Evli? Basta boyle degildi? Neler oluyor?

Evli olan bu kişi benimle ilişki yaşamak istiyor. Hoşlanıyorum gezelim tozalim dertleşelim diyor.1 aydir beni ariyor mesaj atiyor. Biriyle konusunca kiz mi erkek mi diyor? Beni kiskandigini söylüyor. Yani öyle de davraniyor. Benimle her türlü olmak istiyor. Ben bosansin istemiyorum bana bağlanır mi zaman gecirdikce? Bugun beni biriyle gordu ne dusundu bilmiyorum ama arkadaşımdı. Neyse buna mesaj attim istersen yarın buluşalım konusalim diye bilmiyorum dedi aradim müsait değilim dedi ne yapmaya calisiyor? Sabahta beni gordu selam verdi çevirdi nasılsın dedi. Ama ben hep yazmak istemem bilmiyorum ne dusunuyor ne istiyor aslinda ilgisi hoşuma gidiyor. Uzak dursam mi çekerim yakin mi? Birde 1 aydir konuşuyoruz oğlan diyor ben fırsat buldukça seni arıyorum diyor. Bana yakin davraniyor. Sen istersen oluruz hersey sana bağlı diyor acikca zatem sevismek istiyor ama buluşup dertleşmek te istiyor. Benden kopamazsa? Annesiyle ilgili birsey soyledim anneme artik 2. gelininim dersin dedi. Disarda otururken elimi de tutuyor

Güncellemeler
1 yıl
Senin kocanim demeye basladi
Evli? Basta boyle degildi? Neler oluyor?