Evlilik sitesine girende bakanda zaten düzgün insan değildir herkes kusursuzu arıyo zengini ariyo güzelliği, yakisikliligi ariyo işte bu yüzden herkes yarı yolda kaliyo küçük şeylerden mutlu olmayı bilen herkes aradığını bulur... vs vs
Detayı şimdi gördüm ona da bir sözüm olsun. Başkalarına göre değil kendinize göre yaşayın. Herkesin hayatı farklı kimseyle yarışır gibi kendinizi kıyaslamayın.
evlat sahibi olmak sadece üremek istemek degildir bence. insanlar evladını kaybedince neden o kadar acı çekiyor? çok sevdikleri icin? belki ben de çok sevmek istiyorumdur?
Şu sitede gerçekten birine bi şeyleri hatırlatabildiysem ne mutlu bana. Şöyle düşünün dünya gelişiyor biz insanlar yerimizde sayıyoruz ama hep en iyisini istiyoruz. Böyle bi saçma mantık yok açıkçası. Bu yüzden her zaman daha iyi bir insan olunabilir en azından çabalanabilir diye düşünüyorum. Önemli olan da bu çabayı göstermek ve gösterebilen insanlarla bir araya gelmek.
kendime diyorum ki neden bunları konuşmak zorundayım? neden yasitlarim her seyi çoktan yaşadılar anne olmak vs ama ben hala burada oturup bu konuyu felsefi boyutta düşünmek vs zorundayım, yazık gecen zamana
İşte hatayı başkalarıyla kendini kıyaslayarak yapıyorsun zaten. Buna devam edersen sana kimse yardım edemez. Şimdilik çıkmam gerekiyor başka bir zamanda dilersen sana bunu anlatırım.
bende böyle düşünüyorum gizli:) her şey kaderdir sana düşündüğümü söylüyorum hala bekarsam kısmetim gelmedi zamanı gelmedi hayırlısı beni bulmadı diyorum kendime
Soran
+1 yıl
Boyle düşündüğün icin bu durumdasın bence? sen bi şey yapmazsan ayağına ne gelecek?
benim niyetim sağlam.. elbette böyle durmuyorum ancak olmuyorsa olmuyordur bir nedeni var diyorum gizli bazı şeyleri zorlayınca oluyor mu? ya da sen zorladın oldu mu? çevremdekiler evlendi 2-3 çocuğu var diye kahır etmedim kısmetimde yokmuş dedim tevekkül ettim..
Soran
+1 yıl
kadınla erkek farklı - simdi psikolojiden tut başka alanlara kadar dallanır budaklanır bu konu - bu konuda iki cinsin durumu kıyaslanamaz keske bu yaşına kadar bunu görebilseydin
ben seni anlamıyorum demedim ki... ancak sen zorlayınca ne oldu bir sonuca varabildin mi onu soruyorum ya da bir evlilikten bir kişiden beklentin nedir onu sorgula bak belkide fazlaca beklentin var diye bekarsın mesala.. İnsan ne istediğini şartlarını biliyorsa belkide bulamama nedeni şartları ve seviyesidir kendi seviyesinden bahsetmiyorum hayatına almak istediği insanı hayalini kurduğu kişiyi bulamamasından kaynaklanmıyor olabilir..
Evet kadın ve erkek farklı her anlamda yaş ilerledikçe annelik iç güdüsü kabarıyor filan falan bunu göremediğimi de nereden çıkardın :) neden fazla ön yargılı ve eleştirisel bakıyorsun olaya? bu durumda senin benden kalır ne yanın var sende fazlaca ön yargılı ve acımasız davranıyorsun belki de bu yüzden böylesin
çünkü sizin fikirleriniz sabit belki de bu halde olmanızın sebebi bu değişik bakış açısından bakmıyor olmanızın sebebinin sonucu bu yalnız olmak.. farklı yönlerden bakmayı denemelisiniz bence..
Soran
+1 yıl
sanki seninle saatlerce konustum? iki tane şey söyledin bunun nesini yanlış anlayabilirim? baskalarinin cocuklarina takip kendimi kahretmedim falan dedin bu hos mu?
işte bak.. siz iki eleştiri yaptığımda öfkeleniyorsun ancak kendin iki kelimemden çıkarım yapıp beni bir şey anlamamakla suçlayabiliyorsun sana yapılmasını istemediğin bir şeyi sizde başka birisine yapmamanız gerekiyor hanımefendi. Demekki neymiş empati eksikliği var..
Soran
+1 yıl
bence gereksiz bi tartismanin icine girdik - senin ya da benim ne oldugumun bi onemi yok en azından ikimiz icin
tartışmıyorum ben.. sadece sizin yaptığınız ön yargılı yorumu size anlatmaya çalıştım Allah gönlünüze göre versin
Soran
+1 yıl
sadece sen degil ki altta yorumlara bak cogu kisi hafife almış sorduğum soruyu ona gore yorum yapmışlar belki o yorumların etkisiyle senin de konuyu hafife aldigini dusundum hem kaderini bekle diyip geçiştirdin ya
şuna inanıyorum.. elinden geleni yapsan da kaderin olmayan hiç kimseyle evlenemiyorsun çabalasan da öyle tecrübeyle sabit.. ve ben bir süre sonra bu konuyu çok fazla kafaya takmadan akışına bırakmanın doğru olduğunu düşündüm öyle davrandım.. Elbette hanımlar için durum farklı olabilir erkeklere göre yine de sonuçta ne kadar çabalarsan çabala olmuyorsa olmaz.. bildiğim buydu net açıklamadım belki benim eksikliğim oldu kusura bakma
ahhh bu kızlar belli bi yaşa gelince evlilik perileri elinde sopalarla tekme tokar girişiyo galiba 😂😂 neyse evlen madem de az mantıklı bişi yaparak evlen ille evlenmek için evlenmeyin sonra kocişinizi şikayet edip duruyosunuz 😂😂
sadece evlilik de degil ya arkadaşların cocuklarini görünce üzülüyorum benim yok diye ne bilim ne güzel cocuklari var bi yastan sonra insan cocuk istiyor
o kadarda özenilecek gibi değil yaaa onlar kötü taraflarını anlatmıyolar etraflarında bekar kalmasın die 😂😂 o işin reklamı sadece iç yüzü fenaaaa bakma sen mutlu gibi yapıyolar 😂😂
herşeyi bu kadar ciddiye alırsan mutsuz olan gene sen olursun. biraz akışına bırak birazda etrafında olan bitene aldırış etmemeyi öğren ve içinde bulunduğun olumsuzluklara gülüp geçmeni tavsiye ederim sana. hayat ciddiye alınacak kadar uzun değil. buda benim kendi hayat felsefem sanada tavsiye ederim. tutup tutmamak senin biliceen bişi. bol şans sana hayatında.
Geç kalmak yaş filan ise boş ver geç kalmadın daha sadece biraz zamana ayak uydurup internetten birileriyle konuşmaya bak ben bu sıralar öyle yapmaya başladım reel den hauir yok 😁😁
ya benden hoslandigini düşündüğüm biri vardi gittim çocuğun ayağına dedim ki konuşmak istiyor musun? daha ne yapayım? o da dediki su an konuştuğum biri var - geç kaldım yani anladın mi ben bi karar verene kadar zaman geciyor insanlar durup bekleyecek degil ama benim de güvenmem zaman alıyor - bi yerlerde hata yaptım inkar etmiyorum ama iste ne bileyim durum bu yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bakmadım hayır
Evlilik sitesine girende bakanda zaten düzgün insan değildir herkes kusursuzu arıyo zengini ariyo güzelliği, yakisikliligi ariyo işte bu yüzden herkes yarı yolda kaliyo küçük şeylerden mutlu olmayı bilen herkes aradığını bulur... vs vs
Herkes düzgün insan arıyor ama kimse daha düzgün olmaya çalışmıyor sadece kendine göre olanı alıp geçmenin peşinde.
beğendim bu yorumu
Detayı şimdi gördüm ona da bir sözüm olsun. Başkalarına göre değil kendinize göre yaşayın. Herkesin hayatı farklı kimseyle yarışır gibi kendinizi kıyaslamayın.
biyolojik saat diye bir şey duydun mu?
Amacınız üremekse saygı duyarım ona bi şey diyemem.
bu arada su söylediğin soz: "daha düzgün olmaya çalışmıyor" bu soruyu sormaya degdi benim icin, sağol. sanırım anahtar ip ucunu verdin bana.
evlat sahibi olmak sadece üremek istemek degildir bence. insanlar evladını kaybedince neden o kadar acı çekiyor? çok sevdikleri icin? belki ben de çok sevmek istiyorumdur?
Şu sitede gerçekten birine bi şeyleri hatırlatabildiysem ne mutlu bana. Şöyle düşünün dünya gelişiyor biz insanlar yerimizde sayıyoruz ama hep en iyisini istiyoruz. Böyle bi saçma mantık yok açıkçası. Bu yüzden her zaman daha iyi bir insan olunabilir en azından çabalanabilir diye düşünüyorum. Önemli olan da bu çabayı göstermek ve gösterebilen insanlarla bir araya gelmek.
Tamam kadınların biyolojik durumundan haberdarım ama sırf bunun için de evlenilmez yani.
evliliğin insana daha başka bir suru getirisi olabilir sadece üremeye vs indirgenemez
Temel mantık üremek ama. O zaman sana soru çocuk yapamayacağın biriyle evlenir miydin?
bilmiyorum ne kadar sevdiğime bağlı ama insan kolay kolay boyle bi duyguyu yasamaktan vazgeçemez bence
Bu konuları derinlemesine konuşurum ama sabaha kadar sürer :)
kendime diyorum ki neden bunları konuşmak zorundayım? neden yasitlarim her seyi çoktan yaşadılar anne olmak vs ama ben hala burada oturup bu konuyu felsefi boyutta düşünmek vs zorundayım, yazık gecen zamana
İşte hatayı başkalarıyla kendini kıyaslayarak yapıyorsun zaten. Buna devam edersen sana kimse yardım edemez. Şimdilik çıkmam gerekiyor başka bir zamanda dilersen sana bunu anlatırım.
evlilik sitesine hiç bakmadım
düzgün insanlar elbette var zamanı geldiğinde doğru insan karşına çıkar gizli
zamani ne zaman gelecek Allah askında ben 50 olunca mi?
kısmetinde kaderinde ne zaman varsa o zaman..
senin icin söylemesi kolay
bende böyle düşünüyorum gizli:)
her şey kaderdir sana düşündüğümü söylüyorum hala bekarsam kısmetim gelmedi zamanı gelmedi hayırlısı beni bulmadı diyorum kendime
Boyle düşündüğün icin bu durumdasın bence? sen bi şey yapmazsan ayağına ne gelecek?
benim niyetim sağlam..
elbette böyle durmuyorum ancak olmuyorsa olmuyordur bir nedeni var diyorum gizli
bazı şeyleri zorlayınca oluyor mu?
ya da sen zorladın oldu mu?
çevremdekiler evlendi 2-3 çocuğu var diye kahır etmedim kısmetimde yokmuş dedim tevekkül ettim..
kadınla erkek farklı - simdi psikolojiden tut başka alanlara kadar dallanır budaklanır bu konu - bu konuda iki cinsin durumu kıyaslanamaz keske bu yaşına kadar bunu görebilseydin
ben seni anlamıyorum demedim ki... ancak sen zorlayınca ne oldu bir sonuca varabildin mi onu soruyorum
ya da bir evlilikten bir kişiden beklentin nedir onu sorgula bak belkide fazlaca beklentin var diye bekarsın mesala..
İnsan ne istediğini şartlarını biliyorsa belkide bulamama nedeni şartları ve seviyesidir kendi seviyesinden bahsetmiyorum hayatına almak istediği insanı hayalini kurduğu kişiyi bulamamasından kaynaklanmıyor olabilir..
Evet kadın ve erkek farklı her anlamda yaş ilerledikçe annelik iç güdüsü kabarıyor filan falan bunu göremediğimi de nereden çıkardın :)
neden fazla ön yargılı ve eleştirisel bakıyorsun olaya? bu durumda senin benden kalır ne yanın var sende fazlaca ön yargılı ve acımasız davranıyorsun belki de bu yüzden böylesin
söylediklerinden onu çıkardım cunku
çıkarımın fazlaca ön yargılı..
sanmıyorum, öyle olsa kabul ederdim simdi
çünkü sizin fikirleriniz sabit belki de bu halde olmanızın sebebi bu
değişik bakış açısından bakmıyor olmanızın sebebinin sonucu bu yalnız olmak..
farklı yönlerden bakmayı denemelisiniz bence..
sanki seninle saatlerce konustum? iki tane şey söyledin bunun nesini yanlış anlayabilirim? baskalarinin cocuklarina takip kendimi kahretmedim falan dedin bu hos mu?
işte bak..
siz iki eleştiri yaptığımda öfkeleniyorsun ancak kendin iki kelimemden çıkarım yapıp beni bir şey anlamamakla suçlayabiliyorsun sana yapılmasını istemediğin bir şeyi sizde başka birisine yapmamanız gerekiyor hanımefendi.
Demekki neymiş empati eksikliği var..
bence gereksiz bi tartismanin icine girdik - senin ya da benim ne oldugumun bi onemi yok en azından ikimiz icin
tartışmıyorum ben..
sadece sizin yaptığınız ön yargılı yorumu size anlatmaya çalıştım
Allah gönlünüze göre versin
sadece sen degil ki altta yorumlara bak cogu kisi hafife almış sorduğum soruyu ona gore yorum yapmışlar belki o yorumların etkisiyle senin de konuyu hafife aldigini dusundum hem kaderini bekle diyip geçiştirdin ya
şuna inanıyorum..
elinden geleni yapsan da kaderin olmayan hiç kimseyle evlenemiyorsun çabalasan da öyle tecrübeyle sabit..
ve ben bir süre sonra bu konuyu çok fazla kafaya takmadan akışına bırakmanın doğru olduğunu düşündüm öyle davrandım..
Elbette hanımlar için durum farklı olabilir erkeklere göre yine de sonuçta ne kadar çabalarsan çabala olmuyorsa olmaz..
bildiğim buydu net açıklamadım belki benim eksikliğim oldu kusura bakma
sağol yorum icin
rica ederim
Hangi site o. En son Esra Erol vardı ne güzel izliyorduk :)
gecin dalganızı
Hangi site o? soru işareti koymadığım için mi dalga konusu oldu. Teessüf ederim. Ciddi yazdım
evlilik sitesinden kız mı bakacağım allah aşkına ağır hasar kayıtlı kadınlardan başkası yoktur orada.
Armudun sapı üzümün çöpü demeyin ölüp gideceniz nesliniz tükenecek😂
len o sitelerdekilerde hep vurucu tim 😂😂 sen acele etme istersen az otur soluklan bi
yas 29 oldu ne acelesi ya bilmeden yorum yapmayın
ahhh bu kızlar belli bi yaşa gelince evlilik perileri elinde sopalarla tekme tokar girişiyo galiba 😂😂 neyse evlen madem de az mantıklı bişi yaparak evlen ille evlenmek için evlenmeyin sonra kocişinizi şikayet edip duruyosunuz 😂😂
sadece evlilik de degil ya arkadaşların cocuklarini görünce üzülüyorum benim yok diye ne bilim ne güzel cocuklari var bi yastan sonra insan cocuk istiyor
o kadarda özenilecek gibi değil yaaa onlar kötü taraflarını anlatmıyolar etraflarında bekar kalmasın die 😂😂 o işin reklamı sadece iç yüzü fenaaaa bakma sen mutlu gibi yapıyolar 😂😂
tabii zorluk vardır ama insanin hayatında canından bi parca olması güzeldir bence
normalde dalga geçerimde senin yaş gelmiş artık inşallah evlenirsin ne diim 😂
bu dalga geçmemiş halin mi? gercekten 36 misin?
tamam az biraz geçmiş olabilirim o kadarda olur çokda şaapmamak lazım :D evet gerçekten 36 yım zeka yaşım 7 😂
son cümlende doğruluk payı var gibi maalesef
gibisi fazla var durumun farkındayım sorun yok ;)
bizim icin sorun var ama insanların yüzüne karşı gülme bence
herşeyi bu kadar ciddiye alırsan mutsuz olan gene sen olursun. biraz akışına bırak birazda etrafında olan bitene aldırış etmemeyi öğren ve içinde bulunduğun olumsuzluklara gülüp geçmeni tavsiye ederim sana. hayat ciddiye alınacak kadar uzun değil. buda benim kendi hayat felsefem sanada tavsiye ederim. tutup tutmamak senin biliceen bişi. bol şans sana hayatında.
tnsmakk ister misin bende ayni durumdayim seninle
yasin çok kucuk
degil
o yas dogru degil
26 ya girecegim.
3-4 yas senin icin problem teskil eder mi
şans verseniz hic mi oluru yok?
umarim dogru insanlarla karşilasirsin bahtin acik olsun
Evlilik sitesine bakacak kadar düşmedim
bu düşmek mi oluyor sanki pavyon dedik
Öyle gibi
sonumuz orası olucak bu gidişle
bütün lise arkadaşlarım evlendi inanılmaz
bilmiyorum ne yapmak gerek ama ayagimiza gelmeyecek galiba filmlerdeki gibi degil hayat
aynen öyle bunca zaman olmadı yani yaş ilerliyor insan kendi ailesini kurup mutlu olmak istiyor
Sitelerde düzgün insan mı aranır mübarek.
nerde aranır o zaman?
Site gibi yerlerden biriyle tanisip evlenmem
Sence evlilik sitesinde var mıdır 😅😅😅
bilmiyorum aslında ben de sıcak bakmıyorum ama durduğum yerde de bir şey olmuyor ve komik degil bence
Daha mantıklı yerlerde arayabilirsin
orada da yok merak etme
Ben de 33 üm.. denk gelmek zor
Düzgün insanları görmezler zaten
Ne arıyorsun knka sen mesela
aramak degil tam olarak aslında
Peki ne o zaman knkas
buluşmak, iki insanin ayni anda birbirine doğru adim atmak istemesi yani tek tarafli bi caba degil anlatabildim mi?
Anladım tabi ama bu devirde çok zor aşık olacaksın sonra karşı tarafın senden beklentileri olmaya başlayacak bitmez bu kısır döngü
sonuc iste geç kaldık
Geç kalmak yaş filan ise boş ver geç kalmadın daha sadece biraz zamana ayak uydurup internetten birileriyle konuşmaya bak ben bu sıralar öyle yapmaya başladım reel den hauir yok 😁😁
oradakiler düzgün inasan mı :D
bilmiyorum belki ben de bu yüzden oraya gitmeden burada sordum iste
hiç zannetmem. etrafından , tanıyabileceğin kişilere bak derim. o siteler macera peşinde koşanlarla dolu
Evlenilecek duzgun kadjn yok alayi sapuk
Geri dönen yok ki. Biriyle buluştum olmadı
Evlilik sitesi mi varmış
Sitede olcak sanki
e ne yapalım peki böyle negatif yorum yapmaktansa bi yol gösterin
Arkadaş ortamı annen falan görücü belki
O seviyeye düşmem ya
ne seviyesi neden küçümsüyorsun ki insanlar tanisip evlenmişler o sekilde
Bence böyle söyleme
Küçümseme değilde oradan gelecek erkekten bana hayır mı gelir
Normalde çok mu hayır geliyor
O da doğru 😅
Çevrende yok mu
yok - bekle bekle de bir şey olmuyor
Ailen yardımcı olmuyor mu senin uygun birilerini bulmuyor mu
öyle bi olanak yok
O zaman buralardan (sosyal medyadan) tanış güven verirse ilerletirsin
ya iste öyle yapabilecek biri de degilim aslında kolay güvenemiyorum
Zaten kolay güvenme ince ince arastiracaksin
zamanım kalmadı ya gercekten 30dan sonra ne olucak bilmiyorum bi anlamı kalır mi evlenmenin çok geç kaldım aski bulmaya vs
Bugüne kadar neden olmadı
tutucu aile, benim kendimi icinde bulduğum bazı talihsiz durumlar, destek çıkan olmadı, cevrem yoktu, vs vs bir suru sebep
Sendede çekingenlik var gibi
var ve güvensizlik de var
Karşı cinsin yüzünede bakmiyorsun utangaçlıktan dolayı acaba ayıplanir mıyım düşüncesi
ya benden hoslandigini düşündüğüm biri vardi gittim çocuğun ayağına dedim ki konuşmak istiyor musun? daha ne yapayım? o da dediki su an konuştuğum biri var - geç kaldım yani anladın mi ben bi karar verene kadar zaman geciyor insanlar durup bekleyecek degil ama benim de güvenmem zaman alıyor - bi yerlerde hata yaptım inkar etmiyorum ama iste ne bileyim durum bu yani
Tamam da biri olmadı diye herkese kapıyı kapatma bide güven dediğin ne
yani iste hamuru saglam dürüst biri
Dürüst insanlar çokta bunu nasıl goremiyorsunuz onu anlamıyorum
bilmiyorum :/
Beni ekleyebilir misin tabi çekingenlik tutmuyorsa
çekingenlikle alakası yok
Peki ne ile alakalı olumsuz düşünceler
bilmiyorum. sanırım bilmediğim icin boyle oldu sanırım diger insanlar ne istediğini biliyor ya da ne yapacagını
Cesaret nedir bilir misin
Bosanmis biri olur mu ;)
Çok gerekli bir şey değil bence
Herkes bunu diyor 😂😂
Evet bakmadım desem yalan olur
Takma bu kadae
Nooo
Facebook dene
Zaman yamuk
ekmek yok hiç
bakmayi düşünüyorum ama. düzgün biri yoktur orada
baktım