Gerçekleri söyledim zoruna gitti?

Ben acık ve net bir insanım boşanmış bır adam vardı ana sınıfı öğretmeni 5-6 maas alıyor
ben evlenmemıs 32 yasında Mali müşavirim yüksek lisans mezunuyum 13 bin maasım var
çok ukala kendını begenmiş üstelik evlenmeyi düşünmüyormus bide :D :D :D
bende cok ugrasınca dedımki ben seninle düşünmüyorum ailem istemez ayrıca sen erkeksin benim kariyerim ve maasım cok yuksek sana göre ayrıca çok güzelim ve daha önce hiç evlenmedim bizden olmaz ben mantıkcı bırıyım evlilik olmasada sorun degıl (zaten herkes 2 senede bosanıyor)
bu tuttu yok buna doktorlar savcılar gelmıs asık olmus :D ben dedımki dalga gecmıslerdır koskaca savcı doktor senınle ciddi olmaz ama gercekten olmaz erkek üstün olmalı kadınlar paraya kariyere bakar
hatta doktor buna araba almak istemiş :D bende ahahaha güldüm şakamısın onlar bakmaz en fazla öğretmen olur ya da ev kızı dedım davul bıle dengı dengıne dedım gerçeklerı söyledım engelledım
dogru degılmı ama?
koskoca doktor ve savcı bır kadının gariban biriyle ne ısı var bu kadar kariyer farkı var?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar artık evlenmıyor evlılıkmı kaldı :D :D :D kıcımla gülüyorum
evlenmeyi düşünmüyorum zengin kulturlu bır adam olursa olabılır ayrıcaaaaa
Erkek üstün olmalı davul bıle dengı dengine hepiniz biliyorsunuz
diğer türlü erkeğe para yedırmeyı savunan kadınlar dolandırılıp ortada kalıyorsunuz :D
kadın uğrassın etsın karıyer yapsın ıyı kazansın sonra gariban biriyle evlensin
zaten herkes bosanıyor oda ayrı konu
hepiniz gerceklerı bılıyorsunuzda ısınıze gelmıyo
Gerçekleri söyledim zoruna gitti?