şekilli gördükleri ya da zengin statüsü erkeklere kan kusturmazlar kolay olurlar ama cok beğenip aşık olsalar da işçi sınıfına kan kustururlar.. E gavur kızları yapmıyor o kadar güzellikleriyle de ikisine de aynı muamele yapıyor.. size noluyor bizim Türk kızları kadınları.. Çifte standart... Siz aç köpeğisiniz... olay bu. kendilerini elit görüp karşıdaki işçi sınıfını varoş görüyorlar... O zaman o adamin hayatına hiç bulaşma... bulaşır.. çünkü kafasında var hepsinin... Bizim ülkenin kızları gerçekten hayatta muhatap olmak istemeyecegim insanlar... ya işte kendine suç bul. suç senin... bana uzak mesafe platonik ama şekilli Zengin adamla hemen konuşuyorlar. Allah belanızı versin. ikiyüzlü çifte standartlilar... Maden bu adamın şekli yetmiyor sana bana layık mı diye uzak uzak yan yan kaçacaksıniz. O zaman hiç bulaşma. şekilli olanlara kolay işçi sınıfına kolay.. sende haklısın... Anan baban da şeref olsaydı sizde de olurdu... Gavur mu gavur yoksa siz mi gavursunuz
Bizim kadınlar şekilli şukullü gördükleri erkeklere yapmadıkları karaktersizlikleri sıradan işçi sınıfına yaparlar?
Güncellemeler
1 yıl
sıradan işçi sınıfına zorlar.
Güncellemeler
1 yıl
şu paylaşımı hemen silemiyorum... şikayet edin de silinsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler de güzel kızın önüne dünyayı serer. Orta tipli ya da çirkin kıza hayvan gibi davranır
İşçi sus, amelelik yap, günde 12 saat çalış ve maaşını alama.
Seni reddeden kıza saygım arttı. Konuşmaya üsluba bak. Seni reddeden kız kraliçe ilan edilmeli. Umarım onun çok mutlu bir hayatı olur sen de kafayı yersin 😂
Kızlar paraya düşkün oluyor. Seni kim kızdırdı böyle abim? Bayağı içini dökmüşsün.
Paraya bakan kız satılıktır
Evet öyle ama niye bu kadar kızgınsın
madem zengine kolaylar o halde bize hiç bulaşmayacaklar.. bizim hayatımıza engel olmayacaklar.. istediklerini bulacaklar
Haklısın. Sikktir et gitsin
Hay maşallah bütün kin nefretini kusmuşun
Mahkemede hepinizle Görüşeceğiz merak etmeyin
Ne saçmalıyorsun?