Dalga geçmeyin ne saçma soru diye Kapalı halim de çok güzel ama çoğu erkek saçları güzel olan bir kadın ister bende bu yüzden reddilmekten falan korkuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır ne alaka? Bazı erkekler kapalı birini istiyor açık gezen birini istemiyor bir kaç kişiden duydum. Bazıları açık olanı kabul ediyor flört edenler var. Herkes aynı değildir.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız galiba ben ön yargı ile yaklaştı sevdiğim birisi bu bende biraz kırıklık yarattı güzel olsam bile kapalı halimle çok çirkin geliyorum kendime
En İyi Cevaplar
İçe dönük insanlar, başkalarını dışlayan, kibirli ve iletişimsiz kişiler değiller. İçe dönükler, kendi frekanslarıyla uyum sağlayan ya da içlerini açan insanlarla mutlular. Yalnız olmak onlar için bir ızdırap değil, kendileriyle vakit geçirme marifetidir.
Rabbim gönlüne göre versin inşaALLAH 🤲🏻🌺01 Yorumla
Soran1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden korkuyorsun ki alakası yok kapalı veya açık insanın kalbi önemlidir yüz güzelliği değil, yüz güzelliği istiyorsan da kendini çirkin hissediyorsan bakım ve spor yapmak en iyi seçenektir
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim zaten güzel olduğumu düşünüyorum hatta kapalı halim farklı bir hava katıyor diye bilirim bana keşke herkes sizin gibi kalp güzelliğine baksa❤️
1 yılKapanınca saçların kötü mü oluyor ! 😂. Kapalı olduğun zaman da saç senin saçın açık olduğunda da. Bence sen önce kapanmak istiyor musun gerçekten ona karsr ver
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hiç öyle düşünme, ya! Kafana asla takma. Güzellik sadece dış görünüşle ölçülebilecek bir şey değil ki! Ne kadar tatlı, zeki ve enerjik olduğunun farkında değil misin? Bu özellikler seni eşsiz kılıyor. Kapalı olman seni daha az çekici yapmaz, hatta belki de seni daha da özel kılar. Saçlarını göremeyen biri, seni ve kişiliğini tanıdıkça sana daha da hayran kalacaktır. Kendine güven, güzelliğin içeriden gelir 😉. Güzel kal, tatlı kal, sen her halinle çok güzelsin! 💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsizi seven sırf bu yüzden sevmiyorsa sevmesin zaten gitsin.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısınız ama bazen şüpheye düşüyorum maalesef:(
1 yılSevilmemek deme ona, ben şahsen kapalı biriyle evlenmek ya da sevgili olmak istemem, fakat eğer aşık olursam isterse kara çarşaflı olsun. Eğer kişi sevmiyorsa tesettür, ilk tercihi olmazsın tabiki ama bunu oturup konuşup, kalpler bir olduktan sonra değeri yok
17 Yorumla
Soran1 yılGaliba sanırım öyle neden istemezdiniz acaba merak ettim de
- 1 yıl
Dindar bi insan olarak tesettürlü biriyle ilişkide olmak benim için rahatsız edici, el ele tutuş sonra öpüş. Namaz kılan bi insanın kul hakkı yemesi gibi geliyor bana. Yoksa bi garezim yok tesettüre
Soran1 yılAnladım bende ailem muhafazakar diye böyleyim benimde içimden namaz kuran gelmiyor elbette Allah inancım var ama çok bunalttılar beni dinden
- 1 yıl
Yani tesettürü istediğin zaman bırakabilirsin, tabi ailenle kavga edersin bunun için ama sonunda kabullenirler. Sigaraya başladığım için beni evden kovdular zamanında sonrasında kabul ettiler. Ne yaparsan yap er ya da geç ailen seni olduğun gibi kabul eder. Zihnindeki prangaları yık hayatını öyle yaşa
Soran1 yılAsla öyle değiller hepsi çarşaflı hafız dindar hoca hacı kimse açık değil ailede hatta tek modern olan benim şu an örtü takıp istediğim kıyafeti giyebilmek benim için bir lüks hatta devrim gibi bir şey bazı ailelerde ki insanlar başarmış olabilir ama benimkiler böyle insanlar değil eğer böyle yaparsam ki denedim daha çok kısıtladılar insanlar böyle deyince hiç bu konuda mücadele etmediğimi hiç günlerce ağladığımı düşünmüyorlar hadi çıkardım öyle bana empoze ettiler ki saçımı açsam mutlu olamam hep bir vicdan azabı hep bir mutsuzluk olacak içimde
- 1 yıl
Haa bak huzurunu bozucaksa açman boş ver değmez zaten, umarım orta yolu bulursun ailenle
Soran1 yılEvet maalesef huzurum bozulacak o yüzden böyle iyi onlarında gönlü olsun benimde
Gizli Üye(18-24)1 yılSana bunu tüm kalbimle söylüyorum hemcinsin olarak açık olan bayanlar güzel xiye bisey yok kapalı olanlar da çirkin diye bisey yok açık olan kadınlar kizlar seviliyor da sen mi sevilmiceksin hadi çirkinsin diyelim guzellik gidiyor da kalbinin güzelliği gitmiyor unutma bunu önemli olan kapalı açık olman değil kalbinin güzelliği seni sevecek olan erkek kapaliya açığa bakmicak kalbine bakacak
18 Yorumla
Soran1 yılÇookk teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için❤️🙏 halbuki kapalı olmak şal takmak farklı aura bile katıyor. Ama ne bileyim bazen bu düşüncelere kapılıyorum belki insanların algısı yüzünden dünya güzeli bile olsa kapalı olunca çirkin algısı yaratıyorlar.
Cevap sahibi1 yılEvet bizim cahil milletimiz öyle. Bizim Türk erkekleri de gtu başı açık olan kızları severler kapalı namuslu olan kızlara bakmazlar bile tabi namuslu olan erkekler de var ama çok az guzellik çirkinlik karın doyurmaz önemli olan namus şeref
Cevap sahibi1 yılÇünkü kapalı olan kızlar işlerine gelmiyor Türk erkeklerinin basit lokmalara alışmışlar çünkü ondan
Soran1 yılAynen öyle belki garip bir tabir ama "her malın bir alıcısı var" demiş atalarımız. illa ki beni seven birisi olacaktır. Ne diyelim rabbim zaten böyle ön yargılı insanları benden uzaklaştırsın.
Soran1 yılBeni demişim rabbim bizi uzaklaştırsın böyle insanlardan
Cevap sahibi1 yılMerak etme erkeklerin geneli öyle kolay lokmaya alışmışlar zor lokma işlerine gelmiyor zorluğa gelemezler bende açığım ama ne açık olan kizlar var namuslu şerefli gururlu ama dediğim gibi çok nadirdir namusunu şerefini koruyan sahip çıkan
Cevap sahibi1 yılKapalı Kadinlarda da var aksesuar olarak kullanıyorlar oyuncak gibi ama ne işler yapıyorlar aklın hayalin almaz
Soran1 yılAçık olup bizim kapalı kadınlardan daha namuslu olanlarda var kapalı olup çok şey işleyen de gördüm emin ol hepsi karakteri meselesi herkes kendine yakışanı yapar ama dediğin gibi ya valla insanları dış görünüş olarak karşılaştıran değilim çoğu arkadaşım açık ama kötü söz anlaminda değil emin ol açık kızlar daha rahat ya ve viccan azabi yok biz kötü bir şey yapsak bile bazen vicdan azabı oluyor ama açık kızlar çoğu çok rahat çoğu her şeyi yaşıyor
1 yılÇok güzel kapalı olupta sevilen kadınlar var. Tek derdin bu olsun sendeki dert değil. Böyle şeyler düşünmen yersiz. Seni gerçekten sevecek kişi zaten olduğun gibi kabul eder sever.
14 Yorumla
Soran1 yılEvet çok haklısınız belki de bana denk gelen insanlar böyle hissettirdiler bence de yersiz ama bilirsiniz kadınlar hep beğenilmek güzel olmak ister bazıları da diyor ki hep kapalı kadınlar hiç güzel olmuyor hiç güzellikleri yok falan takıyorum bazen
- 1 yıl
Onu diyen önce kendinr dönsün baksın. Sen bunu çok takıyorsun belkide. İnsanlar hep konuşur ve boş konuşur. Herkesin her söylediğinide önemseme. Kendine güven yeterli.
Soran1 yılEvet çok haklısınız çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
- 1 yıl
Rica ederim üzme kendini.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSacma, duzgun insan kapali acik ayirmaz sadece hayatini cok ztkiliyorsa sinir olabilir. Sahsen kapali birini istemezdim onyargiliyim cunku. Dindar insan sevmiyorum etrafimda.
07 Yorumla
Soran1 yılNeden istemezdiniz acaba merak ettim de
- 1 yıl
Dedim yq, dindar insan svmem
Soran1 yılBende sevmiyorum ama ailem muhafazakar diye böyleyim maalesef
- 1 yıl
Ailen acik goruslu degilse karsi da cikamazsin, benimkiler benim ideolojilerime cok uymaz ama cok da takmazlar, boyle bir aileye gelmisim neyse ki
Soran1 yılBenim ailem hepsi hoca imam falan hepsi çarşaflı hafız🤣🤣 onların yanında ben çok modern falan duruyorum şu an örtü takıp istediğim kıyafeti giyebilmek bile benim için lüks devrim gibi bir şey yani
- 1 yıl
Offf cok kotu, bu da sanssizlik iste insan secemiyor ailesini, sulalesini
Soran1 yılEvet işte ne kadar kötü bilemezsin doğduğun ev kaderindir cidden derlerdi doğru söylemişler birde böyle kapalı kadın istemem diyenleri görünce daha çok moralim bozuluyor dindar erkek istemiyorum ben
merak etme kapalı kapalı alıp onu gizlide soyup yalayıp inletmeyi seven çok erkek var. şimdi bunu okurkende bastırılmış duygularınla ıslanıp vıcık vıcık olursun kesin
00 YorumlaKapalı ile açık aynı ya ne fark eder. İkisinde de aynı saç var, biri kapatıyor sadece. Üzme kendini böyle düşüncelerle.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için🙏 ama bazı insanlar öyle düşünmüyor gerçi diğer insanların dediği önemli değil insanın için kendisi önemli ama bazen takıyorum
1 yılMantıklı bi korku. Erkek olsam kapalı biriyle olmazdım.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden mesela
1 yılKeşke herkes senin gibi düşünse, umarım kıymetini bilen bir eşin olur.
115 Yorumla
Soran1 yılHangi düşünceme dediniz ama umarım olur kıymetimi bilen bir eşim olmasını çok isterdim🙏
- 1 yıl
Hem güzelsin hem de saçlarının görünmemesi nedeniyle tercih edilmezsem diye soracak kadar hanımsın. Rabbim herkese böyle eş nasip etsin. İnsanlar 3/10 güzellikle burnundan kıl aldırmıyor genelde.
Soran1 yılYa tebessüm ettirdi bu yorum hangi akrabam hatta annem hergun kendi Tarar saçlarımı okşar sever açık arkadaşlarım bile bizimki böyle değil der hiç takmazdım sonuçta kapalı halimle de güzelim derdim hemde saçlarım güzel diye kapattığım için daha çok sevap derdim ama ne olduysa bu bir tedirgin oldum sevilmezsem diye çok teşekkür ederim yorumunuz çok mutlu etti beni❤️
- 1 yıl
Rica ederim, biraz tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana. Rabbim o güzel gönlünüze göre versin. Tanıştığıma da memnun oldum ayrıca.
Soran1 yılBende tanıştığıma çok memnun oldum. Bir insanı tebessüm ettirmek bile çok güzel bir şey. Dini inancınız ne bilmiyorum ama beni seven bir eş için dua ederseniz çok mutlu olurum❤️ Allah sizinde gönlünüze göre versin. İnşallah eşinizin kalbi de yüzü de çok güzel olur.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim :) Dualarımda olacağınızdan emin olabilirsiniz. İnşallah. Aslında pek muhafazakar biri sayılmam, ancak ağzımdan da dua eksik olmaz.
Soran1 yılBende pek muhafazakar sayılmam namaz kuran bu ibadetleri pek yapamıyorum ama Allah inancım var elbette
- 1 yıl
O güzel gönlünüz yeter inşallah, Rabbim azınızı çoğa saysın diye bir tabir var Anadolu'da. Sizin tebessümünüz en güzel sadaka, iyi niyetiniz en güzel dua...
Soran1 yılÇook teşekkür ederim ne güzel dualaştık bu bile yeter bence böyle güzel tesadüfleri çok seviyorum sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun. Allah kalplerimizi eğriltmesin inşallah
- 1 yıl
Sağ olun, siz de sağlıcakla kalın. Evet çok güzel bir tesadüf oldu. Profilim açık, inşallah ilerleyen süreçte de muhabbet etmek isterim. İyi akşamlar diliyorum.
Soran1 yılÖzelden kimse ile görüşmüyorum maalesef yine de teşekkür ederim kibarlığınız için iyi geceler dilerim.
- 1 yıl
Rica ederim, iyi geceler dilerim temiz kalpli kız.
Soran1 yılEstağfurullah O sizin güzel görüşünüz yoksa ben temiz kalpli değilim
- 1 yıl
Mütevazi olmayın lütfen, temiz kalpli olduğunuzdan eminim. Zaten kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış anlattığınıza göre. Saçlarınızın güzel olma sebebi de bu :)
Soran1 yıl🙏❤️🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Merakimdan soruyorum dini hicbir seyi yapmayan nötür olan bir insanla evlenirmisin,?
07 Yorumla
Soran1 yılEvlenirim tabi de ne alaka şu an ben zaten dindar erkek istemiyorum
Soran1 yılE yani buda çok saçma da ben öyle dindar değilim ailemden gördüğüm kadarıyla böyle oldum kuran namaz vs tam yapamıyorum zaten ama gidipte çok dindar bir kadınla evlenmek mantıklı değil eğer karşıdaki hayatı fsrkli ise
Soran1 yılElbette gönül bende muhafazakar bir ailede büyümeme rağmen bende dindar erkek istemiyorum buda doğal yani demek ki sevmişler😂
Soran1 yılSorduğun soruyu göremiyorum profilin gizli
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni bu halinle sevmeyecek erkek yanlış seçimdir.
00 Yorumla oğlum üzüldün la niye böyle dusunuyosun ki kapalı olduğunu için seni reddeden bi erkek muhtemelen senin muhafazakarligundan çekinip öyle böyle şeyler konuşamayacağı içindir asla uzukne seni gercten seven her halini sever
01 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen ama yine de bilmiyorum yani ara sıra üzülüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılaçığım diye sevilmemekten korkmuyor musun? diyerek tüm tartışmayı sonlandırıyorum
00 Yorumla
1 yılSevilmenin dış görünüş ve giyim tarzı ile alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkapalı kızların mutlu olduğu bi çağ yaşıyoruz şu an benden daha çok şansın var korkma :D
13 Yorumla
Soran1 yılValla o şans tek bende yok herhalde😁😁 yanlış mı kapandım ne yaptım bir aç kapa yapsam😂😂🤣
Cevap sahibi1 yılahahhahhaha bi dene istersen ama kafana takacağın bi durum değil inan bana dert edinme kendine herkesin bi doğru insanı vardır ben buna inanıyorum sadece zamanı gelmeli o zamanı bekle <3
Soran1 yılAynen öyle 3 günlük dünya için değmiyor dert edinmeye teşekkür ederim🙏🙂
Gizli Üye(18-24)1 yılGayet makul bi düşünce. Kapanmak gereksiz ve gerici duruyor
011 Yorumla
Soran1 yılAma ferace falan giymiyorum normal kapalıyım?
Cevap sahibi1 yılEe tamam o da dahiill
Soran1 yıl:(
Cevap sahibi1 yılHele sunroof falan normal kapalıdanda kötü duruyor
Cevap sahibi1 yılNeden kapandın ki kaç yaşındaydın
Soran1 yılSunroof değilim normal pantalon gömlek vs giyiyorum
Soran1 yılOhoo çok küçük iken kapandım tam bilmiyordum ailem muhafazakar diye kapanmak zorunda kaldım
Soran1 yılAilem kapanırsam üstüme gitmez zannediyordum çünkü açık olsam bile zaten istediğim kıyafetleri asla giyemeyecektim bende beni rahat bırakırlar diye kapandım
Cevap sahibi1 yılÇok çok saçma bi düşünce aile bu her türlü kısıtlıyor tam tersi karşı çıkıp kendi isyediğine onları alıştırman gerekiyordu. Ben mesela annemler tırnağımı uzatmama kızıyordu er seferinde kıyameti kopardım kendimi odaya kapattığım bile oldu ama şimdi alıştılar hiçbir şey demiyorlar. O yüzden sen onlara değil onlar sana uysun
Soran1 yılÖyle olmuyor işte nasıl bir ailen var bilmiyorum ama dindar ailede böyle birsey çok zor benim bütün ailem imam falan hepsi çok dindar çarşaflılar ben onların yanında halen modern kalıyorum örtü takıp pantolon ya da istediğim kıyafeti giymek bile benim için lüks şu an
Soran1 yılAçılmayı falan denedim sonra bir şekilde vazgeçirdiler bana şu an öyle empoze ettiler ki açsam bile başımı mutlu hissetmeyeceğim hep bir mutsuzluk olacak zaten küçük bir yaşta ailen seni sevsin istiyorsun bende sevsinler diye yaptım daha 13 falandım o yaştaki çocuk ne yapsın yani?
Gizli Üye(25-29)1 yılbazen huyu o kadar güzel oluyorki deist halimle çekiyor
07 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ne güzel bende dindar erkek istemiyorum galiba bu yüzden biraz örtülü olduğum için korkuyorum dindar gelirse diye
:(
Cevap sahibi1 yılciddiyim efendi, iyi kalpli, eğitimli ama ev kızı gibi yetişmiş türbanlılar çok hoşuma gidiyor ama uymaz diye yaklaşmıyorum içki içiyorum bazen ibadetler sıfır zaten inancım farklı.
Soran1 yılÖyle tabi bende ailem muhafazakar diye kapandım falan ama namaz kuran yok yani yapamıyorum oda bazen annem zorluyor kıl diye günah diye öyle yoksa benim de içimden gelmiyor elbette Allah inancım var ama ibadetler zor geliyor bana
Cevap sahibi1 yılnamaz kılması ve tanrıyla bağını kurması hoşuma gidiyor. dindar ama açık fikirli kadın seviyorum ışidçi gibi olmamalı cemaatçi olmamalı
Soran1 yılBana bile öyle insanlar garip geliyor yani dindar ailede yetişmiş bile olsam o insanlar ile oturup kalkamam çok abartıyorlar dini çoğu zaman açık görüşlüyüm diye çok eleştiriye maruz kaldım belki de muhafazakar erkek istemediğim için dindar olmayan erkekler tarafından reddedilmekten korkuyorum sence bende seküler birisi bulur muyum?
Cevap sahibi1 yılbulabilirsin sosyal anlamda kapalı olmaman lazım ama
Soran1 yılYok sosyal hayatım güzel zaten sosyal olmam gereken bir iş yapıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye saçların kötü mü yazdıklarından almadığım şey bu
03 Yorumla
Soran1 yılSaçlarım güzel bende erkeklerin güzel saçlı kadın sevdiğini belirttim kapalı olunca saçlarımın güzelliğini göremiyor demek istedim zaten saçlarım çirkin olsa üzülmem güzel diye daha çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılOlsun seni seven buna takılmaz ki zaten bilir
Soran1 yılÖyle gerçi
1 yılBeğenilmek için değil Allah'ın rızasını kazanabilmek için kapandıysan eğer zaten Allah seni birilerine illaki beğendirir. Dert ettiğiniz şeylere bakın. Düşünceniz beni üzdü
10 Yorumla
1 yılkapalı olmak dini bir gerek, bir kere bunu yanlış bulan erkek sabit kafalıdır. kendi yolunuzdan ilerleyin bence.
00 Yorumla
1 yılŞu kapali biriyle evlenmem diyen erkeklere kapali bir kız nasip et Allahim. Amin.
03 Yorumla- 1 yıl
AMİN AMİN
Soran1 yılAmin
- 1 yıl
Kapalı kızlarımızın başını yakmayalım. Allah korkulu kullarla karşılaştırsın rabbim.
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılİçin açıkken başını kapatman anlamsız.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeni beğenen her halinle beğenir.
08 Yorumla
Soran1 yılEvet ama yinede şüphe ediyorum
- 1 yıl
Şüphe değil vesvese o
Soran1 yılE nasıl geçecek?
- 1 yıl
Vesvese, dua ve zikir ile de azalıp yok olur. Bunun için, vesvese gelince, hemen Allahü teâlâyı anmalı, istigfar, salevat ve dua okuyarak şeytanı uzaklaştırmaya çalışmalı. Diyor Diniz İslam sitesi
Soran1 yılAnladım zaten dua ediyorum ama namaz kuran ibadetlerim eksik belki dünya hayatını insanların düşüncelerini çok takıyorum diye böyleyim
- 1 yıl
Olabilir. Dediğim gibi seni olduğun gibi beğenmeyenle değiştirmeye çalışanla işin olmasın zaten.
Soran1 yılAynen öyle teşekkür ederim yorumunuz için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek. İyi akşamlar.
Yok be ben aksine başörtülü seviyorum
04 Yorumla
Soran1 yılBen reddilmekten korkuyorum tam aksine
Soran1 yılElbette öyle
1 yılSenin gibisini bulsam direkt nikah
06 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ben kapalıyım diye reddilmekten korkuyorum
- 1 yıl
Ciddiyim tabi
Soran1 yılBaşka kapalı kadın bulamadın mi hiç
- 1 yıl
Maalesef yok iş güç olmadı desem
Soran1 yılİnşallah gönlüne göre birisini bulursun
- 1 yıl
Amin inşallah sizde öyle 🤲
1 yılÖyle erkeği zaten isteme yani sende
00 Yorumla
1 yılSenide seven biri çıkarda biz hala Elizabeth
00 Yorumla
1 yılKorkma normal bir durum bu..
00 YorumlaBişey olmazz... Geçerr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kapalı sevende cok niye korkuyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin saç güzelliğine baktığını sanmıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılNiye ki neye bakıyorlar o zaman😁
Cevap sahibi1 yılpopo meme falan
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılAynen o yüzden dert etme. d
Soran1 yılBencede🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçların güzel değil mi
011 Yorumla
Soran1 yılGüzel olduğu için zaten güzelliği mi kimse göremiyor bende dedim ki yani çoğu erkek güzel saçlı ister
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç?
Soran1 yıl20
Cevap sahibi1 yılOlur olur daha yaşın 20
Soran1 yılİnş
Cevap sahibi1 yılİsteklisin belli ki
Soran1 yılİstek ile alakası yok sadece aklımda şüpheler var
Cevap sahibi1 yılİsteklisin ama
Soran1 yılNe alakası var hadi istekli oldum ne değişti?
Cevap sahibi1 yılHiçbir şey
Soran1 yıl😂😂
Çok dindar istemiyorum ben tercih meselesi
21 Yorumla
Soran1 yılBende çok dindar değilim ama kapalıyım yanı normal kapalıyım
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçma bi şey bi insan niye kapanır ki
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe meraklısınız acıtasyon yapmaya
kapalılar daha güzel.
04 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi ya😁
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için