Selammm
KS'nin can canları ✌️
Konu hararetli, fena😅 ben açıklama yapmayayım siz tepkinizi 👉cevaplara yağdırınız.

Selammm
KS'nin can canları ✌️
Konu hararetli, fena😅 ben açıklama yapmayayım siz tepkinizi 👉cevaplara yağdırınız.

Bu tür hareketler yapacak biri ile sevgili olmam. Sevgili olduğum insan zaten kendini belli eder. Hem karakteri hem de duruşu ile. Kıçı başı ayrı oynayan birisini sevgili diye yanımda gezdirmem çünkü.
Çok doğru
Kısasa kısas yapmaya bayılırım. Fakat bunu hemen yapmam. Acı eşiğiyle dans ederim onun. Bana yapılabilecek en sonuncu saygısızlıklardan biri bu. Adama gözüm çıksaydı da bakmasaydım dedirtirim. Hemde aklıyla oynayarak.
Öyle bakmaları sıradan sayan biriyle sevgili olmam en başta. Sıradışı bir bakışsa eğer nedenini anlamaya çalışırım. Güvenimi kaybeden erkek beni yakınında tutamaz da, bu da onun sorunu.
Ayrılırım
Cevap
22Cevap
Benim yanımda ya da uzağımda fark etmiyor, o saatten sonra istediği her şeye bakabilir.. Bu artık benim sorunum olmaktan çıkar..
Valla tokatı basarım :D
😄😄
Kalkar giderim bir daha da nah ona ben.
O kişinin gözlerini çıkartırım.. fazla abartmadan.
eğer benim sevgilim başkasına bakarsa da ayrılırım
Erkeklerin cogu disarida bakiyorum hep boyle yapiyolat ustelik yanin da sevgilisi esi kiz arkadsı varken basta saygisiz bunlar sorsan sey derler ama karsi cins popon acmis ondan baktim acmasaymis yani o utanmamista ben mi bakmaktan utanayim der sevmiyorum ben bu tipleri ya tipitipler😝
Ortamda ne kendimi nede onu küçültecek davranışlarda bulmadan, masadan kalkarım. İstediği kadar baksın
Bulunmadan
En doğrusu bu
🌼💫
😍😍😍
Böyle birini en başta fark ederim zaten. Anında masadan kalkar, hesabı da kendisine kitler giderim.
Herhangi bir kadına görseldeki gibi bakan biri hayatımda olmaz ki bana bile böyle baksa tırsarım be Coşkun musun sen 😂
He bakışa bak 😄her an saldıracak sanki
He 😂
Sjdhfgf
abartmayın gözümüze bişey kaçmıştır o tarafa doğru anam anam gözüme bişey kaçtı diye kafamızı çevirmişizdir :))))))))
😄😄😄
körmü olalım :) ama arkadaş bazende baktırıyosunuz bizim bi suçumuz yok :)
Karakter yoksa sorunda yok shsgd
bakmayla karakterin ne alakası var kadında dikakt çeken erkeğe bakar insanoğlu nefis denen beğeni dene bişey var
Valla benim şakam falan olmaz ortalığı birbirine katarım. Benim yanımda şahsen cesaret edip bakamaz öyle.
Değmez ki
Yeryüzünde Benim yanımda olupta başka kadınlara bakacak erkek olduğunu düşünmüyorum 😊
Umarım dediğin gibi olur çünkü bu büyük konuşman ile en büyük kazığı ve ihaneti sen yersin demedi deme
Sorun değil ki:)) bana ihanet edeni unutmam 2 saniyemi bile almaz ihanet eden düşünsün bebeğim 😄
Ahahay 😄
Benım gözüm kayıyor diye eşimde açık giymeye başladı. Beyler dikkat edin derim
Kötü bir durum yani " ne ekersen onu biçersin" canlı örneği
Evettt
Üzüldüm:(
Alıştım:)
Siz vazgeçin kadınlara bakmaya eşiniz de düzgün giyinir.
Aslında öyle giyinmeside çok hoşuma gidiyo ama bi yandanda istemiyorum giymesini
istiyorsan gel seni şöyle kucağına alalım! derim kadına 😒
He valla 😏
düşüncesi bile beni delirtti 😃
Görsele bak ıyyy 😄
Artık eski sevgilim olur. Bu durum kadın ya da erkek fark etmez kişinin kendisine yaptığı saygısızlıktır. Önce kendine saygısızlık yapar. Gerçekten seven biri için "kıyas" durumu olamaz bile çünkü kıyas için başka biri daha gerekir. Sağlıklı bir ilişkide de sadece sevdiğin insan vardır. Eğer aklı hâlâ dışarıdaysa kapı dışarı.
Öyle bakan kim olursa karakter yoksunudur ve benim böyle kişilerle işim olmaz kalkar giderim ne poh yiyorsa yesin
Bu iğrenç bir durum, beni böyle iğrenç bir duruma sokan bir insanla ilişki yaşayabileceğimi düşünmüyorum.
Ayrılırım net başka çözümü olmaz bunun
Gözü dışarıda erkeği anası sevsin.
Önce baktığının peşinden “uğurlar”.. sonra da kalkar giderim o masadan
Nasıl beğendin mi? Güzel kız dimi? diyerek olta atarım
Eğer kadın biseksüelse oda bakıyordur. bu arada biseksüel kadın sevgili bi erkek için çok farklı bi deneyimdir.
Benden şaplağa kesin yer
Masadan kalkıp giderim direkt
En doğrusu ablacık değmez çünkü
O gözler çıkar..
Değmez ya
İçim rahat etmez
Oy o zaman kabak gibi 😅
😂😂
Artık sevgilim değildir
Net cevap aşko
Ona Ateş püskürtüp küle çeviririm
Kız Rüveyda değmez 😄
Ben sorularını görmedim. Teşekkür ederim bu arada sorulara gelme durumunu bilmiyorum ki o şekilde bir soru sor bakalım niye
Çatalı gözüne sokarım ne yapacam başka
Ahahay 😄
Iğrenç bi şey gördüğüm an terk ederim gözü dışarda olanın hayir gelmez
Arkasına dönünce karşında kimseyi görmez olur biter canım:)
Aralarını yapar , kendime yeni birini bulurum
Osmanlı şepeşillesi olur heralde :)
Ağzının ortasına yapıştırırım
Benden ölümden ölüm beğenebilir
O bakarken ben çoktan ordan ayrılmış olurum.
Erkeklerin yüz karası ayıp lan😃
Kafasını masaya sokup sessizce uzaklaşırım
Canına susadı herhalde
Çokmu beğendin der giderim
İyi seyirler diyip giderim
Beni son görüşü olur
Call kavga çıkartırım
ayrilik sebebi knk
Evet knk
Sevgilimin öyle huyları yok
Tokat atar giderdim
Hayırdır kafan güzel galiba