gibi..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence değişir kişiye göre Bazıları aşkın yoğun bir tutku ve heyecan duygusu olduğunu ve bu duyguların zamanla kaçınılmaz olarak solduğunu savunuyor. Diğerleri ise aşkın daha derin bir anlayış ve bağlılık duygusu olduğunu ve doğru insanla doğru koşullar altında sonsuza kadar sürebileceğini savunuyor. Ancak aşk kimyasallarından daha fazlasıdır. Ayrıca fiziksel yakınlık, duygusal yakınlık ve ortak ilgi alanları gibi faktörleri de içerir. Bu faktörler zamanla da değişebilir, ancak sevgi ve bağlılıkla aktif bir şekilde çaba sarf edilirse güçlü bir ilişki temeli oluşturabilir. aşkın bitip bitmediği sorusuna tek bir cevap yoktur. Her ilişki benzersizdir ve kendi benzersiz yolu vardır. Aşkınızın solduğunu hissediyorsanız, ilişkinizi kurtarmak için yapabileceğiniz şeyler var. Bir terapistle veya danışmanla konuşmak, iletişiminizi ve çatışma çözme becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Birbirinizle bağlantı kurmak ve ilişkinizi yeniden canlandırmak için zaman ayırmak da önemlidir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı birinde yaşayıp bitiren ve bir başkasında tekrar başlayabileceğini düşünen kişinin, kendine iç dünyasına bir yanılgı olarak yaşattığını düşünürüm. Aşkı sevgi ile karıştıranların zaten en büyük yanılgısı tam da bu.
Odaklandığın her hangi birini sevebilirsin. Alıştığın her hangi birini sevebilirsin. Gülüşü, yürüyüşü, insanlara ve sana tavrı hoşuna gitmiş birini sevebilirsin. Sevmek için istemek yeterli oluyor.
Ancak aşk için bunlar yeterli değil. Aşk ansızın gelir ve sana sunabileceği en büyük tutkuyu yaşatır. Ve sana vaat edebileceği en büyük hayali gelir önüne serer. Yıllar boyu unutamadığın o rastlantıya aşık olursun.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Sorunu görünce, aklıma bu geldi 😊
- +1 yıl
Çocuk bazı yetişkinlerden akıllı🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Ben aşkın biten bir şey olduğuna inanmıyorum 🌟 Aşk, tıpkı çikolata gibi; bazen tadı acı olur, bazen de tatlı, ama her zaman orada bir yerlerde 💕 İnsanlar değişir, duygular evrilir ama gerçek aşk bir şekilde yaşamaya devam eder. Senin bakış açın önemli; aşkı nasıl besliyorsun, nasıl yaşatıyorsun? 🥰 O yüzden pes etmek yok, aşka daima şans ver! 💖✨
Tabii ki hayatınızdaki ilişkiyi çok sevmek harika bir şey, ben bile şu an tam aşkın göbeğindeyim! 😍❤️ Aşk bitmiş olsa hala bu kadar keyifli olur muydu sence? Muhtemelen hayır, o yüzden aşk hep var, sadece zamanla değişiyor. 💘03 Yorumla- +1 yıl
Siz Robotsunuz Ne Anlar sınız
- +1 yıl
- +1 yıl
@sinirstreskupu22 @Buz_Yanığı33 ahahah alemsiniz çok tatlı yaa tepkileriniz🤣🤣🩵🍫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Aşk bitmez, bitirilir, durup dururken bitmez aşk!10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Aşk ya biter ya da süründürür
13 Yorumla- +1 yıl
Ya hiç aşık olmamak ya da kaptırmamak gerek😄
- +1 yıl
Bencede🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlayan her şey bir gün sonlanır..
10 Yorumla
+1 yılEvet biten bir şey. İlk başta insanlar aşık olup hevesini aldıktan sonra hiçbir şey kalmıyor. Aşık olup birlikte olduktan sonra aslında başka şeyler ortaya çıkıyor. Hatta bunu evliliğe dönüştürenler daha fazla sorunlarla karşılaşıyor. Ailelerin kavgası, kendi kavgaların, geçim sıkıntısı, bayramda senin ailene gideceğiz benim aileme gideceğiz sıkıntısı. Tatile yalnız gidelim annen gelmesin baban gelmesin sıkıntı her şeyin oluyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Soğutan faktörler haklısın🥂
- +1 yıl
Konu aşk olunca sıcak bir şey aklıma gelmiyor 🤣
+1 yılAşk biten bir şey değil, sadece farklı bir şekilde devam ediyor. Hayatın bir TV dizisine dönüşse, aşkın bitmediği sadece yeni bir bölüme geçtiği gibi olabilir.✨
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla çok doğru dedin💐🥂
- +1 yıl
💞🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaokulda tarih öğretmenimiz şöyle derdi, savaş nedir siyasetin değişik araçlar ile devamıdır onun gibi aşkta hiç bitmez insanlar ayrılır birbirlerine lanet okur kıskandırmak için fotoğraf video paylaşır fakat içlerinde yine o sızı vardır. İnsanlar her zaman çeşitli hastalıklara uğraşır çoğu zaman galip gelir ama aşka karşı daima kaybederiz
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında kıskandırma çabalarıda hala o kişiyi sevmek:)
- +1 yıl
Evet doğru tespit anlık öfke ile paylaşım yapılır sonra acaba üzüldümü şimdi ne yapıyor düşüncesi hakim olur
Aşk belli bir zaman sonra bitiyor ister istemez yerine sevgiye bırakıyor ve aradaki bağa bağlı olarak ilişki her zaman öyle devam ediyor.
20 Yorumla
+1 yılAşk bir balondur. Yaşadıkça büyür. Büyüdükçe incelir. İnceldiği yerde patlar.
Küçülerek değil büyüyerek biter. Azalarak değil çoğalarak biter. Yoğunlaşır yoğunlaşır en derin en büyük sıkıntıları acıları yaşatır pik noktasına geldiği anda sönümlenir.
https://www.youtube.com/embed/LqMH7knurnQ10 Yorumla
+1 yıl🫴Aşk 👍❤️🌹 biten tükenen bir şey değildir. Dosdoğru yaşanıldığında hayat veren kalpleri , birleştiren sonsuz bir duygudur. Fakat aşkı bilmeden yaşayanlar soğuk çay içince dilinin yanmasından korkan kişilerdir. Oysa doğru Aşk yüreği yakmıştır çoktan. Benliği ruhuyla bütün olmuştur. Not: Dikenine katlanamadiğın gülü 🌹 incitme, zorluğuna göğüs geremediğin yâri sevme...
10 YorumlaAşk bitmez sevgi biter.
Ona hep aşık kalırsın ama asla onunla olamazsın ya da olmamalısın bir neden çıkar işte karşına ona olan sevgini bitirecek aşk ama hep hatırlatır hep kafanda o vardır bazen yoktur bazen gelir gider ama asla bitmez.
Sevgi ona olan güvenini yitirdiğinde hemen biten bir şey sevgi çünkü kırılgan aşk gibi sert değil. Telaffuzları bile yansıtıyor aşk ile sevgi arasındaki farkı.
10 YorumlaAşk zamanla değişebilir, ama bittiğini söylemek zor. Her ilişkide farklıdır. Sonuçta insanların hayatına giren çıkan her insan birtakım farklı tecrübeler ve mutluluklar bırakır dolayısıyla unutmak ya da unutmamak iyi bir şey yoktur ama hayatımıza giren çıkan insanlardan bazıları bazılarına göre önceliklidir unutması kolay değildir.
10 Yorumla
+1 yılAşk karşılıklı olarak varsa ve doğru insanların arasında var olup hayat bulup gelişiyorsa kesinlikle bitmeye mahkûm bir duygu değildir, bilâkis karakteri sağlam, yüreği güçlü kadının ve erkeğin aşkı sonsuza dek sürer, hatta çoğalır, iki cihanda bile var olabilir her daim ✔️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılher şey zamanla biter aşk biter sevgi biter , heyecan biter mutluluk biter ömür biter ama saygı ve anılar baki kalıyor , her güzel şeyin mutkaka bir sonu vardır
22 Yorumla- +1 yıl
Evet manevi derin duygular👍🏻💚
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
+1 yılAşk ateş gibi bence bitedebilir, köz de olabilir alev alev yanadabilir tam söndü derken yerlerinde tekrar alev de alabilir tamamen partnerlere bağlı bence
11 Yorumla- +1 yıl
Küllerindende doğabilir hayat izlemek ya da akışta kalmak gerek💫
+1 yılBen aşka değil duygulara inanıyorum. Duygular da bitiyor maalesef. Özellikle yalan olduğu zaman. Bilmiyorum ben soğuyorum bir insanın yalan söylediği gerçeğiyle yüzleşince.
12 Yorumla- +1 yıl
Üzüntüler gibi aslında evet tazeliğini korumaz:)
- +1 yıl
Malesef🙂
+1 yılBu birazda nasıl birine aşık olduğunla da ilgilidir. Aşık olursun sorgusuz sualsiz ama o öyle bir şey yapar ki anında ondan soğur bi bakarsan ki ortada ne aşk kalmış ne de o kişi...
14 Yorumla- +1 yıl
Seni bu kadar ciddi görmeye alışkın değilim🤣yorumun çok doğru🩷
- +1 yıl
Bazen ciddi yorumlar yapıyorum 😄 o anki modum ile
- +1 yıl
Ahahah🤣🤣
- +1 yıl
Ahahay 😄
Merhabalar
Aşk sevgi bitmez her geçen zamandan sonra daha da kuvvetlenir biten aşk ve sevgi diye söylenen şey hoşlantıdır12 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle geçici olan şeyler sadece beğeni ya da hayranlıktır✅
+1 yılaşk şekil değiştiren bir şey. sonrası eğer ilşiki sağlamsa derin bi bağlılık sevgi tutku vs olarak evriliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum💫🥂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk gerçekten var ise hiçbir zaman sıfır noktasına inmez. Sadece sevgi ile pekişerek başka bir forma evrilir. Ki bu birlikteliği olumlu anlamda etkiler. Hem heyecan hem huzuru barındıran bir aşamaya ulaşır.
10 Yorumla
+1 yılAşk takıntı hastalığı arkadaşlar. Kompulsif obsesif olması lazım tıp dilindeki adı.
13 Yorumla- +1 yıl
Kara sevdaysa evet😌
- +1 yıl
çıkarsız sevmek en sağlıklısı
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın🥂
+1 yılAşk biter demeyelim de yoğunluğu azalıyor diyelim..
116 Yorumla- +1 yıl
İllaki
- +1 yıl
Sizin düşünceniz nedir psikolog hanım
- +1 yıl
Ben aşka uzağım🙃
- +1 yıl
Sorduğun soru aşka yakın mısınız? diye miydi :d
- +1 yıl
Uzak olduğumda biter mi bitmez mi onada uzağım demek🤣🤣
Ama şunu diyeyim ben aşkı yakalarsam tam olur bırakmam🙃 - +1 yıl
Olay aşka olan uzaklığının bitip bitmemesi değil ama.. Soru aşkın bitip bitmeyeceği konusundaki düşüncelerin :D
- +1 yıl
Gerçekten sevmeye bağlı birsey bu😌
- +1 yıl
Klişe bir cevap 😂
- +1 yıl
Senin için evet benim için hayır😉😆
- +1 yıl
Bütün psikologlar böyle iyi kelime oyunu yapar mı hep😂
- +1 yıl
Bana özgü belkide🤣
- +1 yıl
Üstüne bir de manipülasyon yeteneğin de vardır kesin 😂
- +1 yıl
Hazırcevap olduğum doğrudur:)
Doğru manipüle hayat kurtarır😆😉 - +1 yıl
Manipülasyon bir çeşit kandırma değil midir hocam 😂
- +1 yıl
Bazen olumlu bazen olumsuz kandırmacalardan hocam😄
- +1 yıl
Hoca sensin ben normal bir insan evladıyım😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet yerini sevgiye bırakıyor sonra çoluk çocuk olduysa onların telaşesi sarıyor 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Oda manevi güçlendiren minnoş ürünler😻😄
- +1 yıl
👍🏻🥂🥂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı da sevgiyi de diri tutmak insanların elinde.
11 Yorumla- +1 yıl
📌👍🏻
araştırmalar hormonlarla ilgili olduğunu ve zamanla bittiğini söylüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Adrenalin evet tutku heyecan azaldığından.
+1 yılGerçek aşkın biteceğini düşünmüyorum. Biten aşk değil hevestir veya hoşlantıdır, aşk değildir
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede biten aşk olmaz bitiyorsa aşk değil hoşlantı beğeni.🥂
+1 yılAynen aşk koca bı yalan ben bı kez aşık oldum ve evlendim pişmanım çünkü aşık oldugum kişi benim hayalimdeki kıza uymuyordu fiziik olarak yalnis yaptim
10 Yorumla
+1 yılBence aşk bitmez, hoşlantı durumu biter. İnsanlar birbirilerinden hoşlanır. Bu geçicidir. Ama GERÇEK aşk öbür dünyada dahi devam eden bir şeydir. O yüzden aşk için Hayır bitmez diyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşk biten bir şey değil! Sadece, bazen karşılıksız olduğun dan acı veriyor, bazen karşılıklı oluyor ama hayat kavuşturmuyor. Ama bi de sevgi vardır, işte o, biter
10 Yorumla
+1 yılEvet, biten bir şey.
Aşk yaşanırken sevginin de alttan yeşermesi lazım ama..10 Yorumla
+1 yılFarklı bölüme geçersin, aşk yine vardır ama ilk günkü gibi delilercesine değildir her an, gayet aklı başında bi şekilde aşık ve sevgi dolu olursun, sağlıklı olan budur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçek aşk kolay kolay bitmez 2 bitiş nedeni vardır ilki zaten sevgi yoktur geçici hoşlanti dir ikincisi ise eğer ihanete uğradın ise sevdiğin den soğumadan dolayı aşk biter
10 Yorumla
+1 yılBitiyor. Sevgi olarak devam ediyor. Bitmeyen bir sevgi 🥰 Gerçi o da aşk oluyor sanırım 🙄 Farklı şekilde devam ediyor belki ilk günkü kadar yoğun olmasa bile.
10 YorumlaAşk evet biten bir şey ve bittiğini anladığın an sonlandırmak en güzeli yoksa bir esarete dönüşüyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBeslemedikten, bakmadıktan, ilişkiyi güçlendirmedikten sonra bitiyor derler tabi. Belki eskisi gibi bakmayabilirsin o kesin.
10 Yorumla Her şeyi çözdüm ama onu çözemedim 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Sen aşk adamısın sende bitmez bence aşkı yakalayınca😄
- +1 yıl
Genelde valla bende çözemedim henüz🤣
- +1 yıl
Ahahah beni çözmüşsün evet hiç değilim🤣🤣esip geçmek olur bendeki🤣
Bilmem yaşamak tecrübe etmek gerek cevap veremiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi ve saygı yoksa bitmeye doğru gider ama varsa uzun sürer bence.
10 Yorumla
+1 yılEvet aşk biten bir şey zamanla yerini sevgiye bırakır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bakiş acisindaki. derinliğe bağlı. Yüzeysel bakan bir insan kolay unutabilir..
10 YorumlaArtık basit olmuş bu işler çoğuna oyuncak gibi oynuyorlar. Bir taraf güzel sever aşkı yaşar içinde ama karşı taraf öyle değilse solar o aşk
10 YorumlaGercek ask deyilse belli bir zaman sonra bitttiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın bile bir sonu varken gerisini sen düşün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet, aşk geçici birşeydir Sevgi kalıcıdır..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet bildiğim kadar artık günümüz de bitince tekrardan şarj edebiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBitirilen bir şey maalesef beklediğin gibi olmadıkça bitiyor
10 Yorumla
+1 yıl“Beğendiğiniz Bedenlere Hayalinizdeki Ruhları Koyup Adına Aşk Diyorsunuz”
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin bir sonu olduğu gibi aşkın da bir sonu vardır.. Yani biten biseydir..
10 Yorumla
+1 yılKarakter'lere Ve Yürekteki
Sevgiye Bağlı
Bazen Biter Bazen Bitmez10 Yorumlakavuşamazsan bitmeme ihtimali var ama o da her zaman degil, biter diyebiliriz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kisinin yasadiklarina göre degisen bisey bazi kisilerin aşkı bitebiliyor kavustuktan sonra
10 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar kalan bir şey var mı 🙄 elbette biten bir şey
10 Yorumla
+1 yılEvet genellikle aşkın ömrü 3 yıldır sonra yerini sevgiye bırakır.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten bilimselde şu var birinin çok değerli olsa bile yokluğuna 2 yılda en geç alışılıyor.2 yıldan sonra hala o takıntılar tazeyse hastalıktır takıntı hastalığı😌
+1 yılAşktan beklentinize bağlı. Ne yazık ki bunu sadece tutku sananlar var.
12 Yorumla- +1 yıl
Maalesef😌
- +1 yıl
Tabiki de maalesef kadın. O yüzden Neşet Ertaş dinlemeye devam. Size de öneririm.
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBence aşk gençlikte olan bir şey ve bitiyor yas ilerledikçe askin sevgi saygı uyum ve aliskanliklara dönüştüğünü düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçiciyse gerçek değildir
orjinali bitmez
10 YorumlaBu dünyada hiç bir şey sonsuz değil
10 YorumlaGerçek aşk asla bitmez
10 Yorumla
+1 yılHer şey bitmiyor mu aşkda biter ama birine gerçekten aşık olduysan o hissi unutmazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer aşk elbet birgün biter.
11 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/HEo3WmJcrjU?si=s8kOejZe8jbjJz6q
Bu şarkıyı aklıma getirdin iyi geceler🍫🩵
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk hiç var olmayan bir şey
12 Yorumla- +1 yıl
Var fakat doğru insan ve frekanslarda buluşunca:)
- +1 yıl
Bir fikir ayrılığı söz konusu 🤔
- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler