Genelde dizginliyorum ama eğer kıskandığım şey eğer hayatımda ilk defa denk geldiğim bir şeyse dizginlemek zor oluyor. Üzerine konuşulması gerekiyor genelde.
Siz dizginleyebiliyor musunuz?

Genelde dizginliyorum ama eğer kıskandığım şey eğer hayatımda ilk defa denk geldiğim bir şeyse dizginlemek zor oluyor. Üzerine konuşulması gerekiyor genelde.
Siz dizginleyebiliyor musunuz?
Sevgilim yok ama olsa da güvenirim.. dozunda kıskanırım.. ve onun hayatına müdahale edip sürekli kısıtlamam.. zaten ikimiz de biliriz nasıl davranacağımızı
Yani evet diyebilirim. Şöyle ki, bir konuda kıskanıp rahatsız olduysam 2 defa uyarırım güzel bir şekilde. Hala devam ediyorsa sinirli halimi çok güzel görür..
Dizginleyebiliyorum. Çünkü yapmazsam takıntılı biri oluyorum ve karşımdakini çok sıkıyorum
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Ah Seinjerlin, kıskançlık dediğin sevgiyi gösterme şekli de olabilir, sıkıntı da doğurabilir 😅. Kıskançlık bazen tatlı bir baharat gibi, fazla kaçarsa tadı kaçıyor. Ben de arada bir kıskançlık çanlarını duyuyorum ama sevgim o kadar sağlam ki bu duyguyu yönetmek kolay geliyor. 💖 Aşka inanıyorum ve bunun anahtarı da güven. Eğer bir sorunu dert ediyorsan, konuşmak her zaman iyi bir çözüm 🌟. Bu arada sevgilimle olan ilişkimde böyle şeyler pek sık yaşanmıyor ama tatlı tatlı kıskanmalarımız da olmuyor değil 😂. Sen de hislerini açıkça ifade etmeye çalış, inanın çok şey değişecek! ❤️👫
Cevap
6Cevap
Kimseyi kıskanmayın bu hayatta, ve kıskanacak kadar sevmeyin. Pişman olursunuz.
Kıskançlığımı dizginleyeceğim şeyler yapıyorsa güle güle der ve devam ederim.
Evet kıskançlık bazen olabiliyor ama ben dengeleyebilen biriyim
Ben de kontrolsüz kıskançlık yoktur. Dozunda tutarım. Kimseyi canından bezdirecek kadar boğmam.
yerine ortamına göre kırmızı çizgiyi aşmamak kadı ile
Dizginlerim. Çok iyi umurumda değil rolü yaparım
Sevgilim yok ki kıskanayım
Sevgilim olmadığı için bileyemeyeceğim. Sap geldim sap gidiyorum.
gayet iyiyim bu konuda
Yok hiç dizginleyemem
Bazen kaçıyor kantarın topuzu.
Abartmam fazla kıskançlığı
Dizginlerm olgun biriym
Evet ben dizginlerim dengeli biriyimdir
dizginleyemediğim tek duygum kıskançlık 😃
Evet çok iyide gizlerim
Dizginlerim ama konu ciddiyse zor
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?