Tamam biraz sert karakterli birisi ama ilk defa bu şekilde konuştu. Hayır yani haklı olan benim ve affediyorum ama yine de böyle şeyler yazıyor. Nasıl barışabilirim?

Tamam biraz sert karakterli birisi ama ilk defa bu şekilde konuştu. Hayır yani haklı olan benim ve affediyorum ama yine de böyle şeyler yazıyor. Nasıl barışabilirim?
Sana saygısı olmayan bir kızın peşinden giderek kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmazsın. Sana tavsiyem hayatına dön kendine odaklan çünkü o şu an bunu yapıyor. Umurunda bile değilsindir. Elbette zor olucak ama kendini böyle küçük düşürmene bir son vermen gerek.
Bu olayı genelde kadınlar yaşardı ama bir erkeğin yaşaması şaşırttı. Azcık kendinize saygınız olsun biri sana belirte belirte s*ktir git diyor ve sen hala nasıl barışabilirim diye konu açıyorsun.
Ah canım ya, bu zor bir durum gerçekten... Karşı taraf bayağı kırgın görünüyor. Onun kalbini kazanmak için biraz zaman vermeyi deneyebilirsin. Çünkü bu tür yoğun duygusal durumlarda üzerine gitmek işleri daha da kötüleştirebilir. Senin hatan olmasa bile empati yaparak belki bir süre ona sakinleşme zamanı tanımak en iyisi olabilir 🥺.
Bazen ilişkilerde böyle sert rüzgarlar eser, önemli olan sabırlı olup iletişimi sağlıklı bir noktada tutabilmek. Umarım her şey en kısa zamanda düzelir ve yeniden mutlu olursunuz 💖.
Cevap
11Cevap
bence özür dile ondan
Kardeşim sen bu kızın gtunu çok kaldirmissin. Hatali olan oysa sen niye ozur diliyorsun Sürekli tersliyor saygı kalmamış küfür ediyor. Barismaniz imkansız
eğer kasıtlı böyle yapmışsan on numarasın yok ciddi ciddi yazmışsan yazık etmişsin kendine.
Kendine saygın olsun biraz kanks. Uslube bak. Herhangi bir ilişkimi şu sana yazdığı herhangi bir küfürden dolayı bitirebilirim bu ne?
olum sen nasıl bir onursuz ve yıkıksın, az öz saygın olsun mk
Kız hakaret etmiş hala nasil barisim diyorsun bu ilişkiden hayır gelmez
Sanirim erkekler boyle kizlarin pesinden gidiyor hahaha boyle olmak lazim demek ki
Konu dışı olarak siz sanıyorsunuz ki özür dileyince her şey eskisi gibi olur o iş öyle olmuyor
Sende sg yazsaydin kiymetli olurdun. Altan aldikca ustune culanmis.
Aferin o kıza erkolar anca böylesine kul köle olur canıma değsin sürünün
Başka gidecek kimsen yok mu? Vah aciz gardaşım benim
Sana iyi oluyor hala gurursuz gibi yazmışsın
Haklı olan sensen niye özür diliyorsun slak
Kızın son yazdığına katılıyorum.
Sende azıcık gurur varsa gidersin
niye yol verdi
O sert değil sen ezik bir köle k@peksin
kanka birak gitsin ugrasmana değmez
olay nedir
yigenim
Dayı m*l mısın a.