Vicdanı olan doğruları söylesin?

kız arkadaşım ben dahil 3 bilinen kişiyle yattı gebe kaldı kürtaj yaptık içim parçalandı her gece tövbe ettim hem onun hem benim azap çekmememiz için ve yattığımızı herkese anlattı çevremde saygınlığımı bitirdi üniversitede, ara vermek istedim tekrar aynı günaha bulaşmayalım diye o sırada beni aldatmış, hemde iki kişiyle ve konuştuklarıda varmış öğrenince sinirden vurdum yaz tatilinin sonuna doğru memleketinden gelmeden önce ayrılmak istedi kabul etmedim yine yeni birilerini bulmuştu, habersizdim en son annem kızı sorup soruşturunca kavga kıyamet ilişki bitti. Hemen yeni sevgilisiyle foroğraflarını sınıfımdaki kızla paylaşmış. Hasta olduğunu söylediler aradım saygısız davrandı sürekli merak ederdim arardım en son beni polise verdi , 4 ay önce son aradığımda yeni sevgilisi telefona çıkıp küfür ve tehdit savurdu toplamda 7 ay oldu benim kanımı taşımış bu kız unutamıyorum ruhum azap çekiyor. Geri dönüşü olacakmı bana dönmezse bu kız benim ahımın üzerine mutlu bir evlilikmi yapar yoksa seçimlerinin bedelini ödeyip ortada kalırmı?

Vicdanı olan doğruları söylesin?