Ne yapmalıyım bundan sonra?

Benim bir sevgilim vardı, uzak mesafe ilişkisi denilebilir o edirnede ben İstanbuldayım. Ama aynı üniversitede okuyoruz orada tanıştık. 5 aydır sevgiliydik ve 2023 kasımdan beri tanışıyoruz. Kasımda bir ara sevgili olup ayrılmıştık. Neyse uzak kalınca yazisarak kavga etmeye başladık. Ve görüşmek de sorun aynı yerde yaşamıyoruz. Sadece okulda ve yurtta görüşüyoruz adam akıllı. Ayrılsak mı ayrılmasak mı diye düşünmeye başladık. Ben ayrılmayalım diyordum yani bir tık ısrar eden taraf bendim, o ikilemdeyim diyordu. Bana "başka birine bu kadar ısrar ettin mi" diye sordu. "Benim aklıma biri geliyor" dedi 1 haftalık ilişkimden bahsetti. "Peki o dediğini yaptı engelledi ama sen engellemiyorsun diye düşünüyor musun" dedi. Birkaç tane mesaj yazdı üst üste. Ben yanlış mesajı son attığı mesajı kaydırdım dalgınlıkla ve evet yazdım. Aslında evet yazdığım şey "evet ona da ısrar ettim" bunu demek istedim ben. O da dedi ki madem ben dediğimi yapamayan biriyim o zaman benim hayatımda yerin yok dedi ve birden anlık sinirle her yerden engelledi. Babamın telefonunu aldım aradım, sesini bile duymak istemiyorum dedi
Ne yapmalıyım bundan sonra?