Sizi seven kadınlara acı çekmesi hoşunuza gidiyormu özellikle erkekler cevaplarsa sevinirim teşekkürler 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBenden sonrası için mutlu olmasını kendimden daha çok isterim. Bir zamanla benimle olanın, bana hayatının bir parçasını ayıranın kötü günler geçirmesini arzu etmem.
Benden daha iyi yaşamasını çok isterim. Ve elimden gelen bir şey olursa da destek olmak isterim. Arkadaş kalamam ancak küçük dokunuşlar yapabilirim.
11 Yorumla
Soran1 yılHerkes sizin gibi olsa keşke benim sevgilimde kendi canı yanınca onun intikamını almadan içi rahatlamıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen zevk alıyorum böyle durumlardan. Ama bir süredir kimseye sarmadım.
09 Yorumla
Soran1 yılSevgisine inanmadıklarınamı acı çektirsin
Cevap sahibi1 yılSevgisine inanmadığıma da çektiririm ama inandığım kişilerde daha çok zevk veriyor. Onun benim için her şeyi yapabilecek olması, benim kölem olmak isteyecek seviyeye gelmesi. Özellikle diğer erkeklere karşı sert olup bana karşı sub olan kadınlar hoşuma gider
Soran1 yılKadın acı çekerse ceptemi görürsün dahamı çok seversin
Cevap sahibi1 yılCepte görürüm ama ilgisini kaybetmemek için arada seviyormuş gibi yapar kendime daha çok bağlarım
Soran1 yılKıskanc birimimisin merak ettim
Cevap sahibi1 yılÖyleyim, baya
Soran1 yılKıskanc erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor o zaman
Cevap sahibi1 yılKıskançlıkla ilgili değil bu, narsistik kişilik bozukluğuyla ilgili. Narsistler hem kıskanç olurlar hem de karşı tarafı sömürmekten zevk alırlar.
Soran1 yılÇok doğru 👏👏
Gizli Üye(25-29)1 yılevet benim için çekiyorsa...
16 Yorumla
Soran1 yılEtkilenirmisin sogurmusun senin için wcı çekiyorsa
Cevap sahibi1 yıletkilenirim de reddettiysem sebebi vardır evet demem. ama bana açılmayıp çekiyorsa değerlendiririm.
Soran1 yılŞoyle soyleyim bu kız seni zamanında üzmüş kırmış terketmiş sen acı çekmişsin sürekli gönderme yapmışsın kız umursamamış. adam o kızı seviyor ama o kızında aynı şeyleri yaşamasını istiyor
Cevap sahibi1 yılterk edilsem umursamam ya
Cevap sahibi1 yılbir daha evet demm
Soran1 yılEvet dedi barıştık. Ama içinde intikam ateşi sönmedi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay be, biraz karmaşık bir soru! Öyle bir erkek varsa, onunla hiç işimiz olmasın, hemen kaçalım! 🚀 Kimse kimseye zarar vererek mutlu olmayı düşünmemeli. Birlikteyken birbirimize değer vermemiz ve sevgi dolu olmamız gerekiyor.
Mesela ben, şu an aşkla dolup taşıyorum ve sevgilimle harika vakitler geçiriyoruz. 🥰 Sevgiyi paylaşmak, acıdan çok daha güzel bir duygu değil mi?
Özetle, herhangi bir insanın başka birinin acısıyla mutlu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sen de hep mutluluğu tercih et!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
1 yılBence kadınlar intikamını alırlar. Yani işler bu seviyeye gelmeden ya bitiririm ya da devam ederim. Herkes neden kötü şekilde ayrılıyor garip geliyor açıkçası
01 Yorumla
Soran1 yılBenim alacağım intikam onun canı çok acır diye yapmıyorum kendisi çok sinirli alıngan takıntılı kıskanç benim yaptığım en ufak stori şarkı bile onun canın yanmasına yetiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeğin hoşuna gitmez çünkü acıyı kadın kendine çektirir erkeğin hak edilmeyecek birini fark edememesi sonucunda acıyı çeker
01 Yorumla
Soran1 yılBizim durum farklı geçmişte onu üzdum terkettim o sürekli gönderme yaptı umrumda olmadı sonra barıştık benim mutlu olmanı hazmedemiyor içinde hep bir intikam ugrastikca kendi canı daha çok acıyor bu duruma son vermek istiyorum
Sadist ya da psikolojik bir sorunun pençesinde değilseniz hoşunuza gitmez.
11 Yorumla
Soran1 yılPskiyatri tedavisi görüyor
1 yılBen ondan kalan acısına bile sadık kalırken onun hoşuna gidip gitmemesi umrumda bile olmaz..
02 Yorumla
Soran1 yılOnun çok hoşuna gidiyor
- 1 yıl
Umrumda değil..
Saçma sapan soru neden hoşuna gitsin adam seviyorsa
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyor ama intikam hırsı var benim sevgimden emin değil çevresinde doldurasnlar var
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılBeni seviyorsa bana değer veriyor demektir. Acı çekmesi niye hoşuma gitsin ki? Gitmez asla
024 Yorumla
Soran1 yılYapanlar var sevdiği kadını kendisi için acı cekmesini o kadar uğraşanlar var
- 1 yıl
Saçmalık ve karaktersizlik bence
Soran1 yılAynen öyle işte benim canımı yakmaya calışırken kendi canın daha çok yanması
- 1 yıl
Canını yakmasına izin verme
Soran1 yılBeni çok sevdiğini biliyorum o yüzden canım yanmıyor 😄 sadece kendisini üzüyor ona üzülüyorum
- 1 yıl
Şanslısın o zaman
Soran1 yılEvet tek sorun o çok sınırlı ben tepkisiz kaldıkça kendisi daha çok üzülüyor bende o durumuna üzülüyorum
- 1 yıl
Üzücü
Soran1 yılHemde nasıl kendisi aşırı kıskanç sınırlı takıntılı. ben relax huyum bu
- 1 yıl
Aşırı sinirli ve kıskanç biri uzun vadede sıkıntı uaratır ilişkilerde ama
Soran1 yılZaten kavgalarimiz kıskanclıktı. Herşeyden kıskanıyor şiddet yaşadım bir kere
- 1 yıl
Ve hâlâ sevdiğini söylüyorsun. Kusura bakma, böyle sevgi olmaz
Soran1 yılOluyor işte
- 1 yıl
Bu sevgi değil ki. Şiddete kesinlikle karşı bir insanım. Asla olmamalı
Soran1 yılSadece bana vurmadı kendisinide dövdü o yüzden affettim 😄
- 1 yıl
Değişik bir ilişkiniz var. Yine de dikkatli ol bence
Soran1 yılBunlar beki daha neler var bu en masumu kavga dövüş karakolluk bile olucaktık
- 1 yıl
Pek sürdürülebilir bir şey değil gibi. Umarım bir gün senin için de adalet istemek zorunda kalmayız
Soran1 yılO kadar değil kendimi o kadar ezdirmem benimde hatalarım oldu o yüzden pek ses çıkartmıyorum
- 1 yıl
Yine de şiidetin olduğu bir ilişki sağlıklı değil bence. Hayat senin, karar senin
Soran1 yılPişman olmasa doğru bana attığı Tokattan sonra kafasını duvarlara vurdu yumrukladı o an alkollüydük o anlık birseydi
- 1 yıl
Peki
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların böyle bir fantezileri var bana göre Ama Erkeklerin yok bana göre Fakat şu açıdan canını yakayım canını acıtayım değilde Kavuşamamaktan özlemekten felan gibiyse o zaman başka tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKadının acı çekmesi genel olarak hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekleri bilmemde benim için aşk acısı çekmesi çok hoşuma gider
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler. Herkesin hoßuna gider tabi
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Hoşuma gitmez rahatsız olurum
13 Yorumla
Soran1 yılBurcunuz nedir
Soran1 yılBalıklar romantik oldukları için yapmaz şimdi anlasildi benimki su grubu değil toprak grubunda
1 yılEvet kalleşlerin gider ve siz bu tip erkeklere bayılırsınız
021 Yorumla
Soran1 yılBaşta böyle değildi kendi canı acıyınca can yakmak istiyor bedel ödetmek istiyor
- 1 yıl
Başta ôyle degildi değil sen görmek istemedin
- 1 yıl
Sevdiğiniz tipler onlar
- 1 yıl
Şu yalanı bırakın anasını satıyim
- 1 yıl
Erkeklerin kendi aralarında bile dışladıgı güvenmediği erkekleri siz sevgili diye kabul ediyosunuz
- 1 yıl
İyi olmuş yansın canın
- 1 yıl
Madem pisliklere sırf sert mizaçlı tehditkar tipe sahipler diye gidiyosunuz çekin acınızı
- 1 yıl
Cidden sizin şu ruh sağlığınızı nasıl düzelticez
Soran1 yıl😄 durum bildiğin gibi değil adam bana sahip çıkıyordu koruyordu her dediğini alıyordu. evlenecektik baya sorunlar oldu. o zaman ben umursamıyordum. tersine döndü öyle düşün yoksa niye seviyom
- 1 yıl
Sadece sert mizaçlı tehditkar tipe sahip erkekler mi sahip çıkabiliyor
- 1 yıl
Siz TC kadınları kadar sevgiyi ve diğer güzel şeylerin hiçbirini haketmeyen başka bir kadın milleti yoktur
- 1 yıl
Şans versigin adamın tipi sert mizaçlı parazit tipli , kaba tipli kıllı , tehditkar tipe sahip sert mizaçlı biri şerefsiz olduğu tipinden belli biri eminim yani buna
- 1 yıl
Şu aşk ve cinsellik işlerini niye hep bu tiplerle yaşıyosunuz
- 1 yıl
Hepinizde aynı yalan , gerçek yüzlerini göstermiyolar sonradan değişti , hadi lan ordan
- 1 yıl
Bundan sonra şey ister misin eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli erkekleri bir de bunlardan birini dene ya zarar gelmez
Soran1 yılKimseyi istiyecegimi sanmıyorum evet düzgün kişiler vardı ben istemedim hakkatten
- 1 yıl
Heeehh işte yurdum kadını
- 1 yıl
Siz cidden iyi olan hicbiseyi haketmiyosunuz
- 1 yıl
Hiç te sanıldığı gibi derinlikli , asıl kadın milleti degilsiniz
- 1 yıl
Neyse size karsı pislik olmak gerekiyor bunu anladım sağol art8k yeni imajımız bu olucak bu ülkenin kadınına nezaket düzgünlük sevecenlik yasak
Soran1 yılAbarttım sende
1 yılerkekler her zaman kendilerini süründüren kadınlardan hoşlanır
01 Yorumla
Soran1 yılZamanında bende süründürdüm şimdi roller değişti
Kadın erkek herkes arkasından acı çeksin ister mutlu eder ve kimseyi mutlu etmeyin
01 Yorumla
Soran1 yılYazık mutlu olsunlar biraz rol yapsak fena olmazmı 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÖlse keske dedigim cok insan oldu.
01 Yorumla
Soran1 yılOha
1 yılHayır hiçbir erkeğin hoşuna gitmez
01 Yorumla
Soran1 yılEminmisin
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Vicdansız mıyım ki hoşuma gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olanlar var maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor
Antifeminist bir erkeğim09 Yorumla
Soran1 yılÖyle Bir kadın itici gelmiyormu
Soran1 yılOha benim sevgilimde aynı seyleri dusunmuyodur inşaallah
Soran1 yılBaşımıza ezel kesildiniz
Soran1 yılErkek daha çok kadınlar seçer canım
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Vallaha ben çekiyorsam oda çeksin.
022 Yorumla
Soran1 yılAynı şeyi sevgilimde düsunuyor neden
Soran1 yılAynı valla bendemi acı cekiyim onun görmesini saglayım o zaman mı tatmin olur
Soran1 yılDeniyorum adam canımı dahada yakmak istiyor biraz daha acı cektigimi görsün garibim
Soran1 yılAdamın derdi beni üzgün görmek sakin durmamı hazmedemiyor
Soran1 yılEvet hayır yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum napiyim
Soran1 yılBen çözemedim 2 yıldir sen nasıl çözücen
Soran1 yılÇözmeye çalışıyorum işte
Soran1 yılBen çözmeden bırakmam
Soran1 yılSizlerin yardımı ile fikir yürütüp uygulamaya geçicek şu an taktik degistirdim bakalım
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
Soran1 yılİyi geceler teşekkürler güzel yorumunuz için
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılBenim için niye çeksin biri ki
01 Yorumla
Soran1 yılSevdiği için
Hayır sadist miyim ben 😂😂
03 Yorumla
Soran1 yılOlanlar var
Soran1 yılYok erkek kadınlar yine bir ayarı var erkeklerde yok o ayar kısmı
1 yılNiye hoşumuza gitsin ki anlamadım?
038 Yorumla
Soran1 yılYapanlar var o yüzden
- 1 yıl
Onların erkek olduğunu söyleyen kim?
Soran1 yılKimlikte öyle yazıyor 😂
- 1 yıl
Ben değiştiririm istersen kimliğe bakma bence 🤭😂😂
Soran1 yılBarbi erkek sendromu
- 1 yıl
İsim soyisim değişikliği çok yaptım ama böylesine ilk defa denk geldim. Bu şansı nereden yakaladın anlamadım. Öylesi pek olmaz genelde.
Soran1 yılBen elimle koymuş gibi buluyorum
- 1 yıl
Elin neredeyse oradan uzaklaş diyeceğim ama insan elinden vazgeçebilir mi?
Soran1 yılAdam etmeye uğraşıyoruz adam oluncada yol veriyoruz doğaya salıyoruz 😄
- 1 yıl
Yapma böyle dünyada çok var değmez. Elini kalbine koy onu dinle kendini değil
Soran1 yılBen çok hırslıyım onu adam etmeye kararlıyım bu işi çözücem inşaallah
- 1 yıl
Yaparsan sevinirim ben şunu biliyorum adamı ev yapan kadındır 🤲 Allah yardımcın olsun
Soran1 yılAminnn Allah razı olsun bu savaştan galip çıkıcam inşaallah 🤲
- 1 yıl
Aileni kurarsan anne olmanın sebebi bu hırsın olacağı için ailen çok güzel ve güçlü olur inşallah 🤲
Soran1 yılTeşekkürler 🙏 ben bir rüyanın peşine gidiyorum vazgeçmeyeceğim güzel yorum için çok sağol keyif aldı. 🥰
- 1 yıl
Ne demek Anne olmak herkese nasip olmaz derler 🤲
Soran1 yılEvet inşaallah olurum bir an önce
- 1 yıl
🤲🤲🤲
Soran1 yılAllah razı olsun rabbim sizde nasip etsin inşallah
- 1 yıl
Amin inşallah bakalım Annem bakıyor ama bakalım nasip
Soran1 yılTez zamanda. Bulur parka falan gitsin genelde ordan çok denk geliyor
- 1 yıl
O nasıl oluyor anlamadım annem evden zor çıkar
Soran1 yılParkta tetzeler derlesir konuşuyor oğlum var kızım var diye annem bana her gün birini buluyor istemiyorum 😄
- 1 yıl
Şimdi anladım ben üniversitede çalışıyorum her kesimden görüyorum güveniyorum diyemiyorum hemen birkaç başarısız girişim olunca her şey annemde annemde bakıyor ama şimdilerde efendilik prim yapmıyor maalesef.
Soran1 yılAynen öyle işler kısmet birazda dua et Rabbim iyilerle karşılaştırsın
- 1 yıl
Amin inşallah bana güç verdin çok teşekkür ederim 🤲
Soran1 yılNe demek bir hocadan dinlemistim. bir kadının oğlu evlenemiyormuş kadın rüyasına biri gelmiş demiski kücuk kilit al kilitli dursun 2 rekat namaz kıl sonra Allah'tan dile oglum kısmeti açılsın dualar et ve kiliti aç demiş. kadın yapıyor ve oğlu evleniyor gerçek hayatta olmuş bir şey deneye bilirsiniz
- 1 yıl
Bakalım nasip kısmet ne umutlar beslediğimi Allah biliyor. Ömrümde ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kötüymüş bu durum Allah buna da verir bir çözüm inşallah
Soran1 yılUnutma herkesin kısmeti nasibi yazıldı sadece zamanı var inşaallah o zaman gelmissindir
- 1 yıl
Amin amin inşallah o gün rüyamda bile korktum o yüzden biraz endişeliyim sadece
Soran1 yılNeden korktun ne gördün
- 1 yıl
Köpek seviyorum daha doğrusu kendisini sevdiriyor köpek kadına dönüyor bir anda korku ile uyandım o an irkildim
Soran1 yılEtrafında kadın düşman olmasına işaret
- 1 yıl
Buna kesinlikle eminim o günlerde uykum kaçtı uyuyamadım korktum.
Soran1 yılDüşman için fil süresini fetih suresi yasin suresi 9 ayrtini oku uzak durur düşmanların
- 1 yıl
Nasıl 9 derken anlamadım
Soran1 yılYasin duresinin 9 ayetini
- 1 yıl
Olur okurum hergün 🤲👍 çok teşekkür ederim çok naziksiniz ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGider
10 Yorumla
1 yılNeden gitsin ki
121 Yorumla
Soran1 yılGidiyor işte yaşadık
- 1 yıl
Ayıp ermiş cavidan
Soran1 yılGelse anlat adam ben acı çekmeden huzur bulamayacak
- 1 yıl
Acı mı yedin ki acı çekiyorsun
Soran1 yılŞöyle söyleyim benim canımı yakmak isterken hep kendi canı yandıkça daha çok hırs yapıyor
- 1 yıl
Sadece iki tarafı üzen gereksiz hareketler
Soran1 yılAdam acı çekmeyi kendisine yediremiyor
- 1 yıl
İlginç bir ilişkiniz var
Soran1 yılEvet daha çok şey varda şu an çözmem gereken sorun bu
- 1 yıl
Ara barışsın
Soran1 yılAramam sevdiğimi hissettiririm
- 1 yıl
Senin gibiler kaldı mı be pazarda bile bulunmazsınız
Soran1 yılKalmadı piyasa kötü ben uğraşmayı seviyorum çok hırslıyim
- 1 yıl
Alla alla Google de demi çıkmaz senin gibisi seni klonlamak mı lazım şimdi
Soran1 yılBen tekim millet anında olmayınca ondan ona atlıyor ben yapamam ben kafayı koyduğum kişi ile uğraşırım onu adam edene kadar beklerim çok sevgilimi adam ettim bunuda yola getirecez inşaallah
- 1 yıl
İnşallah getirirsin sen baksana akademisyen gibisin
Soran1 yılAkademisyenlerle çalıßıyorum olaya mantıksal çozum yolları bulmaya çalisiyorum 😄
- 1 yıl
ẞ işareti koymandan anladım 😂😂
Soran1 yılŞifre var diyorsun 😄😄
- 1 yıl
Kesinlikle şifre var ama manası ne şimdi kardelik gibi içi karanlık gözükmüyor
Soran1 yılKlavye hizlı yazmak isterken araya sıkışan bir harf diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSanmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılNeden gitsin yahu
05 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte seni üzen birisi ise
- 1 yıl
O ayrı mesela :D
Soran1 yılBahsettiğim zaten durduk yere yapılan değil
- 1 yıl
O zaman olabilir
Soran1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karaktersizse gider
05 Yorumla
Soran1 yılKendi canı azcık yansın onun acısı çıkartıyor
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılSeviyorum işte
1 yılSever bunlar
01 Yorumla
Soran1 yılEvet. Mutlu olmamızı istemiyorlar
Erkekler daha çok acı çekiyor
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bahsettim şahsiyet yapıyor ben acı çekmeyince kendisine dönüyor dengeleyemiyor. illa benim acımı görüp mutlu olucak
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBenim gitmez
03 Yorumla
Soran1 yılYapanlar var sevdiği kadını acı çekmesi için uğraşanlar
- 1 yıl
Vardir illa, gereksiz ama
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(18-24)1 yılGider gider
10 YorumlaEvet
03 Yorumla
Soran1 yılO kadın gözunuzde cepte mi görünür yoksa sevgisi sizi etkilermi
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
1 yılGider
010 Yorumla
Soran1 yılO kadını gözünüzde değersiz yaparmı
- 1 yıl
Eğer bende onu seviyorsam hayır, sevmiyorsam evet
Soran1 yılOnun acı cekmesi seni ona bağlarmı
- 1 yıl
Ufak bir karışıklık oldu, eğer ben de onu seviyorsam benim için acı çekmesi hoşuma gider ve evet, ona bağlanmama sebep olabilir fakat eğer ben onu sevmiyorsam acı çekip çekmemesi umurumda bile olmaz. Kesin bilgi
Soran1 yılBak şöyle söyleyim benim acı cekmem için uğraşan biri var uğraşıyor sonra üzülen acı çeken hep kendi oluyor. sonra çektigi acıdan dolayı benden intikam almak için daha çok uğraşıyoracı çektiğimi görse vazgecermi bu sevdadan
- 1 yıl
Lan alsjsksjsksjdj anasini skm onun, sal gitsin ya ne uğraşiyon
- 1 yıl
Ama evet, acı çektiğini görürse biraz sakinleşir
Soran1 yılSeviyorum ama onun beni çok sevdiğini biliyorum o yüzden acı cekmiyorum. O bunu yediremiyor işte
- 1 yıl
Anlıyorum dostum
Soran1 yılTeşekkürler 🙏
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri