Hangisi önemli
Fiziksel özellikleri / Çekim
Karakteri/ Yaklaşımı
Maddi Durumu / Kariyeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi önemli
Benim için ilişkide bakılacak şeylerin bir sıralaması vardır. Öncelikle zekaya bakarım. Bakın parası tipi karakteri hepsini kenara atıyorum. Aptal ama zengin, aptal ama yakışıklı, aptal ama iyi bir insanı istemem. Fakirin bile zekisini, tipsizin bile zekisini, kötü erkeğin bile zekisini isterim. Zeka derken akıl aslında. Yoksa kafasından 6272 sayısı ile 6282, sayısını çarpabilen biri da bana pek çekici gelmez. Sonra sırayla karakter gelir. Sonra tipi gelir. En son da parası gelir eh sonuçta ilişki de parasal mevzular olabilir😅
Aynı şeye gülüp aynı şeye üzülüyorsak ve düşüncelerimiz benzerse bi al benisi oluyor, mesela sevgilimle her şeyimiz aynı ya aynı... Bildigin benim erkek versiyonum asırı eglenceliyiz (bizi gören de bunu söyler) tip ve maddiyat sorgulamadsn sevdigim birisidir ve mükemmeeelll💛
Cevap
9Cevap
Kişilik kafa yapısı şaka anlayışı olgun olması zarif olması giyim tarzı insalcıl yönleri karakteri bana oynarsa çok uzun vadeli ve evlenirim hayatımın aşkı kadını olur
türk erkeğinin kızlarda dikkat ettiği tek unsur vardır vercekmi vermicekmi gerisi mühim değil
sende türk erkeklerini s*kiş sokuştan ibaret yaptın be reis ben hiç sevdiğimi cinsel obje olarak görmedim
Karakteri ve tavrı
fizik çok önemli bebeğim
Sırayla yukardan aşağı inerim
Kafaların uyması
Kafa yapısı
Sapık olmaması
Hakli
Karakter
çekimmm enerjiii
Saygı
Artık başlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?