Ben aşktan kaçmayı kendi gölgemden kaçmaya benzetiyorum, ondan kaçamıyorum
peki siz aşktan kaçabiliyor musunuz?

Aşktan kactikca aşka tutulursun.
Yüreğine esir düşmüş mahkum gibiyim…
kuyudaki yusuf'u bekleyen züleyha'dan farkım yok şimdi…
köle pazarındaki el değmemiş kızlar kadar çaresiz ve ürkek olan yüreğim,
hayatın kıyısına vuran ceset misali bedenimde, son nefesini verirken buldum seni…
öylesine tutundum ki sana, hayatla aramdaki o ince çizgi gibiydin adeta.
sırat köprüsünden düşer gibi düştüm yüreğine…
zaman geçtikçe daha çok alışıyordum sana,
sana alıştıkça, hayata tutunuyordum,
eğer ellerini bırakırsam hayatı da bırakmış olacaktım!!!
öylesine bendeydin ki, ben hep bendesin sandım:(
hep yanımda kalacağını sanıp, sana daha çok bağlandım.
daha çok inanıp, kimselere olmadığı kadar güvendim…
hiç hesap etmedim bir gün gideceğini,
ellerimi bırakıp beni kimsesiz bırakacağını bilemedim.
yüreğimi bırakıp, nefesimi keseceğini düşünemedim,
göremedim işte içinde saklı taş kalbini…
oysa nasılda kıyamazdın bana,
hep başka, çok başka, özel zannederdim kendimi
şimdi yüreğine esir düşmüş mahkum gibiyim…
ama bu defa kendi ayaklarımla geldim sana sevgili,
taş kalbindeki sevgisiz, umutsuz zindanlarında çürümeye razıyım
ben sende ölmeye geldim…
aşık olmaktan kaçınılmaz tabi ama mesele aşık olmak değildir bence.
Çünkü ben üniversite zamanı aşk tan cok, cok hoşlandığım kişiler olurdu ve o kişileri tanımayı ya da o kişilerle tanışmayı çok istedim. Ama olmadı.
Yani demek istediğim. Kimi yerde bazen olur ya birisine aşık olun o da başkasına aşık olabilir ya da sana bakmaya bilir bu demektir ki. Aşk olmak tan kaçınılmaz ama her aşık olduğun kişilerle 1 aşk yaşayabilin ya da ne bileyim onu etkileyebilin diye 1 Kural da yok. Zaten herkes her istediği kişiyi, istediği zaman, istediği gibi parmağın da oynatamiyor. Bu hayatta Herşeyin 1 bedeli var dir. Eğer 1 şey istiyorsa insan bunun için çaba sarf etmeli. Ama ne için çaba sarf ettiğine bağlı bu. 1 hayalindeki meslek ya da hayatini kurtarmak için büyük 1 çabayla bunlar elde edilebilir ama 1 kişiyi elde etmek bu bambaşka bir şeydir. Bence.
Aşık olmak mesele değildir. Mesele aşık olduğun kişiyle aşk yaşamak. Yani aşkına karşılık almaktır. Aşık olduğuna deymeli. Yoksa işin sonunda hayal kırıklığı yaşamak ta vardır. Tecrübemden biliyorum.
Keşke mümkün olsa. İşin kötüsü olmayacak bir hayale kapılıyoruz. Bu daha kötü
Aşktan kaçılmaz ummadığın bir anda kelebek gibi konar omzuna..
Cevap
71Cevap
Ben kaçıyorum. 3 sene önce o hastalığa yakalandım ancak karşı tarafın sayesinde acı çeksem de iyileştim. Aşık olabilme ihtimalim bile varsa o ortamdan kaçıyorum. Baktım ki arkadaşlık ilişkisi farklı yöne kayıyor bir anda kötü çocuğu oynuyorum. Kendimden soğutuyorum. Varsın ben kötü olayım. Kendi sonumu hazırlıyorum çünkü kendime bazı konularda güvenmiyorum. Kendi arzularım uğruna hiçbir kadının hayatını mahvetmeye hakkım yok. En azından bunu bilincindeyim. İlla birisi acı çekecekse ben çekeyim. Zaten alışkınım.
Kaçabilirsin lakin saklanamazsın. Er ya da geç yakalanıyorsun.
Mümkün değil hislerimize engel olamayız sadece kendimizi frenler inkar ederiz.
Alev alev yanıyorum
Buzlarım çözülüyor aşka
Gardım düşüyor, tutamıyorum
Korkuyorum bakışların çarpınca bana
Arka koltuktan onu izliyordum ve birden dikiz aynasından öyle bir baktı ki.. Anladı diye korktum yemin ederim :D Aman anlamasın, kimsecikler duymasın. Çünkü evli :(
Benzetmene hayran oldum aşkdan hiç kimse kaçamaz er ya da geç sizi bir şekilde yakalar
Hayatta tek tesadüfi bulduğum şey aşk. Aynı kişiden başka bir yer ve zamanda hoşlanmayabilirsin o kişi en iyisi de değildir ya da en uygunu da. O an suyun bir çatlak bulup sızdığı gibi akar yavaşça içine doğru... Kaçmak kovalamakla ilgisi yok.
Kaçtım istemedim en nefret ettiğim duyguydu ta ki karşıma @Floriani_ çıkana kadar😍 sonum oldu. Geldi yakaladı beni
Laaaan😍😍
Aşktan kaçmak hem çok kolay hemde mümkündür. Aşık olmak için biz kendimizi, aklımızı ve kalbimize olmadık şeylere inandırmaya çalışıyoruz. Bence aşık olmak daha zahmetli ve zor bir iş.
Aşk oldukça saçma geliyor belli bir zaman sonra daha farklı değerlerin varlığını tanıyıp tadını aldıkça aşkın saçmalıkları ilgisini de yitiriyor etkisini de...
Mümkün , durumun yoksa eğer. Zaten kimse de o kadar aabırlı değil artık bir ters lafınla , hareketinle vazgeçilebiliyor insandan
Ask ruhani bir seydir ve kalbe yerleşir insan ruhundan ve kalbinden kacabilir mi? Sadece asik oldugu kisiden kacar ama asktan kacilmiyor maalesef..
Mümkün değil, kendimi az birşey frenleriz ama duyguları bastıramayız.
uzak durmaya direnebilirsin belki ama aşka - aşık olmaya direnemezsin
Henüz hiç aşık olmadığıma göre kesinlikle mümkün.
Aşkı fark etmemek diye bir gerçek var.😊
- Hayır, mümkün değil.
- Direnemem.
- "Aşk" diye bir şey olmadığından kaçmama da gerek kalmıyor.
Kendiliğinden oluyor bazen hiç beklemediğin bir anda aşktan kacamazsin
Mümkün iradeye bağlı kendimi kapattım kimseyi görmüyorum hoşlandığım kişiyi de gönderdim
Mümkün. O kadar güzel vakitler geçirdiğim öyle muazzam anılarım oldu ki gördüğümde 5 saniyeden fazla baktıklarım da oldu ama hiç aşık olmadım.
Kaçabilirim herşey insanın elinde nefsine hakim olan herşeye hakim olur... Günümüzde ki aşklar da aşk değil aşk basit bir kelimeden ibaret artık...
Değil Aşktan ne kadar kaçmaya çalışsan da Bir gün gelir seni bulur
İmkansız... Kontrol altına alınamıyor maalesef ❤️😁
Aşk öyle bir şey ki, sen kumsalda ayağınla kumu eşelerken bile gelip seni bulur..
Ha, öyle bir şey işte..
Kaçamazsın , arasanda bulamazsın..
evet aklı olan bir insan bu tür saçmalıklara aldırmayabilir zanlımca zira sonu hiç hoş bitmeyecektir çünkü..
Elbette mümkün. Ben bunu yıllardır uyguluyorum.
Kaçılmıyor Bir söz vardı yıllar önce duyduğum Aşk adamı bulur döner döner yine bulur diye
İmkansız ama gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. O yüzden kaçmak yerine hemen yakalanıp baktın olmuyor onu görmeyeceğin uzak yerlere gitmek lazım sonra unutuluyor araya zaman girip görmeyince.
hayır maalesef kaçamıyosun
Aşk kaçanı kovalar 😄
Maalesef mümkün değil yakaladığı zaman feleğini şaşırtıyor
Nereye kadar kaçarsak kaçalım genede peşimizi bırakmaz..
Evet mümkün ben kaçıyorum. Hoşlandığım biri olursa hayalet oluyorum
Bunu ben açıklığında bir lanmasına ayrana nasıl hayır diyemezsen aşktanda vakti gelince kacamazsin
Keşke o kadar kolay olsa, ama kaçarsan eninde sonunda yalnız kalacaksın... 🙄🙄
Kaçamazsın imkansız
Ben kaçıyorum ahahaha😄
Mümkün değel
Hem evet hem hayır bu sorunun cevabı ✂️
Ben aşka inanmıyorum, çünkü kadınları tanıyorum.
Aşk olmadan dünya çekilir mi bea
Bir ben mi olamıyorum şunu
Kaçtıkça kovalar derler, bence yalan.
Aşktan kacilmaz teslim. olunur..)
Hayır. Spor salonu mu orası?
Yıllardır hemde. Gerek yok aynı şeyleri yaşamaya.
Yıllardır aşık olmadım sadede boşluk dan sevgi olduğunu düşünüyorum
Aşık olduğun kişi vurdum duymaz ise neden olmasın
Kacmak mumkun. Hayatta asik olmam artik.
Mümkündür. Kaçabiliyorum.
Hayır kacilamaz Eros okunu yapıştırdı mı iş biter.
Kaçınılmaz
#Hükümdar
Hayır mı? Kaçamazsın maalesef
Değil 🤧 keşke mümkün olsaydı 😭😭🤣🤣
Mümkün bu hayatta herşey mümkün
Tabiki de hiç aşık olmadım
Ben kaçıyorum o kovalıyor
Hayır. Ne kadar kaçan o seni bulur.
aşktan kaçılmaz
Mümkün hormonlarını aldırırsan aşık olmazsın😄😄😄
Bana kalmış bişi bu 🤣
Ask geliyorum demez birden gelir mümkün değil