Hamile olduğum için ve zamanım yaklaştığı için eşime evde tek kalmaya korkuyorum dedim o da bi kaç gün annenlerde kal dedi neyse kaynana aradı beni sen nasıl gittin oraya yolda başına bişey gelir yolda doğuracaksın gibi konuştu neyse bende sinir oldum buna dün akşam da eşimle kavga ettik eşim annesine demiş ki sen karışma ben gönderdim ama kadın anlamıyor herşeye karışmak istiyor sonra niye benim telefonumu açmıyor diye oğluna konuşmuş falan
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence eşin halletsin durumları. Seni dinlemedikleri için boşunu canını sıkma
Kaynanam ile yasiyorum o da YAŞIYOR
Nasıl yani
Zor yani ama esim anneci oldugu icin bisey yapmiyorum. Umarim bu yuzden bitmez.
Bizimki de aynı öyle ama hiç iyi bişey değil erkek veya kadın farketmez eşiyle annesini ayırt etmeli
Vallaha evde yabanci gibiyiz kendi bilir er ya da gec olacaklardan ben degil annesi sorumlu annesiyle yasar.
Bizde öyle olacaz yakında ama herkes diyor ki uzak olupta annesine fırsat verme kaynanalar zaten iyi olmasını istemez ki
Kafam çok karışık ya annesi kıskanıyor mu oğlunu nedir bilmiyorum
Uzakta olup annesine firsat verme derken?
Cocuk var mı ?
Yani eşimle kavga ediyorum sürekli böyle yaparsan annesinin hoşuna gider diyorlar çocuk olacak inşallah az kaldı
Hmm. Bunu bilezmezsin insallah torunu olunca sen cocuga bakamiyorsun demez. Benim kizim oldu 1.5 aylik kendi kizi gibi sahipleniyor ama benden korkuyor izin vermiyorum. Oglu var yeni evlenecek gelin istemiyor. Kizi var evli damat istmemiyor. Bizde kalacak ama bu da beni yalnisa itiyor. Inan bana dogumdan bir kac ay oncesi ve cocuk dogduktan 1.5 ay sonrasi yani bugune kadar hala ayni yataga giremedik. Gozum disari kacmak uzere ama asla ben sorumlusu olmayacagim. Cocuk engel degil "cocuk icin" diye de sacmlaliklara inanmiyorum.
Aynen öyle çocuk olmadan bana karışıyor zaten olduktan sonra da karışacak diye düşünüyorum ama müsaade etmem ben bazen tartışınca ayrı eve çıkmak istediğimi söylüyorum ama eşim anlamıyor borcumuz olduğu için mecburuz şimdilik diyor bizim de aramızda buzlar oluşuyor gibi
Peki cok buyuk bir problem oldunda ya da oldu diyelim esin icin hangi taraf? Annesi mi sen mi? Isler cok kotu giderse secim yapmak zorunda kalacak!
Yani şimdilik annesini savunuyor büyük bişey olursa yine onu savunur diye düşünüyorum çok anneci
Evlenmeden once boylemiydi mesela sen tamam bu adam tam evlenecek adam mi dedin annesi ile tanismadin mi?
Evlenmeden önce böyle değildi ben ne dersem yapardı şimdi annesini ağzına bakıyor annesi de çok yalan söyledi bize hep kendini övüp duruyordu hiç gerçek yüzünü göstermedi daha yeni yeni görüyoruz işte
Hayirlisi artik ne diyelim. Zor zamanlar gecirecek gibi duruyorsun.
Aynen öyle daha yeni başlıyor zaten diyorum ya bugün kavga ettik kadınla eşim de dedi ki idare et zaten seneye köye gidecek ama kusura bakmasın o kadar da idare edemem
Sizi bitirmeden giderse sorun yok. Ama simdi esini seviyorsan da sabretmen lazim e daha dogum yapacaksin hormonel degisimler vs. Ustune katar daha da kotu olursun. Buna en buyuk etken "sinir"
Yani orası öyle ama zaten bundan sonra fırsat vermeyecem ki kadına o bizi bitirmeden ben onu bitirecem artık susmak yok herşeyi ben biliyorum ben yapıyorum diyor
Cok guldum buna 😄
Ya gülme valla çok zormuş
Zoru sen secmis oldun. Bence evlenmeden once boyle degildi demek kendini avutmak gibi birsey. d
Ama evlenmeden önce öyle demiyordu işte
Biraz cevresine sormaliydi kocani belki ama annesini kesin sormaliydin. Evlilik bu kumar.
İşte o hata bizdeydi haklısın sormamız lazımdı
Ama insanlar genelde hep karsidan yakinir sen ne kadar dogrusun? Bana gercekleri mi anlatiyorsun yoksa isine gelen gercekleri mi? . d. dd
Sana yalan borcum mu var senin ki ne kadar doğru
Iyi de soruyu sen sormussun ben senin sorularini yanitliyorum. Ben sana dogru ya da yanlis anlatiyorum demedim orneklemeden yola ciktim. Boyle hemen sinirleniyorsan isin zaten zor.
Evet sinirleniyorum ben burada kimseyi tanımıyorum kimseye de yalan söylemem derdim budur bunu söylüyorum eğer kendimde bir sorun olsaydı onu da yazardım
Ben sadece sordum "sadece".