İşyerindeki bir erkek arkadaş bana arkadaşindan bahsetti tanişin diye. Adam evlenmis boşanmis cocuğu varmiş. Ben de olmaz dedim. Neden dedi. Ben hiç evlenmedim niye dul çocuklu adami alayim dedim. Arkadas da açti ağzini yumdu gözünü. Senin istediğin kriterlerde birini asla bulamazsin dedi. Sen kendin gibi okumuş kariyer sahibi senden çok kazanani istersin. Seninle ayni meslekte ayni parayi kazanan erkekler seni napsin. Dışarda çıtır kizlar onu kaparlar. Çıtırlar varken 20 - 25 lik kiz varken niye 38 lik seni alsin dedi. Seni 40 üstü boşanmis cocuklu adamlar alir ancak dedi.
Diğer arkadaş da ona abartma dedi, ben de onu falanca arkadaşla tanistirmayi düşünüyordum dedi. Dıgeri atladi onun yaşi bundan küçük dedi 5 yaş var aralarinda dedi. Bu arkadas da "olsun bence görse kabul eder çünkü kiz yaşindan küçük görünüyor eli yüzü düzgün güzel kiz" dedi. Diğeri de "Yapma abi adama yazik 5 yaş var ona da genç birini bul" dedi. Diğeri de "Oğlum saçmalama o çıtır dediğin kizlarin çoğunun işi yok, çalişsa da bunun yarisi kadar bile maas almiyordur. Bu kizin malvarliği da var rahat yaşarlar her şey adamin omuzuna yüklenmemiş olur. Meslek statü diye de bişey var. Bayila bayila alir sen merak etme" dedi.
Diğeri de ; "birak abi her şey para mi , bunu alsa da gözü dışarda kalir çitir kizlar varken niye 38 lik birini alsin ki? Ben olsam çitir kizi alirim kendi maaşimla geçinirim sonuçta bunu alabilecek adam da bunun dengi olur , varlikli olur hic fakir olmaz yani kadinin parasina ihtiyaci olmaz ki " dedi.
O senin düşüncen oğlum herkes senin gibi düşünmüyorum. Ben fotosunu gösterdim beğenmişti. Sanki herkesi dışarda armut gibi dizilmiş mankenler mi bekliyor? " dedi.
Diğeri de " Paradan haber ver abi niye beklemesinler? " dedi.
Sizce hangisi hakli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer