Aşk İlişkileri Biriyle evlilik kararı almadan önce dikkat ettiğiniz 3 şey nedir? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim şöyle:1- Empati yapabilmesi.2- Öfkeli, korkmuş, mutlu, mutsuz anlarında bana ve çevresine nasıl davrandığı.3- Sevgisini nasıl gösterdiği. Biriyle evlilik kararı almadan önce dikkat ettiğiniz 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Ben aşka bakarım sadece 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Sadece 3 şey değil ben genel olarak her şeye dikkat ederim evlilik kolay bir şey değil sonuçta 1 0 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aramızda yeterince karakter uyumu, anlayış ve sadakatin olup olmadığına bakarak karar veririm. 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlayışlı olması, bana ve çevresine olan davranışları, bana gerçekten değer verip vermediğine dikkat ederim. 1 0 Yorumla
hemharbihembarbie9 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Cahil mi değil mi (geri kafalı mi yani)Maddi durumu iyi mi değil miDüşünceli mi romantik mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben aşka bakarım sadece
Sadece 3 şey değil ben genel olarak her şeye dikkat ederim evlilik kolay bir şey değil sonuçta
Aramızda yeterince karakter uyumu, anlayış ve sadakatin olup olmadığına bakarak karar veririm.
Anlayışlı olması, bana ve çevresine olan davranışları, bana gerçekten değer verip vermediğine dikkat ederim.
Cahil mi değil mi (geri kafalı mi yani)
Maddi durumu iyi mi değil mi
Düşünceli mi romantik mi
O olsa gözlerim kör olurdu herşeyine🙂↕️
Evlilik kararı almam
Öyle kararım yok