Böyle başlayan evlilik düzelir mi?

Geçen ay evlendim. Eşimin ailesi düğümde takılan altınları siz çekime gidiyorsunuz yaninizda durmasin bizden alırsınız diye aldılar. Ben de bisey demedim. Hakli geldi dedikleri. Sonra takıları almaya gittigimizde bi baktim hepsini kuyumcuya götürüp kac gram kac tl geldigini hesaplattirmislar yanlarına not olarak yapıştırmışlar. Oğlumuzun evi var borcu bitmek üzere diyorlardi. Evin kalan borcunu emrivaki yapıp benim takılarımı bozdurarak ödediler. Meger sadece o borç değilmiş kizlarina da yani görümceme de altın borcu yapmışlar evi alırken. Onun altın borcunu da benim altinlarimla ödediler. Az buz biseyden bahsetmiyorum. Yaklaşık 200 bin tlik altınım satıldı. Geriye 3, 4binlik bisey kaldı. O kadar sinirlendim ki eşimin imam nikahında hediye ettiği altın ince bilekliğe kadar koydum kutunun içine. Belki görürler de kızım bunu da satmayız sacmalama derler diye ama olmadı öyle bisey. Ben öyle bir enayiyim ki bana tatli tatlı dense rızam alınsa zaten veririm asla benim altinlarim olarak bakmadım hep ikimizin geleceği için kullanicaz dedim. Ama bana söz hakkım yokmuş gibi davranıldi ben de kendimi avuttum neyse eşimin evi oldu sonuçta diye. Sonra ne oldu dersiniz ev sahipleri eşimin ailesini evden çıkarıyormus o yüzden o eve onlar geçmeye karar vermişler. Ve yine ben bisey diyemedim. Kendime çok kızıyorum okumuş etmiş kızsın sen niye kendini ezdiriyorsun diye. Ama eşimi o kadar çok seviyorum ki onun huzuru bozulmasın diye susuyorum. Ama baktım ki o benim huzurum bozulmasın diye hicbisey yapmamış aslında. Bir kez bile gelip canım böyle böyle oldu ama senin rızan var mıydı üzüldün mü falan demedi bana. Sevgisinden de emin değilim artık ben mi acaba gözümde çok büyütüyorum mevzuyu yoksa onemsemem gereken bisey mi?

Böyle başlayan evlilik düzelir mi?