Uzak durmayı seçince aşkta olamıyor.. Tabi ki bazen bazı duygulardan kaçamıyorsun ama en azından kendi içinde imha etmeye çalışıyorsun.. Keyifli günler..
Aslında iki türlü aşık var. Biri ilk görüşte vurulan diğeri zamanla bağlanan aşık. Aşktan kaçabilir misin? Zannetmiyorum. Aşkından kaçabilir misin? İşte bu senin iradene kalmış. İlk tür aşık şanslıdır. O belki de bir daha karşılaşmayacağı birine ya da ayaküstü sohbet ettiği birine veda etmekte güçlük çekmeyecektir. İkinci tür ise işte asıl vahim olan onun halidir. O anı biriktirmiştir. Gülümsemiştir , kalbi atmaya başlamıştır. Dünyanın renklerini daha canlı görmeye başlamıştır. İşte o garibin gitmesi daha vahim. Vazgeçmesi, bırakıp gitmesi mesele olur. Bu işler biraz tecrübe biraz özgüven biraz da gerçekten özsaygınızı buldukça gelişerek doğru zamanda doğru hareketleri yapmakla yürüyen işler. Doğru kişiyi bulmakta biraz zaman geçirmekle oluyor. Siz yine de kendinizi sevin. Doğru zamanda vazgeçmek hayat kurtarır. Aşkı da sevin. Doğru insanda bulmak da hayat kurtarır. 🤲
Asik olmussam hayir degil. Ama yaşa ve artik insanin kendisini tanima, ne istedigini bilme ve karsisindakini algilayabilmesine mi bagli bilmiyorum ana anlayabiliyorum hemen oncesinde ve olmamasi gereken biriyse henuz aklim basimdayken onlemimi alabiliyorum.
Kolay olmasa da mümkündür , o kişiyle tüm iliskini sohbetini kesersin , onu hatırlatacak herseyi yok edersin zaten gerçek aşk öyle bir görüşte olmaz , vakit gerekir zaman geçirmek gerekir , eger yasak birisiyse o kişiyle hiç başlamazsın vakit geçirmeye
Aşık olmaktan kaçmak aşık olacağın kişiyi seçemiyorsun ki kesinlikle ben buna aşık olmalıyım demiyorsun Keşke öyle bir şey ise o zaman ne kalp kırıklığı kalır ne de pişmanlık çoğunlukla gönül ota konacağına başka şeye konuyor.
Her zaman kolay olmasa da mümkün. Aşk, bir tür yanlış anlama aslında. Ne kadar çabuk aklımızı başımıza alırsak, o kadar kolay aşk denen yanılgıdan kaçabiliriz.
Mümkün diceksinki kendine o olmasa ben ölür müyüm o mu beni atakta tutuyor ya da o benim temel ihtiyacım mı hayat devam ediyor sonuçta diyip yoluna bakmak