Ablam 30 yaşında ve 28 yaşından sonra talip kalmıyor dedi bende 28 yaşındayım ama kariyer yapıyorum düşünmüyorum güzel bir kızım huyum da iyidir ablam biraz geçimsiz biri bilmiyorum o yüzden mi olmuyor ama bu kafama takılıyor sürekli önemli bir sınavım var ama merak ediyorum öyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, 28 yaşında evlenmek için birini bulma konusunda zorlanacağınızı zannetmiyorum. Annelerimizin zamanına veya çok uzağa gitmeden 14-15 yıl önce kıyasla, şimdiki dönem arasında büyük farklar var. İnsanlar artık 40 yaşında tıbbın geliştiğine inanarak ve güvenerek, ortalama yaşam süresinin de uzadığını düşünerek çocuk yapmayı düşünebiliyor. Eskiden olsa reşit değilken evlenir ve reşit olduğunda da annelerimiz hemen peşpeşe çocuklar yaparlardı hatta kimisinin 10'a yakın çocuğu olurdu. Ama şimdi öyle değil yani her şey değişti ve dolayısıyla evlilik yaşı da değişti. Kariyer ve iş odaklı düşünen insan sayısı arttı. Ablanız bence bu konuda siz belki bulamazsınız diye endişe ettiğinden böyle bir şey söyledi zannediyorum. Çünkü sizin öyle ya da böyle bir dala bağlandığınızı ve mutlu olduğunuzu görmek adına böyle bir yorum yapma gereği duymuş. Yoksa 28 yaş neden geç olsun ki? Siz öncelikle sınavınıza odaklanın ve gerisini sonra düşünürsünüz. Ablanızın sosyal çevresi belki sizinki kadar veya yeteri kadar geniş olmadığı için bulamamış olabilir. Bir de en önemlisi laf olsun diye evlenmemek yani gerçekten sevebileceğiniz ve size değer verebilecek birisiyle evlenmek çok ama çok önemli. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler zaten kariyer yapiyo genelde benim etrafımda. Kariyer yapan bi erkek kendinden küçük bir kadinla sevgili olur çoğunlukla. Yorumlarda da yazmış biri doğurganlık muhabbeti yüzünden. Ablana geçimsiz demişsin ama aranızda sadece iki yaş fark var, pek farkınız yok yani. Olursa senden büyük biriyle, 35 gibi mesela, olur bence ama bilmiyorum tabi kader
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ve sevimli uyumlu biriyse de mi
- +1 yıl
Her yaşta var güzel sevimli uyumlu insanlar valla. Benim için yaş hiç önemli değil en kötü evlat ediniriz ama genel olarak bakış açısı dediğim gibi
- +1 yıl
İstersen agızın la kuş tut. Yinede belli bir yastan sonra cok zor. Erkek kendinden cok küçük biri ile evlenir normal ama kendinden büyük istisna. Kadin cabuk yaslanıyor birde
Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Bende 31 yaşındayım. Benimde hayata dair bazı planlarım var ondan şu an bende düşünmüyorum evlenmeyi. Evde de kalacağımı hiç düşünmedim. Her zaman bir firsat çıkar ve çıkıyor da insanın önüne.
Baktık evde kalıyoruz evleniriz ileride, sıkıntı yapma : ))10 Yorumla
Kariyer yapan, bakımlı ve güzel kadınların her yaşta talibi mutlaka olur. Bence boşuna evham yapıyorsun. Ayrıca kısmetin ne zaman, nereden çıkacağı da belli olmaz. Her zaman bakımlı, temiz, düzenli, güler yüzlü, saygılı ve uyumlu biri olduğun sürece sadece erkeklerin değil tüm insanların gözdesi olursun. Yaş sağlıklı bir ilişki yaşmak için önemli bir kriter değildir.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu tamamen size bağlı diyebilirim. Eğer küçük şehirde yaşıyorsanız ve mesleğiniz yoksa iş zora girebilirdi. Ama kariyer yaptığınızı, güzel olduğunuzu söylüyorsunuz evlenmeniz pek zor olmaz. Ama şu olabilir çok iyi bir kariyeriniz olur çok güzel olursunuz evet evkenmekte zorlanabilirsiniz. Erkekler size açılmaya korkar açılanı da siz beğenmezsiniz. Sonuçta insan geliştikçe daha iyisini istiyor. Siz şimdilik bu durumu kafanıza takmayın emin olun evlenirsinsiniz hatta daha başarılı ve zengin insanlarla..31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim zenginlik vs istemiyorum ama yine de olmuyor nedense
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olduğunu düşündüğün sınavına odaklan bence bu düşuncelerle kafani karıştırma
Evlilik nasip işi ne zaman olur bilemeyiz önemli olan doğru kişiyi bulmak
Belli yaştan sonra biraz zor evet neden çünkü pembe hayallere dalmıyorsun gerçekçi düşünüyor seçici oluyorsun mantığın daha in planda oluyor bu sebeble de zor oluyor karar vermek. E tabi birde toplum var bu yaştan sonra kim seni ne yapsın diyen erken evlenene de bir laf söyler onlar onları dinlemek baştan yanlış.
Evde kalmak kötü bir evliliğin ardından çocuğuna daha çok baski ile kalmaktan daha iyidir emin ol20 Yorumla
+1 yılMerhaba,Sorunuzun detayını okurken şu dikkatimi çekti ablam geçimsiz 30 yaşından sonra alan yok diye, mesela benim ağabeyim 33 yaşında daha önce bir nişan geçti başından ve şimdi başkasıyla nişanlandı, bu işler önce anlaşmayı bilmek sevmek ve istemek ile olur yani evlilik yaşa bakmaz önce bunu bir düşünelim. İnsanlar kariyer iş güç yükselme derdine düşerek evlilik ikinci planda olsun derdine düşüyor ya da hiç düşünmüyor sonra yaş geçince de kimseyi bulamıyorum diyor aslında siz sorunun cevabını detay kısmında vermiş görünüyorsunuz. Burada yaş değil tutum önemlidir. Dolayısıyla yaştan değil ama düşünceden dolayı evet zor bulursunuz.
Tavsiyem kariyer yapın geleceğinizi kurun ama aşka kapıyı kapatmayın çünkü kariyer olur ama aşk zor olur birde kadınlarda belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak sağlık açısından risklidir Bunu da göz önüne alarak ablanız böyle söylemiş olabilir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kizlar icin zaman gectikce çıta kısalır nede olsa bir 20lik deilsin genelde evlilik yasi kiz erkek 20 30 yas arasi olduğu icin erkeklerde genel olarak kadinin kendi yaşıtı ve daha kucuk olmasini istedigi için sana talip olacak erkeklerin genelde 28 ve üzeri olacagini varsayarsak bunlarin büyük çoğunluğu evli olmus olacak ve etrafinda kriterlere uygun pek erkek kalmicak ama sen yinede hemen evleneyim diye acele etme yanlış kişide mutsuz olmaya değmez zamana birak ama fırsatları degerlendirmeyide unutma bol şans
20 Yorumlane bu ya herkeste evde kalma korkusu. bır bendemı yok. bende yalnızım belkı senın gıbı yıllarca yalnız kalıcam belkı hıç evlenemıycem.. ya da evlenmemeyı tercıh edıcem. nıye bu kadar takıyorsunuzkı. benım tek üzüntüm hıç anne olamaamk olur. ama evlat edınırım yapçak bırşey yok. 35 yaşına kadar evlenmezsem evlat edınıcem. çünkü aşık olmadan evlenmem ben çocuk ıçın falan bıle evlenmem bu benım düşüncem. sana gelınce 35 yaşında kadar bırını bul abılırsın ıstedığın gıbı zor falan değıl
51 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKadınlarda meme kalça ve fındık kadar kuku olduğu sürece yaşın 50 olsun yine bulursun yine bulursun.
Halbuki evlilik işlerinde insani değerlere bakılması gerekirken hiç kimse insani değerlere bakmıyor. kız tarafı soruyor oğlunuzun yatı katı var mı? aylık kazancı ne kadar? oldu bitti tüm kriter bu.
Erkek tarafı soruyor kızımızın boyu posu kaç. kilosu kaç. kaç beden giyiyor. oldu bitti hepsi bu.
yani meme popo kaçla kuku olduğu sürece 50 de de olsan seni alacak bir kel bulursun hiiç endişe etme. sen kariyerine devam et evlilik işleriyle kafanı yorma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBu aslında bir az da sana bağlı. Evlenmek için çok insan var. Ama fazla seçiciysen bir o kadar zorlanırsın. Mesela bu yaştan sonra yakışıklı , güçlü , uzun boylu , eli yüzü düzgün birini bulman kolay olmayacaktır.
37 Yorumla
Soran+1 yılNeden yahu ben güzel ne kızım illa ki yakışıklı erkek de vardır yani
- +1 yıl
Ben de bulamazsın demedim zaten zorlanırsın dedim bu yaştan sonra o tip erkekler kapılmış olur.
Soran+1 yılOnlar çağkın oluyor genelde geç evleniyor
- +1 yıl
Bak işte yanılıyorsun. Öyle erkekler çapkınım derler ama bir güzel bayan gelir ve onların başını bağlar. Hem de 30`undan önce. Benim dayım da çapkındı sözde ama bir kız onu öyle aşık etdi ki valla etdiği lafları yutdu resmen :D
Soran+1 yılMerak ediyorum dayınızın mesleği neydi
- +1 yıl
Bir şirkette su hattı tamircisi
- +1 yıl
Hersey sadece güzellik degil. Son kullanma tarihi raf ömrü de önemli
+1 yılEvlilik yaşı diye birşeye inanmıyorum kader kısmet doğru insan onemli fakat benim söylemek istediğim şudur ki ben 27 yaşındayım 2 yaşında oğlum var. Evlat sevgisinin boyle oldugunu bilsem 18imde evlenirdim. Inan bana olmadan anlasilacak bir durum soz konusu bile olamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence erken bile evlenmişsin
- +1 yıl
Öyle dusunmuyorum, o karsina cikan insana bagli bence
+1 yılyani bir mesleğin olduktan sonra ve kendi ayakların üzerinde durduktan sonra bence eş bulmakta zorlanmazsın..
sınavına odaklan sen önce iş..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıl önce olsa kork derdim. Ama bu devirde emin ol çok normal yaşlar. Kim ne demiş takılma. Sınavına odaklan ve kulaklarını tıka
211 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki yorumlar çok moral bozuyor :(
Cevap sahibi+1 yılBen 27 yaşındayım mesela evlilik düşünsem kendimden birkaç yaş büyük biriyle de aklı başındaysa hoşlanıyorsam düşünürüm. Yok 30dan sonra 35 40 yaşındaki erkekler ister. Yok o yaştaki erkekler zaten sorunlu olduğu için o yaşa kalmıştır. her kafadan bir ses. Nasip zaten bir yerde bulacak. Şu an öncelikli hedefine sınavına odaklan sonrası kolay
Soran+1 yılDoğru dediniz teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKimseye bakma. Haa 3 4 çocuk dusunuyorum dersen haklılar. Onun dışında boşver. Önünde önemli bir sınav var. Sınava dek 3 maymun
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim yorumlari okumadım. Tahmin ettiğim her şeyi yazmışlar 😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılEvet üzdü biraz :(
Cevap sahibi+1 yılKlasikleşmiş kafalarimiz var. Yazdiklarimda samimiyim. Ya geçen bir anket yapmış bir kız. Okudum güzel bir kariyerim var güzel bir kızım namusluyum vs 30 yaşındayım. Bu yaştan sonra evlilik imkansız mı yoksa evlenebilir miyim diye. Yaklaşık 90 kişi imkansız demişti. Bu tür platformlara bakıp ciddiye alırsan ne sınavda başarılı olabilirsin ne de özel hayatında. Yoluna bak sadece. Erken olup da bilinçsizce bir yuva kurmaktansa kendi ayakları üstünde durabilen ve sağlıklı seçimlerle birkaç yıl geç olsun. Böylesi daha hayırlı. Ben 28 30 32 civarı evlenip de mutsuz olan kimseyi görmedim çevremde.
Soran+1 yılAllah razı olsun çok mutlu oldum okuyunca 😊🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu:) Sınavında ve hayatında başarılar dilerim.
Soran+1 yılSize de başarılar 😊
Ekonomi ve işsizliği düşünürsek normal bir kısmı kariyer için evlenmek istemiyor bir kısmı da işsizlik ve buna bağlı olarak evlenirken harcadığın masrafların birikimini yapamamış olmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sen sınavlarına derslerine odaklan. Güzel kızın her zaman taliplisi olur merak etme
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Kadınlar için sıkıntılı bir yaş. Evlenmek için resmen Serengeti düzlüklerinde ceylanı avlamak için pusuda yatan aslan gibi oluyorlar. 26-27 yaşlarında birisiyle takılıyorduk sürekli evlilikten bahsedip kafamı şişiriyordu bayağı...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Biraz öyle 30 yaşından sonra doğurganlıkta azaldığı için bu yaşlar çok tercih edilmemeye başlıyor bazı kesim tarafından
111 Yorumla
Soran+1 yılKim mesela?
Soran+1 yılYani zaten Büyükşehir de kariyer yapanlarla yaşıyorum ben
- +1 yıl
Mesaj atarmısın
- +1 yıl
Tanışmak içib
- +1 yıl
Rica ederim o birsürü mesaj atan erkekler olmasa kapımda sürünürdün ama var işte neyse ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Aldım gidiyorum arkama bile bakmam hıh
+1 yılHerkesin gözü cok yüksekte oldugu için kızlar kaldi evde. Kız lise mezunu oda doktor hakim bekliyor. Senin dengin asgari ücretli bunu bilmiyor sonra evde kalıyor. yine erkek görücü üsülü gezerek buluyo olmadi Azeri ya da Fas li ya da Suriye bir sekilde hallediyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet o yaşlardan sonra kadın için zor oluyor bu işler. Çünkü ben 30 um 21 yaşındaki kızlarla görüşüyorum. Senin akranların daha genç kızlara bakıyor. Sana talip olan da 37-45 falan o yaş grubu olur genelde
12 Yorumla- +1 yıl
O işler belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılYa ben genel realiteden bahsettim. Nasip işi ayrı.
Evliliğin yaşı yoktur bence. Ben 20 yaşında evlendim gerçi 20 yaşına girmeden 1 ay önce evlendim 🙂 Evlilik konusunu zorlamamak gerekiyor. Oluruna bırakmak gerekiyor
20 YorumlaSikinti olmaz kafana gore bulursun birini hersey tamamlaninca ama iyi idare etmissin bu zamana kadar😊
00 Yorumla
+1 yılEvet zorlanirsin. Hele 30 dan sonra biraz daha zor. Sınırlarda dolaşıyorsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılKariyer yap, iyi şeydir insanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi, o zaman seni seven birini bulamasan bile maaşını seven birini bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKariyer pesine dusup sonrada koca yok diyorsunuz... Her sey vakti saatinde guzeldir.
Yasina gore elbet bir kismet cikar ama yasina gore00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı yok bunun ya ama seçimin de etkiler tabi kariyer diyorsan git üstüne 35ten sonra bulursun kendin gibi birini hayat arkadaşı.
00 Yorumla Kariyerini yap işini bul paranı kazan ye iç keyfine bak kafan rahat yaşa elin adamını basına bela etme evlenipde😎
00 Yorumla
+1 yılZorlanmazsın kafana uygun birini bulduğunda 35 yaşında 40 yaşında bile evlenirsin
00 YorumlaŞimdi Namazında Niyazında Düzgün biri ni ara yuva kurmak için erteleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz evde kaldıysanız ben morgtayım 😂
Ablan gecimsizdir Baska nedenlerde vardır Elbet Bazı şeyler kısmet nasiptir00 Yorumla Ablan haklı. 28'den sonra makas daralıyor. Çevrendeki sana hitap eden bekar erkek sayısı azalıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBen kabul edeceğini bilsem tanışmak ve ciddi konuşmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblam 32 yaşında evlendi eniştem 30 yaşındaydı. şu an 4 yaşında kızları var. Kısme işi kuzu,,, şu an 30'a yaklaştın diye 40-45 yaş arası insanlar senin kısmetin olacak diye bir şey yok
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe sınavın var?
Bir süreden sonra zor olur tabi erkekler çocuk ister sennde kariyer yapmak istediğin için kabul etmezler ve yaş gittikçe çocuk isterler kadınların yaş gittikçe hamilelikte zor oluyor ister istemez sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye ne güzel işte olgun yastasın evlenırsın sıkıntı etme bende 30 yasındayım evde kaldım
00 YorumlaHep aynı sorular soruluyormuş gibi gelmiyor mu sizede?
10 YorumlaO seni bulur merak etme yeterki yüregin güzel olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFutbolcularda 28 inden sonra genelde kendilerine takım bulurken zorlanıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO yaştan sonra toplumda biraz algı başlıyor işler zorlaşıyor
20 Yorumla
+1 yılEs kriterleriniz yuksek olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılBir sey olmaz, nasibin seni gelir bulur.
10 Yorumla40indan 50sinden evlenen ler okadar cokki bu yaslarda evlenememek sorun degil
00 Yorumla
+1 yılHayat senin beden de senin isredigin gibi kullan...
00 YorumlaKaderinde iyi bı insan varsa gelir bulur seni çok takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum etrafında seninle ilgilenen erkekler var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her yasta evlilik olur. Dert etme
10 YorumlaEvlilikte bi halt yok bu kadar kasmayın
10 Yorumla
+1 yılYani 30dan sonra evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kariyerinde yüksel talibin cok
00 Yorumla
+1 yılNasıl Bi kariyer planlıyosun
00 Yorumla
+1 yılKendini izole edersen kalırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabikide her gecen gün talipler azalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olsa bile mi
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ablan geçimsiz ise normal. Zorlanmazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zorlanırsın karta kaçma 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıyorsn mesela ne aşamadasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor, yaş almış başını gitmiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nasip işi bunlar
20 Yorumlayani giderine bağlı
14 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılDengini bulur musun
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. artık sende flört filan bul takıl boşlama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblan halt etmiş valla hiç öyle birsey yok
00 Yorumla
+1 yılBaya zorluk çekebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Yaş geçmiş canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi canım senin de geçmiş
+1 yılBen alırım kız yap kariyerini
00 Yorumla
+1 yılnasip kısmet işleri bilemeyiz
00 Yorumla- Devamını Gör (9)