Kesinlikle beğenilmiş olmak özellikle kendi çapımda ilgiyi hissetmeyi çok severim ve deli olması diyebilirim çünkü deli ruhlu insan bana her zaman kendine yakın hissettirir.

Kesinlikle beğenilmiş olmak özellikle kendi çapımda ilgiyi hissetmeyi çok severim ve deli olması diyebilirim çünkü deli ruhlu insan bana her zaman kendine yakın hissettirir.
Selamlar,
En başta dikkat ettiğim şey kesinlikle kültür seviyesi. Eğer bir insanın kültür seviyesi yüksek ise. O insan ile birlikte vakit geçirmek oldukça keyifli oluyor. Bu sadece sevgililik anlamında değil. İkili ilişkilerin her alanında geçerli bir durum. Bunun dışında topluma karşı bakış açısı ve kendine duyduğu saygı önemlidir benim için. Ayrıca kafalarda uyuşması gerekiyor tabi ki.
Yanında rahat, güvende, huzurlu, sevgi dolu hissedebilecek miyim ona dikkat ederim. Yani, kişiliğine ve bir ilişkiyi nasıl yürütebileceğine yönelik şeyler radarımda olur daha çok.
Cevap
5Cevap
Karşı cinsle iyi anlaşıyorsa uzak dururum
Genelde karakteri ve kafa dengi olması. yani aynı karakterde miyiz ya da anlaşabiliyor muyuz buna bakarım
Bakişlari duruşu gülüşü... ve içimin isinmasi çabuk sıkılırım sıkılmadiğim saatlerce konuştuğum heycanlandiğim eğlene bildiğim
biri ve çalişkan sahiplenici tavri 💙
Sözünde duruyor, güvenilir ve sadık olması. Güvenimi kırarsa bende biter
Güvenilir ve dürüst olması aklı başında olması ve ona karşı bir şeyler hissediyor olmam önemli..
Karakterli , dürüst, kendine ve karşındakine güvenen Zeki çevik ahlaklı kültürlü olsun
Benim içinde beğenmek önceliklerden sonrada karakter olarak bana yakın bırisi
Kafa yapımızın uyması ilk kuralım. Daha sonra ise karakterli olması.
Boyu, gözleri, saygılı olması
Senin gözlerin çok güzel mesela
evet yakından görmek isterdim gözlerini
:P
Güvenilir olması, anlayışlı olması, ilgili olması, aklı başında olması, sadakat
Yoo ben söylediğim gibiyim.
Ahlak en önde gelir.
Sadakat
Güven
Hoşgörü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?