ben burada ne anlatıyorum ne soruyorum ama bunların 2 ıq yazdığı şeylere bak
Bu site evliliğe karşı sizi soğuttu mu yoksa heveslendirdi mi?
ben burada ne anlatıyorum ne soruyorum ama bunların 2 ıq yazdığı şeylere bak
sitede olan olayları okudukça zaten zerre olan evlilik hevesim de sıfırlandı.
evlilik bize ters, alınmaz o risk. böyle kaliteli kendi halimizde yaşamla devam biz.
Evlilik fikrinden soğudum. Midem bulandı. Eşini aldatan mı dersin, saçma sapan fetişler mi dersin. Neler duydum neler. Meğer insanların aklında, fikrinde zikrinde ne pislikler birikmişte haberimiz yokmuş.
Cevap
4Cevap
Kaç yıldan beri soğuğum zaten. Heveslenmeye de merakım yok
yaşadığı toksik ilişkiden sonra tövbe edenlerden biri daha :D
Yaa komik değilll🥺
değil ama gerçek.
Bu site hayatımda kalıcı olarak hiç bir etki yaratamaz.
valla ben bu sitede gecenin 4ünde yanında kocası varken bana dm atan da gördüm, baldızına sulandığını anlatan da , kapısını satanı da , eşimi aldatmak istiyorum bana şans verir misin diyeni de.
1 yıldır kullanıyorum yüzlerce kadınla yazıştım bu site toplumun ciddi bir aynası kimse masal okumasın
Bana ne bunlardan dostum? Ayrıca sen kimsin ki sana masal okuyayım benim için bir kaç cümleden ibaret birisin, seni inandırmak gibi bir zorunluluğum da yok ayrıca. Bol şans.
ulan ben sana mı diyorum , anlattığım şeyi destelediği için genele ithafen yorum yapıyorum. ne düşük seviyeli adamsın okuduğunu anlayamıyorsun daha kaybol
Tamam klavye erkeği sensin.
Siteye başladığım günden beri öyle şeyler okudum ki insan değiller
Evlenmek ahmаklıktır, hele bu devirde abooo.
Yanlış düşünce burada olan yüzde 1 Lik kesim bile değil
ya ben bu sitede 380k takipçisi olan influencerla bile yazışıp date'e çıktım kimler kimler var burada ruhunuz duymuyor
Arkadaş neyin ne olduğu kimin ne kadar şeyler bildiği herkesin kendinde kalsın
Soruna cevap verdim ben senin
Bu düşünce yanlış düşünce o zaman annen de babandan boşanmalı kız kardeşinde yapıyordur fkn anladın sen okey
Ulan g zekalı tek aklı sen misin yaşın kadsr bedel ödemişliğim var
Dün kü velet seni
Bize akıl vereceğine sie git p ç
Buraya bakıp neden karar veriyorsun
buraya bakıp karar vermiyorum fakat buradakileri okuyunca, gerçekten böyleleri de varmış ve bunlar hep risk , ihtimal diye bakıyorum.
Ben bazı şeylerin hayal olduğunu düşünüyorum 🙄😂
ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?