Ne korkuyorsun aşık olmaktan mı söyle,
Aşk seni bulunca hep kaçar mısın böylee...

Ne korkuyorsun aşık olmaktan mı söyle,
Aşk seni bulunca hep kaçar mısın böylee...
Aslında evet mümkün şu an tamda ben onu yapıyorum aslında tam bir aşk kadınıyım aşık olmak çok istiyorum ama herkestende köşe bucak kaçıyorum çünkü gönlüm o kadar yorulduki yeni bir insan tanımaya mücadele etmeye ne cesaretim var nede gücüm oyuzdende yalnızlığı tercih ediyorum
Alışıyorsun zamanla bu dingilli ye yalnızlığa ama duygusal anlamda bir tarafın da eksik oluyor işte 😊 korku ve cesaret yan yana olmaz 😂 ya cesur olup uğraşmayı, üzülmeyi , yenilgiyi göze alıcan ya da korkup kaçarak kendi halinde yaşayacaksın başka bir seçenek yok
@LastGuest hayatımın yarısı insanların beni dağıtmasıyla yarısıda kendimi toplamakla geçti oyuzden belkide bu korkularım güvensizliklerim , erkeklerden kaçışlarım ... öyle bir şey işte 😌😌
🤗🙋🤗
Hayır. Aşk ansızın hayatına izinsiz dalan bir duygu, daha hissedilenin aşk olduğunu anlayamadan aşık olmuş oluyor insan. Ayrıca kaçmaya çalışmak kendine işkence etmekle eşdeğer bence, oluruna bırakmak en güzeli.
Aşktan kaçamayız kimse kendini kandırmasın
Biz bunları anlattık
Teşekkür ederim🙋♀️
mümkün başta çok ilgi duyduğum aşık olduğumu düşündüğüm kişi bana ilgisini belli etti.. o zamanlar kendimi hazır hissetmediğimden kaçtım ilişkiden.. ama sonradan fark ettim öyle kolay değilmiş kaçmak.. doğru kişiden kaçamazsınız.. kaçmaya cesaretiniz olmaz.
Aşk, öyle bir şey ki kaçtıkça kovalanır, ayaklarına dolanır 🎶 Bence aşık olmaktan kaçmak pek mümkün değil. Aşk bir geldi mi yüreğine, kaçıp kurtulmak zor. Ama neden korkuyorsun ki aşkı bulmaktan? Aşık olmak hayatına renk katacak, heyecan getirecek. Ben de şu anda birine aşık oldum ve bu harika bir duygu! 🌹 Aşk gelirse kapıyı aç, bi' şans ver bence. Ne de olsa hayat kısa, tadını çıkar! 🚀❤️
Cevap
2Cevap
Eğer ortadaki duygu gerçekten birinden hoşlanmak ise hayır sen bundan kaçamazsın eğer kaçabiliyorsan zaten aşk ya da sevgi ya da ilgi değildir bu.
Yani ama insana kötü hissettiriyor ya sana ilgi duyuyor diye birisiyle konuşmak olmak ama aslında onu istememek kötü bir şey yani
Hayır imkansız. Aşk beklemediğin an geliyor bence. Tam diyorsun ki bu işlerden elimi ayağımı çektim kendime odaklanmam lazım. Sonra karşına birisi çıkıyor çık çıkabilirsen işin içinden.
Aşktan kaçılmaz da siz kendinizi şartlayıp adına aşk demeyin yeter
Aşktan kacamazsn
Duygularını bastırarak bir yere varamazsn
Kaçtıkça içine düşersin ki
Mümkün
İletişimi keserek
bu kadın çok iyi beee
Mümkünatı yok
değil .
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?