Gizleyerek/Bağırıp çağırarak/Her adımını kontrol ederek/Kavga gürültü çıkararak vs. gibi seçenekler var.
Siz nasıl gösteriyorsunuz kıskançlığınızı?

Gizleyerek/Bağırıp çağırarak/Her adımını kontrol ederek/Kavga gürültü çıkararak vs. gibi seçenekler var.
Siz nasıl gösteriyorsunuz kıskançlığınızı?
Kıskançlık duymuş isem o iş artık yaş onun için. Bende her şey biter. Buterkende duygularim öfkeye döner baya belasını veririm. Sonrada umursamam. şu an yaşadığım olayda tam bu . Kıskançlık duyduğum anda orada bir bit yeniği vardır araştırdım ve mutlaka bir pisliği çıkar öylede oldu. İki senedir surundurme asamasindan geçtim. Resmen ölmek istiyorum yeter artık dedi. Şu sıralar tüm hirsimin çıktığı vakit. Ve bende başka sulara yelken açmış durumdayım. Yani sonuç bu. Herkes kendi derdine yansın bundan sonra
Ben oldukça kıskancımdır fakat bunu dile getirmem, kıskandığım bir durum olduğunda ilk etapta tepki vermem. Kendisinin düşünmesini beklerim, ikinci bir olayda da tepki vermem hatta belki üçde de tepki vermem. Fakat sonra kötü şeyler olur şakaya gelmez, benim kıskançlık olayı dalgaya alınacak bir konu değil mazallah. Yapım böyle, kıskandığımda belli etmem, boğmam, sıkmam. Ama çekirge bir zıplar, 2. zıplamasında havada vururum.
Ben çok değişiğim ya. Bazen hiçbir şey demiyorum. Biriktiriyorum. Biriktiriyorum. Sonra bir patlama sürecine geliyorum. Adam şok. İçimi boşaltıp gidiyorum. Bazen de direkt söylüyorum. Bazen de laf sokuyorum. Bazen de karışıyorum.
Genel olarak en çok yaptığın hangisi peki? Biri birinden fazladır herhalde
İçime atıp sonradan patlamak.
Tehlikeli..
O kadar da değil. Sanki tatlı oluyorum gibi içimi boşaltırken 😹.
Tatlı acı o zaman :D :D
Evet 😸.
Tribimi atar lafımı sokar rahatlarım ahshah
Cidden rahatlar mısın
olayı devam ettirirsin sen kesin :D a
Değilsin tabii ashd
Afied
çıkar o halkayı dfd
Cevap
4Cevap
insan gibi konuşabiliriz bence hala yapıyorsa ona kalmış
Kıskançlığıma sebep olan sevgilim ise tepkim ona olur ama dış etkenler ise kendi içimde çözerim..
Sevgilimi sahiplenirim her zaman.. ama ona güvendiğim için onu kısıtlamam ya da hayatına karışmam.. kendisi zaten bilir nasıl davranması gerektiğini
İstemezsem, istemezse ruhu duymaz. Bana yetkiyi onun vermesi lazım. Hoşuma gitmeyeyebilicek en ufak bişeyi yaparken gözlerimin içine bakıp onay alması lazım.
Kavga falan çıkarmam bir süre uzaklaşır hiç bişey olmamış gibi davranırım biraz soğukluk
Anlık psikolojime bağlı. Direkt tartışma içerisine de girebilirim bazen açıp didik didik de edebilirim. Bazen sabrederim ama erkekler sabırdan anlamıyor o zaman tersime ne gelirse onu yapıştırırım.
Liste yapıp gönderiyprum ben değişik isim görünce sosyal medya hesabında açıklaması geliyor 😀 @S1F1R-B1R
Ben uzaktan takip ederim genelde , kıskanç biriyim ama o daha baskın ben biraz daha rahat bırakıyorum. Son noktaya gelince başka birine dönüşüyorum
Şuanlık efendi efendi takılıyon tehlike yok. d
O kelimeyi ben söylemem gerek çünkü kıskançlık krizine giren sen oluyorsun genelde😅
Bagirip cagiracak bi sey yok sevgilim kiskandiriyosa eski sevgilim olur. Karsi cinsten yana bi durumsa haddini bildiririm
Sevgilim yok.
Ama olunca da eğer sahiplenici davranışlarım yetiyor.
O anları sonrasında hatırlamıyorum bile..
Anormalin üstünde yaşıyorum ben o duyguyu.
Cok kiskanc degilim. Rahatsiz oldugum bir sey olursa duzgunce konusurum. Kavgaya gerek yok.
Kıskanmıyorum kolay kolay. Kıskanınca biraz sinirleniyorum sanırım saldırganlaşıyorum
Gizlerim çok göstermem ben lakin güven duygum azalıyor böyle
direk uzaklaşıp sessizleşiyorum asla konuşmam azarlamam sadece sessizleşirim soğurum
Çeşitli minik iğnelemeler ve triplerle, aşırı kıskanmışsam sorana kadar derin sessizliklerle.🌝
Laf atarak 😄 kıskandığım her neyse onun üzerinden bolca gönderme yaşanır.
Rahatsız olduğumu davranışlarımla hissettirerek..
Genelde gizleyerek ama gifteki gibi yapmak isterdim😂
Bir sey yapma derim, yaparsa yine uyarırım ama 3. De bitti
Söylerim direkt boş boş kavga gürültü çıkartmaya gerek yok.
Göstermem söylerim eğer yüz yüzeysem
Onun yaptığı şeye göre uyarırım kızarım söylerim
Sessiz protesto yaparak😀
10 yıl trip atarak belli ederm
Bıçaklarım.
Meyve bıçağı ile demi
Kasap bıçağı ile.
Soguk ve umursamaz davranırım.
her şekilde herrrr
domaltarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?