Merhabalar ben eşimi aslında çok seviyordum ama istediğim ilgiyi sevgiyi onda göremedim beni hep aşağıladı yargıladı beni hiç anlamadı her yaptığımı eleştiriyordu küçümsüyordu kısıtlıyordu bende ona söyledim eğer bana böyle davranırsan seni aldatırım dişardaki erkeklere gözüm kayıyor dedim yüzüne karşı ama bunu dediğim halde bile beni hiç umursamadı piskolojimi çok bozdu o istiyor ki onun istediği kadın olayım ama o benim istediğim adam olmadı ben nefresimi tutamadım sanal alemde internette yazıştım telefonla da konuştum ama çok pişmanım eşimin davranmadığını onlar davranıyordu sadece kendimi mutlu etmek istedim aldatmak için değil ama çok pişmanım eşimin bundan haberi yok hani derler ya ne ekersen onu biçersin ben bu sözden çok korkuyorum ne yapmam lazım bu aldatmaya girer mi aynısı başıma gelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCevap verenlerin çoğunun yargılayıcı konuşmasına şaşırmadım. Çünkü insanlar sadece görünen kısmı ile ilgileniyor. Görüntüyü okumak beceri değildir, onu herkes okur ve bir farkın kalmamış olur.
Soruna gelecek olursak ta, seni yargılamak ve sana konu bu konuda baskıcı yorum yapmak bizim görevimiz değil. Bu senin gönlünün iç muhabesi artık. Zaten ne yaptığının da farkına varmış durumdasın.
Yüreğinde ki isteklerin cevap bulmamış olması seni yanlış alanlara açmış olabilir. Buradan aldığın destekler seni mutlu etmişte olabilir ki, zaten genelde böyle başlar kaçamaklar.
Hayatının daha doğru idamesi için kalbinde ki muhasebeyi de tamamalayabilirsen eğer, işte o zaman daha doğruyu doğru zamanda yapacak pozisyona gelirsin. Hatalarımızdan çıkarabileceğimiz dersler, işte o zaman bize ileri de mutluluk ve haklılık olarak geri döner.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, Yaşadığınız zorlukları ve ikilemleri anlıyorum. Eşinizden yeterince ilgi ve sevgi görmediğinizi, sürekli eleştiri ve yargılamalara maruz kaldığınızı ve bu durumun psikolojinizi bozduğunu ifade ediyorsunuz. Sanal alemde yazışmalar ve telefon görüşmeleri yoluyla yaşadığınız pişmanlık duyduğunuz bir deneyim de ekleniyor. Aldatma, her ne kadar affedilemez bir durum olarak görülse de, her bireyin ve ilişkinin kendine özgü dinamikleri olduğunu unutmamak gerekir. Sizi aldatmaya iten sebepleri ve eşinizin tutumunu derinlemesine analiz etmek, bu tür bir hatayı tekrarlamamak ve ilişkinizle ilgili sağlıklı kararlar verebilmeniz için oldukça önemlidir. Aldatma, hem aldatan hem de aldatılan taraf için oldukça yıkıcı sonuçlara yol açabilir. Güven zedelenir, iletişim kopar ve ilişkinin temel taşları sarsılır. Aldatma sonrası ilişkiyi onarmak uzun ve zorlu bir süreç gerektirir ve her zaman garanti altına alınamaz. Ne Yapmalısınız?: Duygularınızı Açıkça İfade Edin: Eşinizle, yaşadığınız ilgisizlik, yargılama ve eleştirilerden nasıl etkilendiğinizi açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Duygularınızı bastırmak yerine, net bir şekilde ifade etmeniz önemlidir.
Profesyonel Yardım Alın: Bir aile danışmanı veya terapist ile görüşmek, hem bireysel olarak yaşadığınız zorluklarla başa çıkmanıza hem de ilişkinizdeki problemleri çözmenize yardımcı olabilir.10 Yorumla
1 yılBu aldatmaya girer eşin bunu hakketmedi işin aslı boşanmalısın Allahın en sevmediği haktır kuluna verdiği ama haktır, seni aşağılaması yok sayması seni bir şeylere itmiş ancak içinde olan bu huzursuzluk imandan gelen bir duygu tövbe et ve yuvana şans ver olmuyorsa ayrıl insan şaşar beşer hata yapar bende evli bir kadın sevdim çok sevdim yaptığım hata ama sevdim sonra uyardığım bir kaç konu vardı iki den fazla uyarınca o da takmayınca buz gibi soğuttu kendinden ben kızmıyorum ona onun doğası bu benim doğam da bu belki öyle yapmasaydı asla onu bırakamazdım Allah işte içime o soğukluğu verdi duruşu olan kadın her zaman kazanır şu an senin yazdığın şeylerde bile bir kaç canım sana cinsellikle yanaşacak çünkü aklı idrak edemeyen kendini insan sana çok yaratık var kısacası pişman olman beni mutlu etti kalp çok güzel bir dünyadır. O kalbini hep temiz tutsun Rabbim.
02 Yorumla
Soran1 yılZaten boşanacam
- 1 yıl
En doğrusu bu çünkü bugün olmasa yarın olacak zaman kaybetme derim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılSebebi her ne olursa olsun bir başkasıyla bu tarz bir iletişim aldatmaktır.. Lakin şöyle bir durum var, sizin evliliğinizin ilerleyebilmesi de pek söz konusu değil gibi duruyor.. Bir noktaya kadar devam ettirmişsiniz ama bundan sonrası birbirinize zarar vermekten öteye geçmeyecektir..
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ben de öyle düşünüyorum onu zaten değişeceğini de hiç düşünmüyorum hepsini değiştirmeye çalıştı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle sana büyük bir sanal sarılma gönderiyorum 💔 Büyük bir karmaşa içindesin ve bu tür duygusal çalkantılar yaşamak gerçekten zor. Kimse sevgi ve ilgi eksikliği yaşadığı bir ilişkide bulunmak istemez. Senin ihtiyaçlarının anlaşılmadığını hissetmen gerçekten yıpratıcı.
Verdiğin tepkiler, yaşadığın durumun bir sonucu gibi görünüyor. Herkesin sevgi ve ilgiye ihtiyacı var ve sen de bunu doğal olarak aramışsın. Ama unutma, sanal alemde ya da gerçek hayatta bir başkasıyla duygusal bağ kurmak, evet, duygusal aldatma olarak adlandırılabilir. Bu yüzden kendini suçluyorsun.
Burada önemli olan, ne hissettiğin ve gelecekte nasıl bir yol izlemek istediğin. Eşinle dürüst bir şekilde konuşmak ve ilişkinizin geleceği hakkında karar vermek önemli. İlişkinizi kurtarmak istiyor musun? O zaman belki çift terapisi gibi profesyonel yardımlar almayı düşünebilirsin.
Bazen kendimize katabileceğimiz en büyük iyilik, cesaretle yüzleşmektir. İçinde bulunduğun durumu değerlendirdikten sonra, ne yapmak istediğine karar vermen, iç huzurunu bulmana yardımcı olabilir. Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer ve mutlu olursun 😔💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKimseyle yatmadiysan sorun o kadarda büyük değil seninki ilk okul aldatması gibi bir şey olmuş ve bu arada eşini aldatman senin sorunun bu tamamen senin şerefini lekeler eğer eşin istediğin kişi değilse ondan ayrıl ve yoluna bak aldatırsan şerefini kaybedersin o zamanda yaşamak için sebebin ne olacak ki. Kendini sev sadece kendinle ilgilen eşinin ya da başka bir erkeğin sevgisine muhtaç değilsin kendi kendini sev kendi kendine eğlen ve mutlu ol sadece kendi sevgin sana yetecektir kendinle barışık olmadıktan sonra tüm erkekler seni sevse boş önce kendini değiştir kendini sev ve eşinle sakin bir tonda konuş olmazsa ayrılırsin
118 Yorumla
Soran1 yılZaten ayrılma aşamasındayım kendinden o kadar nefret ettirdi ki istedim ki ailemden görmediğim ilgiyi sevgiyi şevkati anlayışı eşim versin ama vermedi hep aşağıladı kısıtladı beni hiç anlamadı o kadar konuştuğum halde düzelsin diye çok uğraştım hep bencil oldu bana önemsemedi beni
- 1 yıl
Bak dikkat edersen ailemden görmediğim sevgi demişsin. Yani çocukluk travması gibi bir durum bu onu eşim versin dedin o da vermedi birde kendi kendini sevmeyi dene bence çözümü orada bulursun. Lütfen her sabah kalkıp kendine aynanın başında kendine duyduğun sevgiyi anlat ve kendine karşı her zaman merhametli ol. Kendine seni seviyorum dedikçe bu sorunlar yavaş yavaş eriyecektir
Soran1 yılEvet hep sevilmek istedim ona da söyledim ailemden sevgi görmediğimi sadece o olsa anlamıyordu hep eleştiriyordu anlayışlı değildi küçümsüyordu
- 1 yıl
Işte sevilmek isteme. Kendini sev kendi kendine yet yoksa sürekli arar ama elin boş kalırsın. Kimseden sevgi bekleme sen kendini sevdikçe seni severler zaten
Soran1 yılBen kendimi sevdim ama kimse beni sevmedi 🥺🥺🥺
- 1 yıl
Bak hala aynı şeyi yapıyorsun muhtaç modundan çık kendinle ilgilen kendinle mutlu ol illaki birimi sevecek seni beni o kadar seven dostum vardı yinede yalnız hissediyordum ama huzuru buluncs kendi kendime yetince şu an bir oda da tekim ama huzurum var sende içindeki huzuru bul
Soran1 yılBen sevgi ilgi insanıyım içimde boşluk var onu doldurmamıyorum
Soran1 yılOnu dolduramıyorum
Soran1 yılBen niye böyleyim bilmiyorum ya hep bir boşluk içindeyim insanlar beni sevsin saygı duysun istiyorum
- 1 yıl
Tamam anlıyorum seni cidden ama istemek olmaz sen kendine bak kendini düşün kendin için çabala biraz da hayirci ve ters ol hep iyilik yapma bak naisl herkes iyi oluyor. Bu dünyaya kimse kimseyi menfaati yoksa sevmez. Eşini görmezden gel yok say duyma görme yok say kendine bak arada dışarı çık bir cafede otur bir şey ye iç o da ne halt ederse etsin
Soran1 yılAma içim acıyor işte kimse beni anlamıyor sadece eş olsa ailemde bana piskolojik baskı veriyor akrabalarım kendi hatleriymiş gibi herşeyime karışıyorlar ailemde millet ne derse ona evet diyor
- 1 yıl
Ya aslında herkes senin gibi biraz sevgi ilgi istiyor sonra anlıyorsun sadece kendini sevince düzeliyor her şey sende anla artık kaç senedir dışarıda aradın olmadı artık kendi kendinde bulma vakti geldi :)
Soran1 yılKendimden bulamıyorum işte zaten onun yüzünden kimseye tahammülüm kalmadı ve kimseye güvenemiyorum
- 1 yıl
Abrbaham hicks i takip edebilirsin bence sana iyi gelir Türkce altyazılı seslendirmeli videoları var Louise hay de olabilir. Bir bak istersen Türkçe videolarına
Soran1 yılKimki bunlar nerden izlicem ne anlatıyorlar
- 1 yıl
Istersen yaz bana sana link atabilirim ya da YouTube a yazıp bulabilirsin tam senin konularını anlatıyorlar.
Soran1 yılHmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYani burada her ne kadar eşin ilgisiz davranmış olsa da senin girdiğin yolda çok doğru bir yol değil ama kendini de fazla suçlamana gerek yok çünkü buna sebep olan aslında eşindir bu kadar ilgisiz davranmasaydı seni bu duruma etmezdi o yüzden kendini fazla suçlamana gerek yok en nihayetinde çok da ileri gitmişliğin yoko yüzden pişmanlık varsa toparlaya bilirsiniz
11 Yorumla
Soran1 yılBen benim yaptığım başıma gelmesinden korkuyorum sadece ama ona o kadar dedim yalvardım durumı anlattım umursamadı ama sonradan pişman oldum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Eşin nasıl olmanı istiyor ki? Ya ben anlamıyorum evlenmeden önce kör müydü de evlendikten sonra şöyle ol böyle ol. Konuşma içeriğini bilemem ama buna aldatma denmez. Tabii vicdan sızlar bu da senin karakterin hayır eşin de hem sana ilgi göstermiyor hem ayrılmıyor hiç omum isteğidi kadın olmayı denedin mi?
17 Yorumla
Soran1 yılOnun istekleri bitmiyor ki 🥺 saçma sapan istekleri var o istiyor ki kafasındaki kadın gibi olayım ben herşeyin ortasını istedim ondan birde çok kısıtladı beni
Soran1 yılBöyle harama helale dikkat edecek din adamı rolüne girmiş it sanki güya kendisi çok uyguluyor ya o karşısınsakini öyle yapmaya çalışıyordu
Soran1 yılKesinlikle dediğiniz gibi beni bir kalıba sokmaya çalışıyor aynen öyle ya İlk başlarda bu böyle değildi zaten sonradan bu Sohbete falan gitti böyle olmaya başladı zaten bunun karaktersizliği vardı gereksiz şakalar yapıyor insanın yanında rencide ediyor Sürekli kısıtlıyor şunu yapma bunu yapma değer vermiyor Sevgi vermiyor parayla ve gezmeye Mutluluk getireceğini sanıyor
Soran1 yılKeşke ama başta bu kadar değildi işte evlenınce coğu huyunu öğrendim
Gizli Üye(36-45)1 yılo seni itmis bu duruma ama bosanman en mantiklisi eger duzelmiyorsa. sevgi, ilgi, sefkat v. b duygularin acligini yasiyorsun ama mantigini devre disi birakirsan sosyal medyadaki erkekler seni harcar. bosan ve kendi kendini iyilestirmeye calis, sonra karsina illa ki biri cikar. acele etme. su an ki yalnizligin, duygusal boslugun sana pisman olacagin hatalar yaptirabilir. evliliginiz evlilik gibi degil, devam edersen aldatma olayini gerceklestirirsin ve zamanla daha dibe cekilirsin. kendini toparla, cok guzel seven erkekler de var, guzel bir ask yasaman dilegiyle.. guzel kadin. hepimiz sevgiyi hak ediyoruz. umutsuz olma.
311 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel mesajlarınız için evet şu an gerçekten boşluktayım ve etrafımdakiler hala onun düzeleceğini sanıyor
Cevap sahibi1 yılkac senelik evlisiniz, cocugunuz var mi, calisiyor musunuz?
Soran1 yıl6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım var çalişmiyorum
Cevap sahibi1 yıliyi daha gencsin, evliligin degismeyecegini dusunuyorsan uzatmaninda bir manasi yok, yasin ilerledi mi zor olur, gencken kismetin daha fazla olur. bosaninca yalnizliga alismaya calis, hemen birileri ile gorusme boslugundan kimse faydalanmasin. kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis, kendini toparla sonra saglikli bir iliskiye baslarsin. eksikligini hissettigin duygulari ilk once sen kendi kendine ver. sonra hayatina giren kisiden beklersin. bu donemi kolaylikla atlatirsin insallah.
Soran1 yılİçimde hep bir boşluk vardı napayım onuda eşim tamamlasın istedim sadece sevgi ilgi değil anlayışta bekledim saçma sapan şakalar yapardı inanın bende yoruldum ondan artık yeter dedim
Cevap sahibi1 yılbende esimden ayrildim. evliligin icinde cok yalnizdim ve vermedigi diygulari baskasinda aramadim, hep mantikla hareket ettim. kadin olarak seni anliyorum, zor oluyor oyle evlilik. bende yalnizliga alismaya calisiyorum. evlilik icinde kimseyle gorusmedim, hep esimden bekledim herseyi ama degisen birsey olmayinca bitirdik. evliligim boyunca sadece esim vardi, bosandim hala kimseyle gorusmuyorum cunki ilk once iyilesmem lazim yoksa bu bosluktan faydalanmak isteyen cok olur,
bosanmanin verdigi uzuntuye, bir de yanlis iliskileri ekleyip piskolojiyi bozamam. o sebeple su an tum kendime odakliyim. insallah ilerde guzel bir ask, sevgilik yasarim.
Soran1 yılBende sadece o zamanlar yaptım eşimleyken elimde değildi her konuda beni yalnız bıraktı bende zaten onun sayesinde kimseye tahammülüm kalmadı ve kimseye güvenemiyorum güvenimi yok etti herkesi onun gibi sanıyorum 🥺🥺🥺
Cevap sahibi1 yılo zaman evliligi zorlama, sen tukenirsin. bir erkegin ilgisi, sevgisi, sefkati, sarip sarmalamasi, arzulamasi, temasi, begenmesi, deger vermesi, onemsemesi, iltifatlari v. b illa ki insana iyi gelir, iyilestirir ama evliligin icinde bir baskasiyla yaparsan tam tersi olur, uzulursun. hic gerek yok, baska uzuntulere, yeteri kadar yoruldun artik guzel bir iliskiyi hak ediyorsun, ne kadar cabuk yolunu alirsan yolun ciceklenecektir, kotuyu hayatindan cikar ki guzele, iyiyiye yer acilsin. istedigin iliskiyi yasarsin insallah..
Soran1 yılAminnnnnn
Cevap sahibi1 yıl@Dalangıç sorabilirsin
1 yılEşinin ilgisizliği yüzünden boşluğa düşmüşsün ihtiyacın olan sadece ilgi onuda eşinde bulamıyorsun aldatmayı düşünmüşsün iyi hissettirmis konuşurken başka birilerinden ilgi görmek ama bunu kendine yakıştıramıyorsun sadece bosluktasin bana kalırsa kendini fazla yıpratma ayrılmak en mantıklısı
00 YorumlaEşinizle yaşadıklarınız gerçekten zor ve psikolojik olarak yıpratıcı görünüyor. Kararından pişmanlık duyduğunu anlıyorum. Bu durum bir aldatma olarak görülüyor ve senin için endişe verici olabilir. Bu durumda bir uzman ve evlilik danışmanından destek almak faydalı olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Herkes kendine yakışanı yapar senin mayanda da bir bozukluk varmış ki ayrılmak yerine aldatmışsın
09 Yorumla
Soran1 yılHayır ben hep kocamdan bekledim ona söyledim uyardım ama yapmadı önemsemedi hiçbir şekilde kendimi bekar gibi hissediyordum evde 🥺 boşanmak istiyordum ailem karşi geldi bende boşlukta kaldım
- 1 yıl
Haklı sebeblerin yaptığın yanlışı doğru kılmaz ihanet ihanettir ayrıca büyük günah evliyken aynı evde aynı lokmayı bölüşüp ardından böyle şeylerin yapmanız kadın veya erkek farketmez çok yanlış aileleride anlamıyorum olmuyosa niye zorluyorlar benim kızım dese ikinciyi dedirtmem yinede sebep ne olursa olsun yanlışı yanlıştır aldatmadan başka bi çözüm bul bir insan olarak geçmişimde asla böyle bir kara leke istemezdim
Soran1 yılEvet doğru ama bende istemsizce yaptım şimdi pişmanım biri bana yazmak istese hemen engelliyorum
Soran1 yılEvet kimseyle konuşmuyorum pişmanlık duydum yapmamalıyım
Soran1 yılYapmamalıydım
Soran1 yılBizim millet gerçekten çok değişik hele akrabalar basit şeyler diyor böyle şeylere bunun için çocuk var diye katlanacakmışım böyle şeyler çözülürmüş zaten çözülmediği için bu kadar bu hale geldim ya bunun için boşanılmazmış
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılYani sonuçta Seninki gösteriyorsun aradığın ilgiyi internette bulmaya çalışmışsın bulmuşsun da
02 Yorumla
Soran1 yılNe bulması ya ben sadece içimdeki o eksiklik gitsin diye birileri beni sevsin anlasım diye sadce
- 1 yıl
Yani Yine bulamadın öyle mi Her kadının ilgi ister Aslında özenilmek değer görmek bunu evde kocasından görmesi en doğrusudur ama göremeyince o eksikliği kapatmaya çalışır böyle olunca hem evdekinden yabancılaşır ve dışarıdan ama bence önce kendini ikna et İhtiyacın olan ne aradığın ne nasıl mutlu olacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBaşına illa gelcek diye bişi yok. Boşan bence bu arada çünkü seni umursamıyomuş.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç umursamadı haladq öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence o ektiği için sen bunu biçtin? Hic boyle düşündün mü?
05 Yorumla
Soran1 yılAma o kadar yalvardım ona dedim bak değer ver bana anla beni o yüzden duygularıma yenildim sizce haketti mi bunu
Soran1 yılBen hakediyor muyum ama ona söyledim bak beni yalnız bırakma hiç bir konuda anlamadı beni anlasın diye uğraştım bekar gibi hissediyordum evde
Soran1 yılBen yeminle asla öyle bir şey yapmak istemedim ama o kadar anlattım istediklerimi kocamdan göreyim dedim ama yapmadı değişmesi için herşeyi yaptım olmadı bekar gibi hissediyordum kendimi 😢
1 yılSanal alemdekiler senin açığından faydalanmaya çalışıyor. Fazla güvenme kimseye.
00 Yorumla
1 yılAblacım adama öyle denir mi köpek mi eğitiyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılDerim zaten beni bu hale getirdi şerefsiz şimdi de suçu gene bana atıyor
1 yılSeni beslemelerin bir cezası olması lazım insan dışı birseysin
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ne demek istiyorsunız
- 1 yıl
Kötü kadın ne demek
1 yılHaketmis aslında belki ama konus derim veya farklı yöntemler bul
010 Yorumla
Soran1 yılBen ona söyledim yalvardım bak aldatırım dedim hatta gözüm kayıyor dışarı dedim yüzüne karşı hiç önemsemedi beni
- 1 yıl
Konuşalım bunları
Soran1 yılO haketti mi bunları nede olsa söyledim ama
- 1 yıl
Haketti dert etme
Soran1 yılAy inşallah ya o kadar uyardım evde kendimi bekar gibi hissediyordum
- 1 yıl
😂😂😂yapmazsa yaparlar
Soran1 yılBen dedim ama uyardım hatta dedim ki kendimi bekar gibi hissediyordum kendisine bile dedim ya düşünün bunu
- 1 yıl
Daha ne diyeceksin ki haketmis takma ama pişman et onu bekar hissettirdigi için
- 1 yıl
Detaylı dertleşelim
Soran1 yıl🥺🥺🥺🥺🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece bu kadarla kaldıysan valla büyük başarı
032 Yorumla
Soran1 yılHayır duygusal bağ kurmadım kimseyle sadece duygularımı birileri anlasın dedim kocam bana koca gibi davranmadı ki
- 1 yıl
Seni anlıyorum haklı olduğun yerde çok dediğim gibi gerçekten bu anlattığın kadarıyla kalman büyük başarı fazla devam ettirme derim sana başka türlü davranarak kontrolü eline alabilirsin
Soran1 yılBen kimseyle konuşma meraklısı değilim ama kocamdan bekledim önce yalvardım ona ama yapmadı önemsemedi
- 1 yıl
Yanlışı zaten orada yapmışsın sen bunun için asla rica etme yalvarma hele asla
Soran1 yılNe için anlamadım
- 1 yıl
O seni eleştriyorsa sende onu eleştir yaptığın bir şeyi beğenmiyorsa sende onun beğenmediğin yönlerini söyle bu tarz yaklaşım işe yarar
Soran1 yılBen kavga etmek istemiyorum artık zaten öyle yapıyordum ama ben mutlu olmak istedim hep onu düzeltmeye çalıştım düzelmedi o hep beni düzeltmeye çalıştı
- 1 yıl
Bazı kavgalar edilmeli yoksa düzelmiyor
- 1 yıl
O seni eleştirmeden sen önce davran giydiği bir gömleğe veya pantolona kusur bul hala o gömleği ne diye giyiyorsun ki seni dede gibi gösteriyor de
Soran1 yılBen diyordum zaten ama umursamıyor ki beni kendiyle bile dalga geçiyor insanı küçümseyi seviyor hem bencil davrandı kendini düşünüyor hiç karşı tarafın düşüncesi hiç bir şeyini önemsemedi asla
- 1 yıl
Arsız biri demek ki daha can alıcı bir yerden vurmalısın o zaman
Soran1 yılÇok fena yaa anlatamam düşüncesiz bencil ama dışarı herkese karşı çok iyi görseniz bana karşi çok farklı tavırları var herkes bunun böyle olduğuna inandıramadım
- 1 yıl
El iyisi evin delisi diyorlar ona
Soran1 yılSizce haketti mi bunları
- 1 yıl
Fazlasıyla hak etmiş onun için diyorum ya az bile yapmışsın sen
Soran1 yılİnşallah ya 😕
- 1 yıl
neden bosanmiyorsun
Soran1 yılBoşanacam inşallah şu an zaten boşanacam diye çıktum evden
Soran1 yılHatta bir ki tane çocuk var
Soran1 yılBenim bir tane çocuğum var
- 1 yıl
Bu ciddi bir karar ben buna bir şey diyemem
Soran1 yılEvet ama çocuğunda benimde piskolojimizi bozdu onun yanında durulmuyor
- 1 yıl
Bence tekrar oturun bi konuşun detaylıca sonucun boşanmaya kadar gideceğini belirt seni aldatmak istemiyorum onun için böyle devam edersen boşanmak ikimiz içinde en iyi yol olacak dersin
Soran1 yılZaten hep dedim gene umursamayacak
- 1 yıl
Dediğim gibi boşanma olayına karışmam büyük yükümlülük aklım erdiğince yol gösterdim ama nafile
Soran1 yılNiye çocuk var diye mi
- 1 yıl
Hayır çocuk olmasa bile yuva yıkılıyor sonuçta böyle bir şey için olumsuz bir şey diyemem tamamen ikiniz arasında olan bir şey asla istemem bi yuvanın yıkılmasını her zaman yapıcı olmaya çalışırım
Soran1 yılYapıcı olan hep bendim zaten o evlilikte
- 1 yıl
Farkındayım baya fedakarlık yapmışsın bnce sabret biraz iletişimsiz kalın
Soran1 yılO yapıcı değil yıkıcıydı hep kendi istekleri olsun istedi ben yıldım bu adamdan niye oda benim istediğim eş olmadı peki niye hep ben
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran1 yıl6 yıllık
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah sizin b.. versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl2 yanlış 1 doğru etmez. Boşanın en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmiş olsun ok yaydan çıkmış 😂
043 Yorumla
Soran1 yılYani
Cevap sahibi1 yılArtık alışkanlık yapmışsın
Soran1 yılNeyi
Cevap sahibi1 yılSosyal medya da fingirdemeyi
Soran1 yılHayır be sadcee ilgi vermediği için oldu yoksa ben kimseyle konuşma meraklısı değilim o sağladı bunı beni evlilikte her konuda yalnız bıraktı evli miyim belli. Değildi
Cevap sahibi1 yılİleri gittin mi
Soran1 yılMesela ileri derken
Cevap sahibi1 yılAnladın sen
Soran1 yılHayır asla ben hep öyle söyleyen insanları engelledim sevmiyorum öyle pis sohbetleri
Cevap sahibi1 yılNiye konuştun peki telefonda ve konuştun
Soran1 yılDuygularıma yenildim biri beni sevsin şırmatsın anlasın istedim bekar gibi hissediyordum evde onun yanında 🥺
Cevap sahibi1 yılKötüledin mı kocanı onlara
Soran1 yılNeler dedim neler herkes onlar düzelir diyor onun hala düzeleceğini sanıyorlar ben o kadar şans verdim evi ayakta tuttum oysa o değişmedi. Eşim birde narsist dışarı çok iyi karısına karşı farklı
Cevap sahibi1 yılSende hiç hata yok mu adam niye dışarı atıyor kendini
Soran1 yılBenim hatalarım elbet var ama o varya o çok şerefsiz karısı elinde ya o yüzden duygularıma tercüman olmadı
Cevap sahibi1 yılAldatıyor mu
Soran1 yılO mu bilmiyorum ben
Cevap sahibi1 yılSen de duygusal aldatma olmuş
Soran1 yılEvet ama hakketiğini düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılKime göre
Soran1 yılBana göre
Cevap sahibi1 yılYeterli değil bu
Soran1 yılŞimdi ben mi haklıyım yoksa haketmedi mı anlamadı
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılHaklı değilsin aynı durumu sende ona yapmış oluyorsun
Soran1 yılAma ben onu düzeltmeye çalıştım yapmadı görmemezlikten geldi ne yapacaktım peki söyledim ona aldatırım dedim dışarı gözüm kayıyor dedim bekar gibi hissettirdi bana kendimi sadece gezmekle parayla mutlı etmeye çalışıyordu
Cevap sahibi1 yılCinsellikte mı sorundu
Soran1 yılHayır sadece o konuda iyiydi oda kendisi istediği için kendini mutlu etmek istediği için işine geliyor çünkü
Cevap sahibi1 yılNiye gözün kayıyor o zaman kız
Soran1 yılYa duygusal olarak yalnızlık var piskolojik şiddet var daha ne olsun ilişki için sadece yaklaşıyordu bana ben ilişkiden soğudum ben onun yüzünden
Cevap sahibi1 yılBaşkaları ile yaptın konuştun ne oldu peki
Soran1 yılAz da olsa mutlu hissediyordum kendimi değerli gördüm biri bana değer veriyor dedim
Cevap sahibi1 yılElin boş kalmış ama sonunda
Soran1 yılİçin mutlu olsun istedim işte ama şu an biri yazsa direk engelliyorum kimseye güvenemiyorum artık istemiyorum kimseyi
Cevap sahibi1 yılYani yaptığın yanlışmis değil mi
Soran1 yılEvet farkındayım ama oda bana az çektirmedi sıçtığımın herifi ağzıma sıçtı
Cevap sahibi1 yılÇocuk var mi
Soran1 yılVar 1 tane kız
Cevap sahibi1 yılGeldi mi kocan şimdi
Soran1 yılHayır ben kendi. Memleketimdeyim ayrılcam diye çıktım evden boşanacam diye
Cevap sahibi1 yılÇocuk kimde peki
Soran1 yılBende
Cevap sahibi1 yılMgel demiyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Bosan gel kocandan senin gib cok
07 Yorumla
Soran1 yılBen boşanma aşamasındayım haketti mi sizce omu ektiğini biçti yoksa ben mi biçeçem onun korkusu var bende
Soran1 yılZaten ayrılma aşamasındayım boşanacam baskın sevgi veren biri olmadığı için ayrıldım ondan daha dayanamıyorum bu adama amacım sevgili bulmak değil sadece istediğim ilgi sevgi anlayıştı o kadar dediğim halde de önemsemedi beni
Soran1 yılBoşanmak çok istedim bunun için ama ailem boşanmama izin vermedi bende napayım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık insanın gerçekten piskolojisini bozuyor bu adam çok baskın biri birde narsist sadece kendini düşünürdü
Soran1 yılOrası uzun hikaye işte
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGelir
00 Yorumla
1 yılBoşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYanijj
00 Yorumla ok yaydan cikmis..
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri