Hadi işi falan neyse de burcunu sormak nedir? Çoğu öyle modern böyle modern sözde ama ninesindeki gibi düğün istiyor, yan gelip yatmak istiyorlar. Sordugunda ise cocuk doguruyor işte daha ne olsunmuş. Ne güzel valla 9 ay dişini sık en az 20 yıl hayatın garanti, cocugun bakimini da erkege kilitliyorlar zaten kısır gununde dedikodu avmlerde erkekleri saatlerce disarda tut.
Bu hayatta ev araba toprak degil dişilik en iyi kazançtır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay ne boş yptın hangi kadın çocuğu babasına kitliyomuş? Millet çalışıp çabalıyo artık kocanın verdiği iki kuruşa bakmıyım diye tabi erkeklr bu durumdan hoşnut değil
Dısarda kadinlar avmlerde saatlerce erkegi bekletiyor 3 parca sey icin cok para harcarlar kendi paralariyla, ev isini bile payalsmak istersiniz ama siz daha kazandiginiz parayi anca kendinize harciyorsunuz eve hicbir maddi katkiniz yok. Buna raen erkegin getirdigi para kucumseniyor
kadın düşmanı ya seni kim doldurdu böyle kıyafet dışında eve de para harcıyorlardır eminim avmde beklemek istemiyosan da gelmezsin😀 en ufak şeyde mağdur ayağı oynamayın sizler çocuk doğurduktan sonraki gün yemek bekleyen insanlarsınız
Erkekleri asagiliyorsunuz diger kadinlarla aranizda cekistiriyorsunuz insan gibi davranmiyorsunuz. Cocuk dogduktan sonra elinizde olsa erkekleri öldurup malini mulkunu bile alirsiniz
Çocuk doğduktan sonra erkekler saolsun akıl sağlığı kalmıyor bizde
Akp lilerin herkese fetöcü demesi gibi isinize gelmeyen her erkegi kadin dusmani ilan ediyorsunuz. Aynen erkekler birey degil kadınin cani yansa bobregini koparip ona vermesi lazim ne kazanirsa ona versin kadınlarimiz en iyi sartlarda yasasin ama erkeklersogan ekmekle de yasar. Sen erkek dusmanisin
Ben niye erkek düşmanı olayım gayet düzgün erkekler de var ama olur olmadım şeylere laf etmeniz beni deli edyor ya ne olmuş avmnin önünde beklemişsen mesela?
En az yarim saat bekletiyorsunuz , tüm avm yi gezseniz 3 4 saat boşuna beklemiş oluyoruz siz orada kaybolmuşken. Ama erkek 15 dk bekletse laf ediyorsunuz erkeklerin anlayis gosterdigi kadar anlayis gostermiyorsunuz
Ben de kadin dusmani drgilim de. Kadinlarin erkekler hakkinda abuk sabuk konusmasindan bıktım, sevgili iliskilerine bile sicak bakamiyorum artik
Tamam sen bana yaz gizliden çıkıcam orada söyle