Doğru insan, yanlış zaman.
Doğru zaman, yanlış insan.
İşte hayat böyle oyunlar oynar her zaman.
Paul Auster.
💫📝📒

Doğru insan, yanlış zaman.
Doğru zaman, yanlış insan.
İşte hayat böyle oyunlar oynar her zaman.
Paul Auster.
💫📝📒

Karşılıklı aşk ve güven oluşuna, duygulara ve samimiyete, benzerliğe ve uyuma, fikirlerimizin ve hayata bakışımızın, düşünce tarzımızın benzer ve uyumlu oluşuna dikkat ederim her zaman ve elbette karakterlerimizin karşılıklı benzerliği, anlaşabiliyor olmak bunlar da önemli..
📝📒💫
🙏🌸💜
Öncelikle konuştuklarıyla yaptıkları uyuyormu çelişiyormu ona bakarım. Sonra ruh haline ne istediğine beklentilerine bakarım. Sonra kendimce uygulayacağım bazı testlere tabi tutarım hoşuma gitmezse hiç başlamam o ilişkiye çünkü ileride daha büyük sorunları olmaması için kısa keserim ne ümit veririm ne ümit alırım.
kafalar uyuşuyorsa benim için sıkıntı değil yaşamadan bilmekte pek mümkün olmuyor kavun değilki koklayasin😂 bazen hiç beklemedigin şeylerle karislasiyosun ne kadar güvensende inansanda maalesef
Evet aynı evde tırnakları çıkabiliyor mesela😂😂
Her şeye dikkat ederim, yaşam tarzına, ona olan hislerime, güvenilir olmasına, kafa yapısına vs
🥂💫👍🏻
Cevap
18Cevap
Karaktere ve aşka
Bir ilişkiye başlarken fazla bağlanmamaya çalışacan fazla da değer vermeycen yoksa zararlı çıkan hep sen olun.
Normal arkadaş gibi konuşacan tanışacan öyle vakit geçirecen zamanı geldiğinde de ayrılacan sonrada hiç bir şey olmamış gibi davranacan ilişki yaşadıkça olgunlaşırsın ve zamanla artık umursamamaya başlan ve kafaya artık hiç takman ve üzülmen..
Evet gitmeyecek gibi bakmamak lazım👍🏻
Evet çünkü her güzel bir şeyin sonu olduğu gibi bir ilişkininde sonu vardır maalesef. Bunu düşünerek kendini ona göre hazırlaman gerekir bir ilişkiye...
Aynen öyle👏🏻
Dikkat edemiyorum. Beni benden alıyor kör oluyorum. Kimsenin ne dediği umrumda olmuyor. Zaten başkalarını dinleseydim başka birisi ile evli olurdum. 🤣
Kör kütük aşık oluyorsun demek😂😆
Sorma ya öyle olduk işte 😂
Aşk tatlı görünümlü en vurucu duygu😆
Kim demiş atom bombası yıkıcı diye. Aşık olsunlar da göreyim onları 🤣
😂😂
Samimiyetine , zekasına ve duruşuna , enerjisine çok dikkat ederim birde hayat felsefesine ederim mizah anlayışı olması gerekiyor
Aynen öyle zeka ve mizah en çok👍🏻💐
Tabiki çiçeğim 🌺 👍 @ptal bir insanla iki laf edemezsin bir konu üzerinde fikir alışverişi yapamazsın, vakit geçiremezsin sıkılırsın , aynı şekilde enerjisi düşük karamsar negatif bir kişilik senin de hayat enerjini sömürür , birlikte gülüp eğlenemeyeceğim insanla yanyana durmamızın da bir snlami yok diye düşünüyorum 🤗
Aynen öyle hayata hayat katmak için yanımızda olmalılar gülüm elbet😂💜
Kesinlikle öyle 👍👍😂
Gösterdiğim saygıya saygı ile cevap veriyor mu diye bakarım.
Çok doğru önce saygı👍🏻
Zeki olması çok önemli herşeyden önce.
Zaten bu nedenle zorlanıyorum.
Toplumun yüzde 5 lik dilimi bu niteliklerde..
Haklısın az.
Zeka çekim tutku entellektüel birikim
Doğru zaman kavramına yaşta dahil aslında fakat o mantık ilişkisi olur söz konusu aşksa:)
Biyolojik yaş kavramı seçiciliği zamanla siliyor:) 25 den sonra
Konuşurken muhabbet akıyor mu falan filan 😄 insan saçmalayabilme potansiyelinin sınırlarını aştığı biriyle ilişki yaşamalı
Doğru dedin👍🏻
Şuna dikkat ederim diyemiyorum. Sadece yaşayarak görmem gerekiyor.
Yaşantılarda deneyim✅
Şu an hem doğru insan hem doğru zaman olduğunu düşünüyorum 💞
Oyy maşallah🩵
Konuşma tarzı, bana karşı davranışları, ailesiyle ilişkisine, yaşam tarzına.
Kesinlikle çok önemli kriterler👏🏻💫
🌼🌼
Hiç ilişkiye başlamadım ilişkiye dair hiçbir deneyimim olmadığı için neye dikkat edileceğini de bilmiyorum
Daha çok yaşadıkça deneyimleniyor aslında:)
Yani arkadaş seçerken gözlem yapmam gerekiyor. Herkesi birden hayatıma sokmam.
Tabiki😀
😊
Tamamen kafa uyuşmasına ve eğlence anlayışımızın aynı olmasına artık.
👍🏻🥂
Başlamamaya dikkat ediyorum. Çünkü benim için doğru zaman değil..
Doğru zaman ve insanla o zaman 🥂
ilişkiden istek ve beklentilerin aynı olması önemli
Ayni dil✅
kesinlikle
Konuşmasına, hareketlerine ve yalan söyleme sıklığına ve ne şekilde yalan söylediğine bunlar bir ilişkiye başlamadan önce dikkat edecegim önemli kısımlar
Hayattan beklentilerimiz yollarımızı ayırır mı birleştirir mi ona bakıyorum bir de dürüstlüğüne
Bana güven vermesi önemli benim için
✅💜
Adam gibi adam olacak.
Karakter saygı ince düşünce centilmen romantik anlayışlı kibar beyfendi
Dürüstlük çok önemli ama doğru insan varsa zaman kavramı hep doğrudur
🍀🥂
Önce beynini kullanabilmesine sonra da önyargılı olmamasina. Yoksa asla kendimi açmam ve uzaklaşırım.
Zekasının varlığını hatırlamalı katılıyorum👍🏻
Bence el en önemlilerinden birisi bir bireyde eğer elleri temiz, tırnakları düzgünse eminimki ruhu da düzgündür (erkeklerden bahsediyorum kızlarda yaramayan bir taktik!)
İlk olarak görünüşüne dikkat ederim , temizmi bakımlımı, sonra güven verebiliyormu ona bakarım , gerisi zaten yaşayarak
erkeğin dışına ve içine dış görünüşü beni mutlu eder mi ve karakteri
✅💐
Kıskanç mı değil mi diye
Fazlası sıkar kıskançlığın önemli✅
Karşımdakinin olgun olup olmaması
Karşımdakinin zeki olup olmadığna
Enerjisine dikkat ediyorum
Kariyeri ve kazancı olmasına
Samimiyeti gulusu bakimli olmali
Güven önemli.
Evet baş demiri ilişkinin.🍀
Aynen öyle. 💮