Başlıyorum;
İnsanlarla kapasitesi kadar iletişim kur, kendini fazla yorma.
Başlıyorum;
İnsanlarla kapasitesi kadar iletişim kur, kendini fazla yorma.
Erkeklerin manipülatif varlıklar olmalarını ve ilişki içinde hiç de filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi bize agladigimizda uzuldugumuzde kiyamayacak duygusallikta olamayacaklarını, o bebeği gibi seven erkeklerin tam bir hayal ürünü olduklarını, duygudan, sevgiden yoksun olduklarını kabullendim.
Bir de insanların nasıl görünürlerse görünsünler, iş çıkar meselesine ya da bir fikir ayrılığına gelince istisnasız herkesin cirkinlesebilecegini kabullendim.
Bu kabullenisler sonucu ben de gardımı aldım ve o pollyana değilim artık :)
Bebeği gibi seven , buna inandiran erkek dahi kesinlikle gün sonu manipülatif 🤦🏻♀️
Kesinlikle diğer dediğine de katılıyorum, iş cirkinlesmeye görsün tüm insanlar gerçek yüzünü o zaman gösteriyor.
Bebeği gibi seven erkek ilişkinin başındadır 😂 Lovebombing yapıyordur ya da narsisttir seni kendine baglayana kadar sana dünyanın 8. Harikasiymissin gibi davranır, sen bağlanınca da gerçek yüzünü gosterir
İlişki başında da devaminda da başbaşayken akılları hep temasta. Her buluşmada olmak zorundaymis gibi. Farklı düşünen biri var mıdır , sanmıyorum.
Çokta zeki olmadığımı ve cahilligin harbiden mutluluk getirildiğini, insanların düşüncelerinin mercimek tanesi kadar bile önemi olmadığıni kendim hariç kimsenin daha önemli olmadigini, eğitimin her şey olduğunu (sadece akademik değil) ...
Güzel, 18 yaşında farkındaysan bunların👏🏻
Biz 16da fark ettik 😂 hayat sağolsun master yaptırmakta kararlı
🚬
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını çözüp, yollarını bulmayı seviyorum. 🌟 Kabullendiğim bir gerçek, insanlar genellikle kendi sınırlarını bilmiyor ya da umursamıyor. Bu yüzden, kendini yormamak ve gerçekçi olmak en büyük kazanç. 💪🏻 Hem enerjini koru, hem de insanlar kadar değil, kendi limitin kadar iletişim kurmayı öğren. Unutma, sağlıklı sınırlar önemli. 😊
Cevap
28Cevap
Bu ülkede b*k bile yedirseler liderim de liderim diyecek koyunları kabullendim. Ne halt yerlerde yesinler
Vaooov
Eşim fizik olark hayalimdekinin tam tersi onu bosayamiyorum boşanmak istemiyor banada boşamak agir geliyor begenmedigim bı kaidnla yasamay alıştım Allah beni imtihan ediyor.
Belki de sen eşinin imtihanisindir
İmkansız diye bir şey vardır ve hayatta birçok şey imkansızdır.
Ben sessizim bu değişmiyecek gibi artık bunu kaabullendim
birini daha çok severek seni sevmesini sağlayamazsın.
Insanlara laf anlatmak kadar zor bir sey oldugunu kabullendim. Artık saldim gitti
Ne kadar iyi olursan ol günün sonunda iyi olan s**klyor
Para ile mutlu olunmayacağına hala inanmak istemiyorlar.
İkna etmekte hiç içimden gelmiyor.
Bu dünyaya sevilmeye gelmemişim birinin kıymetlisi olmaya gelmemişim
Geleceğim için iyi bir hayat yaşamak için sil baştan mucadele ettmeye kabullendim.
7 yıllık ömrüm kalmış 3 . doktorda aynılarını söyledi
Herkesin tek dostu kendisidir.
Net👌🏻
İnsanlara güvenme, kanma onların tek bir kelimesine
Ben popo seviyorum o dar delikk zorlayarak içine girmek offf
Etrafım sürüye uyum sağlayanlarla çevrili
Sürüden ayrilani kurt kapar diye düşünüyorlardir
Hayır, kendilerinden kaçıyorlar sadece ve bir kitleye uyum sağlama derdindeler
Kabullendim artık... Herkes, senin kalbini kendi kapasitesine göre sever Ve bazıları sadece sevmeyi bilmez alışmayı “sevgi” sanır
aşırı seksi ve çekiciyim bu da benim lanetim bunla yaşamayı öğrenmem lazım :D
Sevilmemeyi kabullendim.
İnsanların vefasız olduğunu
Çirkin olduğum şansız doğmuş olmak
Insanların yalancı oluşlarını
derinliğe layık olmayana yüzeysel ol
Hayatımı kabullendim mesela
İlişki insanı olmadığımı
O gelmeyecek. Bende kabul etmeyeceğim
bu ülkenin cehaletini eğitme imkanı kalmadı
Herseyi bilen ve egolu kişileri saniyesinde sil
Yabancı geldim yabancı gidicem kabul
Kıyamet kopana kadar kıyamet kopmayacak
Herkes insan olamıyor ama insana çok benziyor.
Ben de bunu yapıyorum e yalnız kalıyorum sonra;d
Yalnızlığı kabullendim artık kafamı dinliyorum
İnsanların çıkar ilişkisi içerisinde olduğu
Paran kadar adamsin. Paran kadar sevilirsin.
Erkekler için erkek ortamında da karşı cinsle diyalogta da bu gerçekten böyle galiba
Böyle paran varken dostların arar sorar yokken telefonunu kimse açmaz. Paran varken kızlar sever sayar yokken yüzüne bakmazlar, terkederler.
yalnızlık daha güzel
ailem beni sevmiyor kabulenmem lazım
İnsanlarla iletişim kurma
Çok haklısın yeminle
Aynı bu söylediğin
Hiç kimse beni sevmeyecek ve enlenemeyeceğim
Kabullenemedim sıkıntı orada
Dinleşilmeyen yerde söz etmemek.
Bana hiçbir kızın bakmıycağını
Beyni bos insaari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?