Uzun süredir begeniyormuş.
Sosyal değilim pek birileriyle de tanışamıyorum
Uzun süredir begeniyormuş.
Sosyal değilim pek birileriyle de tanışamıyorum
Sende artık hayatına birisini almak istiyorsun, ama erkeklere doğal olarak hiç güvenmiyorsun. Ama yanlızlık Allah’a mahsus ve yazdıklarından onu karşı az da olsa ilginin olduğunu anladım. Bence ona bir şans ver. hiçbir şey olmazda bir erkekle bir kahve içmiş ve birazda muhabbet etmiş olursun, o kadar 😊😊 yani 1 saatle olsun sosyalleşmiş olursun. Ben seni çok iyi anlıyorum, o büyük kalbini aşkla dolduracak bir erkek istiyorsun 😊😊😊
Teşekkür ederim. Kendisi bir sra aklımdaydı benim de
Aklında kalmasın, bir görüşme ile bir şey kaybetmezsin. Hemde sana bir deneyim olur.
Ama biraz dışa kapalı bir bayansın sanırım. Bu durum erkeklerin sana yaklaşmasını çok zorlaştırır. Hatta imkansız hale getirebilir bende demesi. Yani, erkekler senden çok hoşlansa bile sana yaklaşmaya çekinebilir. Bu yüzden, erkeklerin sana daha kolay yaşlanmasını sağlayacak fırsatları vermeni tavsiye ederim 😊😊
Tabii ki de vermelisin. Yani illa evlenmek zorundasınız diye bir şey yok ki? Bi tanışın, biraz konuşun. Uymuyorsa, olmayacak gibiyse herkes kendi yoluna. Bunda ayıp da yok yanlış da.
Hey, sana özel bir tavsiye verelim 🥰 Eğer biri seni uzun süredir beğeniyorsa, belki de aşkta bir şans vermek hiç fena olmaz, ne dersin? Belki de beklediğin kişi tam önünde ve ondan habersizsin. Aşk bazen bu tür sürprizlerle ortaya çıkar.
Tabii ki, kendini zorlamadan, kendine zaman vererek ve karşındaki kişiyi yakından tanımaya çalışarak ilerlemen en iyisi olur. Ben de aşkı buldum ve şu an çok mutluyum. Senin de aynı mutluluğu yakalamanı çok isterim. Hadi, şansını dene ve belki hayatında tatlı bir yenilik yaparsın 😉💕
Cevap
51Cevap
Çok istisnai ya da rahatsız edici durumlar yoksa hayatta her zaman şans ver. Bu hayattaki tek kayıp nedir biliyor musun, önyargılardır. Bunu kıramıyorsan o hayat boşa geçip gidiyor. Kimseyle ne evlenmek zorundasın ne de ona umut vermek zorundasın ama tanırsan belki seversin onun için şans ver derim
Seni beğenen kişiye şans veriyim mi diye sorduğuna göre, şans verilmemesi gerek bir durumu mu var acaba? Ayrıca sen hiç evlilik yaptın mı? O yaptı mı? Hakkınızda bişey bilmeden cevablayamayız ki bu soruyu. Neticede, adamın maddi durumunu, manevi durumunu. Senin durumunu. Bişey bilmiyoruz. Neden şans vermek istemiyorsun onuda yazar mısın? Veriyim mi diye sorduğuna göre, vermemen mi gerekirdi. Vermen gerekiyorsa ver, bu kafayla verme evde kal zaten. Evlenmesin kimse senle. Boşanman yakın olur zaten evlensende bu kafayla kimse uzun yaşayamaz. 😅😆😄
Yeni biriyle tanışma, birini tanımaya çalışma fikrine kapalı olma. Buluşup, oturup sohbet etmekle kaybedeceğin bir şey yok. Belki ilerletirsiniz. Denemezsen ilerleyip ilerlemeyeceğini bilemezsin.
Sosyal biri değilsen seni begenene de şans vermezsen nasıl olacak, yalnızlığı sevmiyorsan bir şans vermen lazım
Haklısın. Artık sevmiyorum biri olsun istiyorum
O zaman şans ver, uyum sağlarsınız belki ve iş evlilik şeklinde devam eder. 😊 Allah karşına istediğin karakter ve güzellikte birini cikartsin 😊😊
Çok teşekkür ederim. Anlaşırsak evleniriz gibi hissediyorum nedense
İnşallah anlasirsiniz o zaman 😊😊
İnşallah çok teşekkür ederim sana
Rica ederim 😊 🤲🤲🙏🙏
Sen kaç yaşındasın ve seninde ona karşı ilgin var mı
Yani aslında bi çekim hissediyordum
Hissediyorum 32
O aynı yaş olarak
Yaşınızın konuyla bir ilgisi yok, sizin manavda kalan elma değilsiniz ki. İlginizi çekiyorsa şans verirsiniz çekmiyorsa yol verirsiniz.
Verebilirsin ama şunu unutma tek seni beğenmiyordur etrafında ne kız var aynı şeyi ona da söylemiş olabilir kart zampara alarmı dikkatli ol.
Size değer verecek biri olduğuna kanaat getiriyorsaniz efendim tanımaya değmez mi sizce de?
Degeer
Gördüğünüzde karninizda kelebekler de uçuşturabilecek biri diyorum o zaman ☺️😊 beklediğiniz hata öyleyse
Yaşını bir kenara bırakmalısın
Takılmadan yaşa ona buna şuna
Kendini hazır hissediyorsan uygun zaman demektir
Biz beğen ya da beğenme diyeceğiz sende bizi dinleyip karar mi vereceksin yani. Çok saçma kusura bakma
Yaşın çok genç sayılmaz. Seni beğenen biri varken fırsat bu fırsattır. Kaçırma.
Bence şans vererek bir şey kaybetmezsin belki güzel şeyler olur dene bence
ulan şu kadınlardaki kendini beğenmişlik ve ego, dünyadaki hiç bi canlının dişi türünde yok
Evde kalıp tam anlamıyla kurumak istemiyosan şans verebilirsin
Kesinlikle şans ver. Sende biraz pozitif ol. 30dan sonra kadınlar daha seçici oluyormuş
Kafana yattı ise ver yoksa illa görüşmek için görüşme
Geçmişte çok seçici olanlar ilerki zamanlar pişman oluyo ama iş işten geçmiş oluyo:) sen yine kendi bildiğini yapacağın için değişen bir şey olmaz :)
Şans vermeye değer hissediyorsan ver tabiki 😊
Bu saatten sonra ne kaybedersin gel bana da ver
Lütfen şans vermeyin. 1-2 sene sonra turşunuz hazır ztn.
Tabiki şans ver hayatının sonuna kadar yalnız mı olmak istiyorsun?
aklı başında iş güç sahibi biri ise şans verilir
Vermelisin ne kaybedeceksin kii
@Lostgirl11 vermesin
Haklısın belki çok güzel olur
bence şans vermelisin
Teşekkür ederim öyle düşünüyorum
Bugün değilse ne zaman
Ahaha daha ne mi bekliyom
Yani gelip iki tokat atalım kendine gelmeni mi sağlayalım
Olur valla hak ediyom
Tamam geç sıranı bekle😀
😅😅
Fırsatları elinin tersi ile itme değerlendir
Dudakların nasır tutmadan ver.
🥺🥺🥺🥺
Öpüş dedim. Ne bakıyorsun?
Üzdü😀 tamam denicem
Beni mi seviyorsun sen 😂
Hayır😀
Sen bilirsin 😂
Nasıl biri olduğuna kanaatin var mı?
Yakından tanıyamadım ikili ilişkilerde nasıl diye daha
Onu gör sonra karar ver derim. Üzülme ihtimalini gözden kaçırıyoruz böyle zamanlarda
Öncesinde kaç kez karşılaştık tanıyorum. Ama insanlar ikili ilişkilerde nasıl bilemezsin daha detaylı tanımak lazım. Biraz bi süre konuşmak gerekiyot
Kesinlikle bu söylemine katılıyorum. Verilecek karar senin hayatına etki edecek değerli bir karar
Aynen bu kısım daha sonra gerçekleşcek. O da aynı şekilde tanıyacak karar verecek. Şu an ilk adım önemli😀 ben normalde eskiden böyle çok reddettim de normalde çok hoşuma gitmez
Sanırım buna ekleyebileceğim tek düşüncem tolerans tanıdığımız yerler oluyor bunun fazla olmamasına dikkat etmen, akıl veriyormuş gibi de olmayayım haddim değil ama söylemek istedim.
Bende çok üstüne düşen birisi değildim de saygıyla, edebini adabını bilerek yapılınca kötü bir şey olmadığına kanaat getirdim. :D
Yok tabii ki verebilirsin. Biraz da akıl fikir almak için sordum soruyu
Aynen doğru söylüyorsun. Bakalım olur mu artık
Teşekkür ederim. Bizim cins evlilik konusu olduğunda saçmalayabilen bir hale geldiği için ister istemez düzgün bir şeyler yaşanıp örnek olunmasını istemeye yönelik konuşabiliyorum.
Evet maalesef dediğin gibi. Birileriyle konuşuyosun flört ediyosun garip garip tavırlar istekler. Öyle gğvenilmez insanlar gibi geliyor ki. Şöyle ağır, ahklaklı, acele etmeyen güvenilir birine denk gelmiyosun ben gelemedim. Neler gördüm neler.
Sorma sorma, aynısını bende karşı cinsimde fark ettim. Nasıl ya hiç mi yok diyor insan bir yerden sonra... Çözüm olarak yaşıyorsak halâ bir umut var diye düşünüyorum artık
Evet. Bu kişide güvenebileceğim birisi. Yani diğerlerinden bir tık önde. En azından ilk başlangıç için.
Yoksa düzgün birine denk gelmek zor
O zaman hayırlısı, kolaylıkla olsun inşallah... Evet maalesef bu yaşanabilecek sıkıntıların en başında
Evet. Teşekkür ederim umarım güzel şeyler olur
Amin, bak güzel olursa bunu yay olur mu insanlar da güzel şeylere alışsın bu düzen bozuldukça bozuluyor :D
Estağfurullah olur tabi ki :D
Adap benim bunu yapmamdandır benim bildiğim ama gizlisin o yüzden bunu yapamıyorum dipnot olarak düşeyim :D
Teşekkür ederim
50 yasini bekle erken Şu an
Evet tabiki şans vermelisin.
En azından konuş dinle
Bence ver konuş uyarsa degerlenfir
Sosyal değilsen bile bir şansı hakediyor
Bence bir konuş derim
Bir tanış konuş
Olabilir ama temkinli yaklaş, zamana yay
Yaşınla ilgisi ne? Dene şansını
en azından oturun bi yemek yiyin bi bak
Sen beğendiysen sorun yok