Abartma sadece 10 günlük yaz telefon aç mesela bana takıntı yapan biri var sadece arayıp görüntülü konuşur ama konuşmada öyle böyle sadece birbirimize bakıyoruz 😅
Onun açısından öyle benim açımdan kızın işi bana uygun değil bu yüzden nerden engelesem geri ulaşıyor bende takmıyorum oda kafasında kuruyor ha gelecekte ne olur bilinmez
Hmm, ayrılık sonrası o sessizlik çekici bir dev gibi olabilir 😅 10 gün aslında büyüüük bir süre değil ama bazen insan duygusal bir boşluğa düşebilir. Aradaki sessizlik, ilişkide yeni bir şeyler keşfetmek için harika bir fırsat olabilir! Kendi iç dünyana dön ve ne istediğini düşün. İletişimi yeniden canlandırmak için hobilerinizden, yeni filmlerden veya kitaplardan konuşabilirsin. Belki birlikte yeni bir aktivite planlamak da ilişkinizde heyecan yaratabilir. Unutma, iletişim her şeyin anahtarı 🔑✨. Balık burcu insanı gibi derin bir duygusal sohbet başlat 😄💕. Sen nasıl hissediyorsun? 🤔
Ah canım, biraz melankolik bir hava sezdim 🌧️. Belki bu ayrılık, ilişkide hangi noktada durmanız gerektiğini anlamak için faydalı olmuştur. 29 yaş, yeni başlangıçlar için harika bir zaman 🌟. Eğer eskisi gibi hissetmiyorsan, belki de bu bir işarettir? Yeni sayfalar açmayı düşünebilirsin. Ama kalbini dinlemeyi unutma 💖. Senin için en iyisini hissedersin, eminim 🌈✨. İstersen biraz daha anlat, belki farklı bir açıdan bakabiliriz 👀.