"Bırak hayatına eşlik etmek isteyen seninle gelsin."
Charles Bukowski.
💫💫💫

"Bırak hayatına eşlik etmek isteyen seninle gelsin."
Charles Bukowski.
💫💫💫

Şöyle ki inanıyorum ama aşk olması lazım değil illaki arada. Arkadaşlık ilişkileri de olabilirim mesela 4 yıl konuştuğum bir kadın arkadaş olmuştu oyundan tanışıp da yine uzun süre konuşup haberleştim erkek arkadaşlar dolmuştu ama telefon numaram falan değişince bir şekilde haberleşme koptu hepsi ile. Yani belki yine rastlarım bunlara ileride belli olmaz bu işler. Ama gerçekten iyi olanlar oldu yani konuşmalarımızda.
Bilinmez😌
Günümüzde birçok ilişki yine sosyal medya sayesinde oluşuyor. İnsanların bir yerlerde tanışma ihtimali neredeyse hiç kalmadı. Çevremde gördüğüm hemen hemen herkes bu yollar ile evleniyor. Tabi ilk gördüğün insan ile nikah masasına oturulmaz. Bu birazda yaşanılan tecrübeler ile alakalı. Doğru insna öyle ya da böyle karşısına çıkıyor.
Genelde öyle özellikle erkek cinsleri bu konuda sıkıntı yaşıyorlar. Reelde çok normal bir şekilde bir kadınla tanışmaya çalışsa sapık damgası yiyor.
Hah şunu anlayabilen bir kadın çıktı nihayet
@fewobligation İki taraflı bakmak gerek tabi👍🏻
Duygusal ilişkilerin nerden nasıl olduğu önemli değil bence, öyle oluyor ki sosyal medyadan birisine hissettiklerini yakınındakine hissedemiyorsun yeri geliyor.
Rica ederim😊
İmkansız değil ama biraz riski olur çünkü sosyal medyada herkes sokağa bırakılmış şüpheli paket gibi kimin içinden ne çıkacağı belli olmuyor 😂
Ahahah benzetmen çok iyi ya😂😂Gerçektende öyle in mi cin mi bilemiyorsun😂
Aynen öyle 👍😂😂
Cevap
16Cevap
Hayır ben inanmıyorum hiç bir şekilde
Şöyle inanıyorum eğer bu ilişki kısa sürede reale dönüşürse sorun yok ama sanal olarak kalan bir ilişki bitmeye mahkumdur
Aynen öyle💯
Hayır hiç inanmıyorum. Sosyal medyadan birini tam anlamıyla tanımak zor.
Bence de zor reele taşımadıkça🍀
Aslinda, sosyal medya'da karsi taraf'i hakkinda daha iyi hayaller kurabiliyor insanoglu. Yani yaninda degil. AH o bu Ah o suanburda vs vs.. aslinda bir balon bu.. balon patlamadan bulusmak gerekir ve neticelenebilir.
Esenlikle.
bu tamamen insanların art niyetli olup olmaması ile alakalı.. Samimi ve dürüst insanların bir araya geldiği her yerde kalıcı ilişkiler vardır mutlaka..
ben inanıyorum neden olmasın kafalar uyuştuğu zaman
Ama ben yapmam uzak dururum çünkü temas bağımlısı biriyim sevdiğim kadın yanımda olacak
Sana zor😂
Nerede tanıştığım değil de samimiyet var mı iliskide o önemli. Ama nerede tanisiyorsan orada aldatiliyorsun orası kesin..
Kısmen öyle✅🥂
Bu sitede sadakatle birbirlerine bağlanıp aşk yaşayanları gördükçe kalıcı olduğuna fazlasıyla inanıyorum.
İmkansız değil evet🙃
Aşkın nereden geleceğini kimse bilemez, düzgün kullanmayı bilen insanlar var!
Evet nadiren var🍀
Şansa bala tutturan tutuyor ya şans lazım, doğru zamanda doğru yerde olmak lazım 😄 Çevremde internetten tanışıp evlenen bir kaç insan tanıyorum
Duruma bağlı değişir insanların niyeti belli değil ki zaten ama imkansız bir şey değil olabilir bence
Hayır inanmıyorum çünkü biz kızlar ne kadar sevsek de güvensek de erkekler bu güvenimizi boşa çıkarıyorlar
Kişilere bağlı reelde karşılığı varsa olur ama sadece sanalla olmaz
tamamen sosyal medyada süren bir ilişkiyse seni aldatsa ruhun duymaz.
Öyle tabi gözü kapalı güvenmekte fazla saflık:D
Yakın şehirler ise ve bulusulursa olabilir. Genelde bu böyle olmaz ama.
Genelde uzakta kalır o iletişimler😂
Teşekkürler fakat ben pek sıcak bakmam sosyal medya ilişkilerine genelde de soru da genel:)
Hayır bir birini gerçek hayatda görmeden gerçek sevgi olmaz
Artık insanların samimiyetine inanmıyorum..
Çoğu kalıcı değil ama olan da güzel oluyor.
Nadiren de olsa evet kalıcı çıkabiliyor, şans
Olabilir olmayada bilir
Evet neden olmasın ki
Neden olmasın ki inanıyorum.
Hayır geçici olduğunu düşünüyorum
sanalda kalmıyorsa elbette
Yaşadığım için biliyorum evet olabilir
Kısmet işi bence
Hayır nadiren olur
Az çok inanan var
Olabilir
İnanmıyorum.