Evet sonunda 24 yaşına geldim. Mezun oldum ve iş arıyorum. Bu zamana kadar erkeklerden kendimi hep soyutladım ve böyle sırnaşmalı flörtöz ilişkiler bana göre değil. Demek istediğimi anladınız işte neyse. Bu aralar hem annem hem de yakın arkadaşlarım bekar insanları benle tanıştırmak istiyor ve hepsi işinde gücünde aile çocukları ama ben aşırı utanıyorum ve biri bana cephede savaşmaya mı yoksa görücü usulü görüşme için bir kafeye mi gitmek istersin dese düşünmeden cepheye giderim.
Bende bir ilişkim olsun ve o kişiyle mutlu olayım istiyorum özellikle 24 yaşına geldiğimde kendimi bir kadın olarak bir erkek tarafından beğenilmek isterken buldum. Bu durumu yaşayan tek kişi de değilim örneklerini de çevremde gördüm. Hem bunu isteyip hem de bu kadar çekingen olmamı nasıl aşacağım bilmiyorum.
Kendime bahane olarak iş bulacağım vs. gibi bir sürü etken buluyorum ama günün sonunda tanıştığım kişiyle hemen evlenmeyeceğim ki durumuna düşüyorum sonuçta evlenmek için bir bütçe ve durum oluşturman gerek. Bu durumu yaşayıp, aşan ve bana tavsiye vermek isteyen erkek, kadın bütün arkadaşları bekliyorum yorumlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer