Sevgili olacağınız ya da evleneceğiniz kişide dikkat edeceğiniz hususlar nelerdir? Bir sıralama yapsanız birinci sırada ne olur?

Burada kendi sıralamanızı yorumlarda yapabilirsiniz. Soru gizli üyelere açık olacak. Ben birinci sıraya hangisini koyarsınız bunu sormak ve sıralamanızı merak ettiğim için sordum. Dürüst olsun, sadık olsun gibi erdemler herkes için ortaktır. Ben de dahil hiç kimse ahlaksız, çok eşli, aile kavramına saygı duymayan, sadık olmayan, yalancı, güvenilir olmayan, saygısız, bencil, despot, iradesiz kimselerle sevgili olmayacağımızı ya da evlenmeyeceğimizi kabul ediyorum. O yüzden işin erdem kısmını tamamen kabul ediyoruz zaten.
Sevgili olacağınız ya da evleneceğiniz kişide dikkat edeceğiniz hususlar nelerdir? Bir sıralama yapsanız birinci sırada ne olur?
Benim kendime göre sıralamam şöyle aslında:
1. Dış görünüş yani beğenmem lazım.
2. Meslek
3. Eğitim düzeyi
4. Nereli olduğu
5. Maaşı
1. sırada dış görünüş, fiziksel özellikler
1. sırada işi, mesleği
1. sırada maaşı
1. sırada eğitim düzeyi
1. sırada ailesinin nereli olduğu, hangi etnik kökene, mezhebe bağlı olduğu, ideolojisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye'de insanların ana dilinde okuduğunu anlamama ya da okuma özürlü olduğu bir gerçek. Detay kısmında zaten karakteristik özellikler yazılı. Karakter haricindekini sordum. Bana "Karakter göremedim.", "Sadakat" gibi yorumlar yapmayın. DETAYI OKUYUN. Yine bana kendini satıyorsun diyen beyinsiz kişi benim sıralamam da gelin ve damat görselinin altında yazılı. Siz algılayamıyorsunuz ben anladım. PİSA 'da anadilinde okuma anlamada neden sonuncu olduğumuz belli.