Evlilikler nasıl başlarsa öyle devam mı eder yoksa ders çıkarılan şeyler var düzeltmeye kararlıysa her iki taraf düzelebilir mi?
geçmişin izi yine de kalır mı?
yaşayan bilen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilikler nasıl başlarsa öyle devam mı eder yoksa ders çıkarılan şeyler var düzeltmeye kararlıysa her iki taraf düzelebilir mi?
geçmişin izi yine de kalır mı?
yaşayan bilen var mı?
Birleşmeler başladığı ilk gün ki gibi olsa, boşanma avukatları bir bir manav dükkanı işletmeye başlardı. Bu cümleyi nereden duydun bu çok çok ilginç.
Bizim başta kavgalarımız oldu ama birbirimizi sevmediğimizden değil bazı başka sorunlardan o sorunları çözdük kararlar aldık iyide gidiyoruz ama korku var içimde eski konular tekrar olur mu yine saygısız davranılır mı gibisinden. Bazıları diyor ki başta neyse onlar unutulmaz felan ama birbirimiz çok seviyoruz acayip hem de Eşim işten çıkar eve koşar ben de öyle ayrı ayrı bişey yapmak bile istemeyiz Allaha şükür ama başta birbirimizi çok kırdık. Bazı insanlar diyor ki siz başta böyleydiniz ilerde çocuğunuz olunca görücez sizi daha da zorlanacaksınız felan
Cevap
10Cevap
evet aşk varsa eğer
Oyle bir sey yok basta kotu olup iyi olanda var boyle düşünce mi olur. Evlilikte kavga da olur ama isin sonudna ozurlesmek lazim
Bizim başta kavgalarımız oldu ama birbirimizi sevmediğimizden değil bazı başka sorunlardan o sorunları çözdük kararlar aldık iyide gidiyoruz ama korku var içimde eski konular tekrar olur mu yine saygısız davranılır mı gibisinden. Bazıları diyor ki başta neyse onlar unutulmaz felan ama birbirimiz çok seviyoruz acayip hem de
Ya unutulmazsa unutulmasin herkesin unutmadıgi şeyler vardır sen cok takma kafaya
Dimi ya tamam teşekkürler
Ne demek
Hayır birçok kişi mesala evlendiği kişinin gerçek kişiliğini evlilik sonrası fark edebilir
kesinlikle öyle
çünkü güven ilişikisi ilk zamanlar inşa edilir
bir sen bir o alttan alacak ortak noktalarda da bomba olacaksınız o kadar
Bizim başta kavgalarımız oldu ama birbirimizi sevmediğimizden değil bazı başka sorunlardan o sorunları çözdük kararlar aldık iyide gidiyoruz ama korku var içimde eski konular tekrar olur mu yine saygısız davranılır mı gibisinden. Bazıları diyor ki başta neyse onlar unutulmaz felan ama birbirimiz çok seviyoruz acayip hem de Eşim işten çıkar eve koşar ben de öyle ayrı ayrı bişey yapmak bile istemeyiz Allaha şükür ama başta birbirimizi çok kırdık. Bazı insanlar diyor ki siz başta böyleydiniz ilerde çocuğunuz olunca görücez sizi daha da zorlanacaksınız felan
ben son cümledeki görüşe katılıyorum evlilik bir anlaşmadır. evlilik anlaşmasını tüm hatlarıyla önceden yaparsın sonra o karış bu karıştu şu oldu meseleleri oldu sözleşmeyi hatırlarsın ve ona uygun davranır saygısızlık yapmazsın
bir kere bozuldu mu bardaki suyun buhar olması gibi yeri dolmuyor sadece takviye olarak kendini bardağa koyuyorsun ve bir gün sen de tükenince o evlilik mutsuzluk oluyor gözün dışarı kayıyor...
Yani başta sorunlar yaşandıysa ve değişim varsa da eninde sonunda biter
Başta sorun yoksa asla bitmez diyorsunuz
Anladım ben böyle düşünmüyorum yine de teşekkürler
Basladigindan farklı devam etmez zaten farklılık gösteriyor ise birşeyler değişmiş demektir
Egerki saglam olarak o konuları aşmış iseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Yok zaman içerisinde ikili ilişkiye göre hamur gibi şekillenir
Kimseye bakma eskiyi aklına getirme sen neyi çağırırsan gelir seni bulur bu hayatta neyi istersen çağırır yaşarsın o olayı iyi güzel düşün iyi olsun geçmişte olmuş birmiş kapat o defteri arşive kaldır günün tadını mutluluğu yaşa eşinle saygılar
Teşekkür ediyorum doğru söylüyorsunuz
Rica ederim 😇 Siz her zaman kendiniz olun eşiniz ile diyalog kurun sorunları konuşun her şey hall olur
Siz böyle diyorsunuz çoğu insan tüketilen şey geri dolmaz işte eninde sonunda ayrılırsınız yine aynıları olur gibisinden yorum yapıyor canım sıkılıyor🥲
Hepsi palavra sıkıyor yav insanların etkisinde kalma senin iraden aklın var en doğrusunu sen bilirsin sürekli böyle düşünmen kötü olur iyi düşün pozitif ol mutluluğa odaklan eskiden olmuş bitmiş şeyi kurcalamak tekrar açmak düşünmek sadece zarar verir
Doğru teşekkür ederim önüme bakıcam 🌸
İnsanların aklı ile hayatını idame ettirme aklını kiraya verme unutma ev sahibi sensin :)
Nasıl başlarsa öyle gidiyor
Nasıl basladiysa öyle gidiyor hatta bazen gitmiyor
niyette yola devam etmek varsa her şey mümkün...
Yok bizim sorunlar kıskançlık veya birbirimizle ilgili şeyler değil kendi sorunlarımızı birbirimize yansıttık
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Bir çok detay yaşanabilir ve değişir
Bence öyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?