1,5 yıllık sevgilimle sürekli aynı konulardan tartışıyoruz. gözüm artık potansiyel sevgili adayı aramaya başladı onun bu halleri yüzünden napsam değişmiyor hep bişiden kavga ediyoruz aşırı umursamaz biri zaten sürekli eski halimize döncek sanıyor ama ben yavaş yavaş soğuyorum ondan, o bir süre sonra hiç bişi olmamış gibi davranıyor başlarda önemsizdi ama önemli gördüğüm konularda böyle davranınca iyice canımı sıkmaya başladı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Tek bir konu için ayrılmak çok doğru değil aslında
Ama konunun ne olduğu da önemli
Kırmızı çizgi konusuysa işler değişir
Sürekli kavga hoş değil
Hele aynı konusa kavga edip bir adım öteye gidememek bir ara formül anlaşamamak daha da kötü02 Yorumla
Soran+1 yılevet şu an işleri biraz daha yoluna koyduk gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli ve hala aynı şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum aynı konuyu sürekli konuşturacak kadar birbirinizi anlamak istememekte ısrarcı olmuşsanız ya da daha önemlisi karşı taraf seninle aynı konuyu defalarca kez tartışmayı seni anlamaya tercih ediyorsa ayrıl gitsin. Şimdi inceldiği yerden koparmazsan ilerde kalınlaşan bir şeyi kesmek çok daha zor oluyor. Ve kimse için ya da hiçbir şey için değmiyor üzülmeye. İleride daha çok canın yanacak tecrübemle konuşuyorum ☺️
05 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapmayı düşünüyorum bıktım çünkü artık anlamamasından kendimi ondan uzaklaştırıyorum
Soran+1 yılbugün zaten memleketine gidicek ve yaşadığım yerden epey uzak bana diyor sen düşünceni değiştirene kadar dönmicem bende dedim o zaman sen orada kal ben seninle hiç uğraşamam hergün üzülceğime bi kere üzülür unutur hayatıma bakarım dedim oysaki döneceğini biliyorum blöf yapıyor
- +1 yıl
Bunu diyen birinin seni ömrünün sonuna kadar mutlu etmesinin imkanı yok zaten en iyisini yapıyorsun bekarlık sultanlıktır bundan emin ol
Soran+1 yılcidden öyle ya artık yazdığında bir iki kelime yazıp konuşmayı bitiriyorum sıkıldım tavırlarından davranışlarından
Soran+1 yıliçimden yazmak konuşmak bişiler anlatmak bile gelmiyor sildim numarasını sırf anlık bişiyle yazmıyım diye
+1 yılBen tartışmalarda hep alttan aldım, haklıyken dahi özür diledim konular büyümesin diye ama 4 yılın sonunda ayrıldık. Sonuca bağlanmayan problemler varsa birbirinize olan saygınızı bitirip gürültü çıkarmadan ayrıl derim. Söylemesi kolay biliyorum ama gerçekler değişmiyor maalesef. Tekrar sevgili olabilirsiniz ve olduğunuzda da bu problemlerin kimden kaynaklandığını ve çözümü bulmuş olursunuz zaten. Kafa dinlemek için birbirinize zaman tanıyın.
02 Yorumla- +1 yıl
bizim daha 3 hafta oldu ama onun da beni sevdigine eminim ve barismak istiyorum
- +1 yıl
Sevgi her zaman bağlayıcı etken olmuyor ama. Ben de beni sevdiğine çok eminim ama olmayınca olmuyor bazen.
+1 yılKonuşarak anlaşabilmeli insan. Bizi hayvanlardan ayıran özellik de budur. Konuşarak anlaşamıyorsanız o zaman zorlamanın bir manası yok. Biz birbirimizi çok seviyoruz diyorsanız da o zaman bir taraf inad etmeyi bırakıp alttan almalıdır. Şunu da göz önüne almalısınız ki ilişki ne olursa olsun arkadaşlık ticaret sevgililik vs. hep bir taraf alttan alırsa buda bir yerde patlar. Demem o ki kadın denge kurun empati yapın. Birbirinizle konuşun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
23Cevap
+1 yılBazı kizlar erkeklerin tipine bakarak ilişki kurmak istiyor. Yok boyu uzun, yok gözü renkli, yok yakışıklı, yok kaslı vb. Aslında karakter olarak yüreğine değil dış görünüşe önem verdikleri için mutsuz oluyorlar. Çok aceleci davranıp hemen sevgili oluveriyorlar. Kanma insanların iki tatlı cümlesine, bakma insanların uyruguna gerçek yüzünü göremezsin basmayinca kuyruğuna diyorum. O kadar söylenecek söz varki bütün toy kızları karşıma alıp onlara nasihat edesim var ahhh ahh ahh kim dinliyor herkes bildiğini yapıyor.
216 Yorumla
Soran+1 yılne alaka karakterine bakarak sevgili oldum gene aynı bxk ama erkekler hep başta yalan söylüyor yok şöyleyim yok böyleyim aradan 1 yıl geçiyor değişmeye başlıyorlar
- +1 yıl
Bak o zaman sana bir tavsiye vereyim anlaşılan bu durum kanayan yara olmuş sende. Erkeklerle iliskinde beden diline bak beden diline dikkat et çünkü sana bin tane yalan da söyleseler beden dilleri istemsiz yapıldığından asla yalan söylemez ve seni yaniltmaz. Karakteri anlamak kolay değil insanlar 5 yıl sevgili oldukları insanları evlenince taniyamiyorlar. Sürekli ona psikolojik zarflar at zamanla kendini belli eder bu kim olursa olsun.
- +1 yıl
Bu akşamın en önemli notunu sana yazıyorum; Aşkı mutlulugu sevgiyi insanlarda arama çünkü insan insanın cehennemidir. Sevgi senin içinde kendinle mutlu olmayı başarırsan çevrene pozitiflik yayar herkes tarafından beğenilir ve farkındalık yaratırsın. Dediğimi unutma sakın kendine çok iyi bak.👋
Soran+1 yılonları biliyorum ama güven vermek için elinden geleni yaptı misal ben aşırı kıskanç biriyim bunu baştan da ona dedim ben böyleyim şunlara şunlara izin vermem diye sosyal insan sevmem kız arkadaşı olan erkekle sevgili olmam diye o da bende sosyal değilim herkesle konuşmam dedi bi kaç gün sonra bütün hesaplarını verdi telefon şifresine kendi parmak izimi koydu ama gel gör ki yapan gene yapıyor iş yerimde kız yok demesine rağmen olduğunu 1 yıl sonra söyledi hatta kız Instagram hesabını sormuş söylemiş o da ve kız onun telefonunu kurcalamaya kalkmış dedim nerden geliyor bu samimiyet cesaret sen onla konuşuyor muydun bana başta yalan söyledi konuşmuyorum etmiyorum o herkese yapıyor diye ama sonra üstüne o kadar gittim çapraz sorguya aldım ki 2 saat sonunda itiraf etmek zorunda kaldı
- +1 yıl
Bu durumda artık devam etmen doğru değil, devam etmeye kalkarsan kırmızı çizgilerini ihlal ettiririsin bunada hiç gerek yok. Ne kaybettiğini bilmesi için zaman ona güzel bir tokat atacaktır. Sende hiç aglanma sizlanma önüne bak yoluna bak daima güçlü olman gerek bu kadar kurallarından sonra kalkıp onu arayıp aşkım ben seni özledim dersen kusura bakma ama s. carsin. Asla kendinden taviz verme diyorum. Yarın başka daha neler neler yasamaman kafayı yememen ve senin selametin için sana yazıyorum bunları.
- +1 yıl
Bazı kızlar erkeklerin tipine bakarak ilişki kurmak istiyor. Yok boyu uzun, yok esmer tenli vb... Kızlar erkeklerin esmer tenli olmasina bakarlarsa ve sırf esmer diye sorunlu erkeklerle sevgili olurlarsa olacağı budur. Mesela renkli gözlü erkekler öyle değil. Renkli gözlü erkeklerin çoğu melek gibi insanlardır. Kızlar renkli gözlü kumral saçlı bir erkek seçerlerse asla mutsuz olmazlar.
Soran+1 yılsana dedim
- +1 yıl
@lubbetulaynnnn Sana demiş 😂
Soran+1 yılkaldırıyom görüşünü
- +1 yıl
Şurada 2nizle de dalga geçeyim dedim gülmekten koptum ya 😂 Bence yorumlarım kalsın güzel ve komik oldu 😂
Soran+1 yılprovokatif olarak kalkıcak zaten görüşün
- +1 yıl
Hadi görüşlerimi provakatif olarak kaldır bakayım. Kaldırırsan sana hediye olarak şeker alırım. Kaldıramazsan sen bana hediye olarak dondurmalı baklava alırsın 😄
- +1 yıl
Ve görüşlerim kalkmamış 😄 😎😎😎
Soran+1 yılbi kaç gün sürüyor
- +1 yıl
Senin galiba kaldırılan bir görüşün olmuş 😄
Soran+1 yılyoo
+1 yılbenim de 1 yıllık sevgilim vardi surekli tartısıyoduk cok toxiclesmisti ama bi türlü vazgecemiyodum ama biseyin üstüne gidip olmıycak seyi oldurmaya calısınca her sey daha kötü oluyo ben zamanında keşke ayrıldığımızda barışmasaydık diyorum evet çok güzeldi bana en güzel duyguları yaşattı kendisine saygım hala sonsuz bi daha gelsem dünyaya bi daha seçerdim onu ama böyle durumda ayrılmak çok daha mantıklı bir şey zamana bırsktığında asla düzelmiyo aksine daha da kötüleşiyo iyice berbat olmadan ayrılman önerim
10 Yorumla
+1 yılbir süre birbirinizden uzak kalabilirsiniz bence ayrı kalmak ikiniz için de iyi olur zaten sana karşı gerçekten birşeyler hissediyorsa elbet pişman olacaktır. belki de çok uzun süre birlikte olduğunuz için böyle sorunlar yaşıyorsunuzdur ilk sevgili olduğunuz günlerdeki gibi hevesi yoktur
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam bende
Soran+1 yılo da o uzaktayken düşüncelerimin değişceğini sanıyor ama asıl o değişmek zorunda kalıcak
+1 yılBende soğuyacam bu gidişle sanki.. Allah yardımcımız olsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla bu erkekler hiç çekilmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy bir de şunu diyorlar seven insan kavgayı uzatmaz. Ama çözüm bulmak için o tartışma çıkıyor. Çözüm bulmadan kapanınca tabiki tekrar açılır. Bunu anlamıyorlar. Sorunların hep üstünü örtüyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Sana şöyle söyliyeyim sevgilinle daha 6. Ayımız ve yanima grlrmedi bu konuyla ilgilide tartıştık ve bende ayrıldım bana göre ayrilmaydı ona gore sadrce konuşmadık sonra tabi dayanamadim tekrar sevgili olduk ve Şu an uzerime daha cok titriyo ve durmadan iğneliyorum yani rahat bırakıp her seye tamam demeye gelmiyo
20 Yorumla
+1 yılToksiklesmissiniz ve sen onun gözünde değersizlesmissin verdiği tepkiler bunu gösteriyor. Bu sebepler yüzünden 4.5 senelik ilişkimi bitirdim iyi ki de bitirmişim bence bitirmelisin. Sonrasında çok barışmak istedi ama acı gerçek şu ki en fazla 1 sene değişebilir sonra yine eski haline dönecek. İnsanlar özellikle belli bir yaştan sonra kolay kolay değişemez çünkü.
10 YorumlaAynısını ben de yasadm bir ay önce ayrldm. Biz de sürekli aynı seylerden tartısırdk. En son dedim ki bu böyle olmaz dedm. Bu sefer kesin olarak ayrılıyorum. Gözümden düstün dedm ya hehe dedi. Sanki ben ondan vazgecemem gibisinden o oyle der demez engelledim bir ay oldu engelleyeli. Bu saatten sonra onla ugrascak halim yok sen de seni ciddiye almayan Bi insanın kıcını kaldırıma sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durum içindeyim çözüm onun haberi olmadan ondan kopmaya çalışmak zaten bianda yap demiyorum ama zamanla bence ondan uzaklaşmalısın. Ben deniyorum eskiye göre daha az üzülüyorum bunu yapalı 1 ay oldu tamamen soğuyana kadar denicem valla sende dene artık üzülmüyorum başka insanlardan hoşlanıyorum ama daha ileriye gitmiyorum. Sende dene hayat ondan ibaret değil , yeni seçenekler olabileceğini kendine göster.
20 YorumlaBizde bu sebebten ayrıldık yani ben ayrıldım soğuduğum için sürekli kavga tartısma ınsanı sogutur bır ınsanıda degıstıremessin ztn
12 Yorumla
Soran+1 yılonu fark ettim delirtti beni zaten
Soran+1 yılartık içimden konuşmak gelmiyor
Böyle bir ilişki çok yıpratır insanı sevgi azaldıysa ve soğukluk girdiyse araya bence bitirmek en mantıklısı
00 YorumlaEğer senin görüşlerine saygı duymuyor önemsemiyorsa o ilişkide kalman için bir sebep yoktur
00 Yorumla
+1 yılBendede aynı durum var sevgilimle tartışıyoruz fikirlemiz ap ayrı ne yapıcapımı bilmiyorum ama artık sevmiyorum hayla çık hoşlanıyorum ama Gine’de eğer doğduysan o ilişkide durma
11 Yorumla- +1 yıl
Soğduysan “
Sevdiğinin kıymetini bil ayrılmayın sonra pişman olabilirsin bazen sessizlik bile güzeldir
00 YorumlaToksit bitir. Hem senin için hem onun için böylesi hayırlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 buçuk yıl nasıl dayandın 1 buçuk ayda yol verilir böylesine uğraşilmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılay sonradan değişti zaten böyle olduğunu bilsem alır mıydım bunu
Soran+1 yıldoğru düzgün sordum söyledim de baştan şunlar şunlar rahatsız eder ben böyleyim işine gelirse diye
Soran+1 yılşimdi bana diyor ki sen çok baskılıyon e ulan baştan dedim ya ben sana
Cevap sahibi+1 yılYa yol ver gitsin bununla uğraşilmaz toksik biri adamı kanser eder
Soran+1 yılöyle oldu zaten sinir ediyor artık bütün günüm maffoluyor sonra zaten çok kafaya takan biriyim
+1 yılBu kavgaların aslında neden çıktığı önemli altında yatan sorun ne ilk önce bunu konuşmanız gerekiyor konuşurken de birbirinize karşı anlayışlı ve saygılı olmalısınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılsürekli anlatıyorum anlamıyor ki başkalarının ne düşündüğü onun daha çok umrunda gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında biraz ayrı kalsanız kendinize gelirsiniz de
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama öyle daha çok uzaklaşıyorum işte değer verilmediğimi özlenmediğimi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bu düşünceden çıksan her şey çok güzel olucak kaybettiğini hissedince bak ne kadar daha iyi olucak
Soran+1 yılzor ama deniyim o zaman
Soran+1 yılyengeç
Cevap sahibi+1 yılAnladım
+1 yılen basit sebepler en büyük ayrılma sebepleri oluyor kendimden biliyorum
10 Yorumlaİlgiyi kaybettiysen ve sürekli kavga ediyorsanız, bu durumu açıkça konuşmak iyi olabilir. Ayrılmak senin tercihin, ama önce iletişimi denemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski iliskim aynen boyleydi 2 bucuk yil surmustu erkenden ayrilmadigim icin cok pisman olmustum gec olmadan sende ayril bununla omur gecirilmez.
10 YorumlaBaşkalarını görmeye başladıysan o iş bitmiştir zaten. Uzatma bence daha fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılayn tek benim çabamla olmuyor bu da laftan anlamıyor
İlişkide iki taraflı anlayışla karşılamaktan başka bir çözüm yok görüşleriniz ne olursa olsun saygı cercevesinde karşılanması gerekir bence
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin boş ver ben dün sktri çektim kimsenin kahrını çekemem inan boş ver ayrl kafan yerine gelir seninde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl ve burnu sürünsün çeki duzen verir kendine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayım 2 senelik ilişkimi bitirdim hala yazıyor ibandan bile yazdı... Başka birisi ile görüşüyorum ama ona olan ilgim azalsa da eskş günlerimi hatırlattı bugün nasıl ağladım
00 Yorumla
+1 yılBütün ilişkiler böyledir kimse memnun degil hepsi aynı
00 Yorumla
+1 yılBu konu tekstildeyken 2 kızı anlatmıştım ona benziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızlık yapma ozaman bitir. Sevgi böyle bir şey değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılhaksızlık yapan o
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsun
Soran+1 yılsen anlamıyon
Soran+1 yılbişi bildiğin yok
Cevap sahibi+1 yılİlişki kötüye gidiyor diyorsun ya çözeceksin ya da çizgiyi çizeceksin. Gözün kayıyorsa blrmiştir.
Cevap sahibi+1 yılİnatöısın hep kendini hakkı görüyorsun.
Soran+1 yılsana mı sorcam napıcağımı
Soran+1 yılyalancı birini haklı görüyorsan sıkıntı sende
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMantıkli zaten olması gereken bu
00 Yorumla
+1 yılYok bence aldat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ne için kavga ediyosunuz
019 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlık kavgaları genelde
Soran+1 yılçok umursamaz oluyor laf dinlemiyor rahatsız olduğumu bile bile yapıyor
Cevap sahibi+1 yılİlişki bitmiş gibi bir şey yani seni hiç sevmiyor sanırım nerde koparsa kopsun gibi
Soran+1 yılgaranti gözüyle bakıyor ondan
Soran+1 yıll4net olsun ki çok sabırsız biriyim bende
Soran+1 yılo kadar şey biliyorum uygulayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden öylesin öyle yaparsan ezlirsin hep
Soran+1 yılfarkındayım ama karakterim böyle zorlasamda değişmiyor bi yerde patlak veriyor
Soran+1 yıltelefonu kırsam ilişkim daha çabuk düzelir
Cevap sahibi+1 yılBitik zaten ilişki gene hep aynısı olmaya devam eder zaten
Soran+1 yılbaşkasını mı bulayım
Cevap sahibi+1 yılBence öyle yap sana değer veren her konuda anlayan biri hangi şehirdesin ki
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılSeverim İzmir'i
Cevap sahibi+1 yılSen bence öyle yap 😂
Soran+1 yılgeçtim artık arayışa yavaştan
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılBurdn yazamiycam
Soran+1 yılyazdım
+1 yılsen belkide gizli işler çeviriyorsundur arkasından o da onu kendisine yediremiyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılAdı s ile başlıyorsa bahsettiğin kişi benim
022 Yorumla
Soran+1 yılbaşlıyor
- +1 yıl
Nereli peki
- +1 yıl
Seninde adın B ile başlıyor mu
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Umarım sensindir ve bugün burada bitiririz
- +1 yıl
Sevgilinin tam adı ne
- +1 yıl
Sonu n harfimi
Soran+1 yıldeğil
- +1 yıl
Mardin veya Batmanlı mısın
- +1 yıl
Çünkü bahsettiğin şeyler milimi milimine benim ilişkim buarada son günlerde msjları numarayı silmiş
Soran+1 yıldeğilim
- +1 yıl
Büşra eğer sen isen cidden bitirelim uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Hadi cvp ver
Soran+1 yıldeğilim dedim ya mnyak mısın
- +1 yıl
Peki siz ayrıldınız mi
Soran+1 yılaz kaldı aldatıp tekmeyi basıcam sınırlarımı zorluyor
- +1 yıl
Bak şimdi aynı şeyleri bende yaşıyorum ama inanki o çocuk gibi sevebilcek kimse yoktur sadece oda senin onu anlamanı istiyor ve ilgi istiyor sevilmek istiyor
- +1 yıl
Bide wp den falan engeledinmi onu
Soran+1 yılben yeteri kadar ilgi gösteriyorum ama o başkalarının düşüncelerini daha çok umursuyor yok öyle yapsam o ne der yok böyle yapsam ne düşünür benim ne düşündüğüm istediğim umrunda değil sanki onlar yüzünden davranışlarımı bile farklı ve kötü algılıyor laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum
Soran+1 yılhep ben anlamaya çalışıyorum birazda o çalışsın
- +1 yıl
Aslında haklısın bi yandan ama aldatırsan iyi sakla veya aldatma çünkü o çocuk çok kötü olur depresyon dan dolayı ve bu ona çok zarar veriri
- +1 yıl
Farzetki ka. til oldun bir insanın bitmesine sebep oldun
+1 yılAyrıldın mı, ona göre tavsiye vereceğim...
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha değil
- +1 yıl
Ayrılmayın
- +1 yıl
Bu zamanda birliktelik ve güvenmek çok zor insanlara
- +1 yıl
Yıkmakok kolay ama verdiğiniz emekleri gösterdiğiniz çabaları hatırlayın
+1 yılMantıklı ayrıl
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşşşş. Ne gerek var ki. Dertleniyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBence sağlıklı bir ilişki değilse ayril
00 Yorumla
+1 yılMantıklı evet.
00 YorumlaToksik ilişki kesinlikle bitir
04 Yorumla- +1 yıl
Dayı bi boş yapma ya
- +1 yıl
Pardonnn
+1 yılSana değer vermediğini hissediyor isen hemen bitir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla Ayrılmalısın.
00 YorumlaAra verebilirsiniz
00 YorumlaMantıklı
00 Yorumla
+1 yılSevmedigin birine nasıl seviyorum diyon
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuyla alakası yok
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli aynı konulardan kavga etmekten sevgilime ilgim azaldı. Ayrılmak mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler