İlişki ilişkidir tanisilan mekana bağlanması yanlış olur ama o mecrada ilişkiyi sabitlemekse ilişkiyi bitirir hayal dünyasına hapseder buda sağlıklı degildir
Hoş vakit geçirttiğine, duyguları daha rahat verebildiğimize inanıyorum. Fakat bir noktada deli cesareti ile "bir halt olursa siler, engellerim, böyle olduğumu nerden bilecek..." fikirlerine kapılıp klavye başından yapılan ilişkiyi samimi bulamıyorum
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Bana göre sosyal medyada sevgili veya arkadaş olmak çıkar ilişkisinden başka bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Her ne kadar baş ağrıtan, samimiyetsiz, zaman hırsızı insanlara denk gelsek de; yine de koruduğumuz bir umut var içimizde...
Reelde uzun süre vakit geçirip tanınmadığı müddetçe çok zor. O yüzden bana saçma geliyor. Gerçeklikle alakası olmuyor :)
insan değilse karşındaki maalesef samimiyetsizlikler ön planda oluyor
Bazıları gerçekten düzgün ve samimi olabiliyor ama genelde hep sorunlu tipler çıkıyor belli olmuyor
İlişki ilişkidir tanisilan mekana bağlanması yanlış olur ama o mecrada ilişkiyi sabitlemekse ilişkiyi bitirir hayal dünyasına hapseder buda sağlıklı degildir
Hoş vakit geçirttiğine, duyguları daha rahat verebildiğimize inanıyorum. Fakat bir noktada deli cesareti ile "bir halt olursa siler, engellerim, böyle olduğumu nerden bilecek..." fikirlerine kapılıp klavye başından yapılan ilişkiyi samimi bulamıyorum
Bana göre sosyal medyada sevgili veya arkadaş olmak çıkar ilişkisinden başka bir şey değil
sosyal medyadan tanışsan bile yüz yüze gelmek lazım ya sosyal medya insanları gerçek göstermiyor :Ç)
Olabilir neden olmasın
Hayır samimi bulmuyorum
Tam tersi çok samimiyetsiz.
yalancı çoğu guven olmuyor
Kafa dengi biri olursa neden olmasın
Bazen yapmacık gelio
Hayır bulmıyorum