Evli bir adam ve ben?

4 senedir beraberiz.. açikcasi işyerinde taniştik arkadaştik zamanla uzak durmaya calistikca birbirimize asik oldugumuzu fark ettik. İşten ayrildim parasal maddi manevi yanimda olan tek kişi oydu sevdi korudu kolladi.. sürekli arayip sormaya devam etti bende engel olamadim kaptirdim kendimi.. ama içten içe bi vicdan azabi cektiğim için ayrildim sonrasinda bekar 1 2 kişiyle denemeye karar verdim yeni ve güzel başlangiçlar için.. evet ruhen çok rahattim ondan uzaklaşip tekrar ailesine yönelir ve bende yoluma bekar insanlarla devam ederim sandim olmasi gerektiği için.. ama olmadi birini sevemedim biri de beni kullandi atti :( ayriliğimizin 6. Ayindaydik bir gün yolda tesadüfen karşilaştik uzun zaman sonra.. görmezden gelmeye çaliştim ama o yanima geldi nasilsin iyimisin birseye ihtiyacin var mi diye sordu ve konuşma uzadi gitti.. tekrar ümitlenmesin diye sevgilim var yatip kalktim seni unuttum gibi cok agir laflar soyledim ama o yine herseye ragmen birakmadi ve tekrar birleştik.. şuanda madem seviyorsun ondan ayril benimle ol diyorum.. sen bana neler yaşattin beni biraktin başka erkeklerin koynuna girdin ben sana güvenmeden hiç bir adım atmam diyor ben ise onun evli olmasina takmiş durumdayim bazen cildiriyorum gunlerce kavga ediyorum ama ben konusunu açtikca ben senin için neler yapiyorum gözüm sana kör her hatani affediyorum sen beni elin adamlariyla olmak için birakip gittin zaman vermen lazim diyor.. tabi bu anlattiklarim sadece olayin özeti.. sizden ricam yargilamadan iyice okuyarak hissederek bana bir tavsiyede bulunmaniz.. hayatimda ne anne ne babam var kimsem yok ve beni koruyup kollayan sahip cikan tek insan var ve tek sorun onun evli olmasi.. çok isterdim onunla aramizda duygusal bir bağ olmayip sadece bana arkadaş olarak yaklaşmasini.. herkes hayatta siğinacaği bir dost ararken ben hayat arkadasimi bulmuşum ona çok aşiğim ama bir o kadar kırgın şüpheli ve umutsuz..

Evli bir adam ve ben?