Bizim kadınlar şekilli şukullü gördükleri erkeklere yapmadıkları karaktersizlikleri sıradan işçi sınıfına yaparlar?

şekilli gördükleri ya da zengin statüsü erkeklere kan kusturmazlar kolay olurlar ama cok beğenip aşık olsalar da işçi sınıfına kan kustururlar.. E gavur kızları yapmıyor o kadar güzellikleriyle de ikisine de aynı muamele yapıyor.. size noluyor bizim Türk kızları kadınları.. Çifte standart... Siz aç köpeğisiniz... olay bu. kendilerini elit görüp karşıdaki işçi sınıfını varoş görüyorlar... O zaman o adamin hayatına hiç bulaşma... bulaşır.. çünkü kafasında var hepsinin... Bizim ülkenin kızları gerçekten hayatta muhatap olmak istemeyecegim insanlar... ya işte kendine suç bul. suç senin... bana uzak mesafe platonik ama şekilli Zengin adamla hemen konuşuyorlar. Allah belanızı versin. ikiyüzlü çifte standartlilar... Maden bu adamın şekli yetmiyor sana bana layık mı diye uzak uzak yan yan kaçacaksıniz. O zaman hiç bulaşma. şekilli olanlara kolay işçi sınıfına kolay.. sende haklısın... Anan baban da şeref olsaydı sizde de olurdu... Gavur mu gavur yoksa siz mi gavursunuz

Güncellemeler
1 yıl
sıradan işçi sınıfına zorlar.
Güncellemeler
1 yıl
şu paylaşımı hemen silemiyorum... şikayet edin de silinsin
Bizim kadınlar şekilli şukullü gördükleri erkeklere yapmadıkları karaktersizlikleri sıradan işçi sınıfına yaparlar?