Güncellemeler
1 yıl
Bu suçları işlediğim mağdurlar bir kadındı bu arada sevilme umuduyla kadınlar üzerinde suç işlemeyi denedim büyük bir suç sayılmaz tehdit ve hakaret bence
Güncellemeler
1 yıl
Tanıştığım kızlardan bu durumu saklamayı düşünmüyorum zaten çoğu serseri erkek sevdiği için adli sicil kaydımın olması onları memnun edecektir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sayılır evet
Gene de manita yapamadık be barış ne olcak benim halim aga
2 denetimim 2 de hapis cezam var 3 sene 6 ay yattım. Serseri değilim. O başka bir şey.
Serserisin tipin bile tehditkar duruyor bakınca sana
3 sene niye yattın ne işledin ki
Yaralama ve kesici alet. Serseri değilim. Karıncaya bile zararım olmaz normal şartlarda.
Aman aman ben elimi çektim olaylardan artık bidaha suç işlersem polisler belamı sevecek para cezasıyla zor yırttım
☺️Akıllı çocuk
İfadede varya nerdeyse sopayı yiyodum evet ya da hayır diyeceksin lan sorularımıza bizi dinle senin soru sorma hakkın yok biz ne sorarsak sadece evet hayır diycen dediler yanlışlıkla soru sordum polis bi bağırdı ama feleğim şaştı ilk kez o ortamı gördüm sonuçta çünkü
Sen bir kadına karşı suç işlediğin için öyle muamele görmüşsün. Haketmişsin. Beter ol
Evet mağdur kadın olduğu için öyle bence sen beter ol iyi olmuş hiçbir yerde çalışamazsın ohh miss zaten devlet kurumları 1 yıl üzeri hapis cezası almış olanı almıyor işe
😂 Ben hakkedene hakkını verdim. Ayrıca bütün resmi kurumlar hükümlü çalıştırmak zorunda. Böyle bir yasa var.
O yasa 1 yılın üzerinde hapis cezası alanları kapsamıyor akıllım haberin olsun
O yasa benim gibi para cezası alan veya 1 yıl altı hapis yatanları kapsıyor
😂Tmm akıllım sensin
İstediğin avukata sor sen bu sicille nah girersin devlet memurluğuna
Sensin dedik ya kardeşim tm
Tamam
Bir de darptan içeri gir çıkınca gel beni ailemden iste.
Hayır bir daha suç işlersem bu sefer direk içeri alırlar para cezasından yırttığıma şükrediyorum valla
Fark etmiş olman iyi, evet serseri gibi olmuşsun ama düzeltirsen iyi olur çünkü beyfendi erkeklerin değeri bir başka
Yav bak çok doluyum kusura bakma efendi erkek severim diyen kızlara çok ağır konuşuyorum yeminle sevmiyonuz annem bile serseri ol baban efendi oldu da ne oldu bak hakkını bile savunamıyor sen baban gibi olma sert ol serseri ol diyor dedem benim baya serseri bir adammış annem de babası serseri olunca kocasına da babam gibi ol diyor ama babam asla serserilik yapacak biri değil annem de benden istiyor öyle olmamı
Hayır, öyle değil işte. Beyfendi derken saygın olsun, serseri olma ama dediğim dedik ol, yani sözün geçsin ve sert ol demek istemiş, serseri derken git burnunu bka bulaştır dememiş ki annen. Çok yanlış anlamışsın. Bence sen biraz kendini eğit ve gerçekten sert yapıda olmayı öğren. Annen beyfendi derken kılıbık demeyi kastetmiş sanırım
Efendi olunca sert olamıyoruz işte bundan sonra zaten serseri olamam 1 kez bile suç işlersem kesin birdahakine hapis yatacam ömrüm boyunca rahat durmam lazım ama durabilir miyim bilmiyom
Sen benim dedemi tanısan şu an 79 yaşında ve bıçak silah taşıyor acayip derecede serseri annem de babasından çok etkilendiği için babamı serseri yapamadı beni yapmaya çalışıyor
Sakın ol. Efendi erkek olmak istemiyorsan en azından birine sinirlendiğinde, sen değil. Bu işi başkasına devret. Rahat durma tabirine uymuş olursun. Çok gergin gibisin sakın ol. Amacım kızdırmak degildi
Hayır cezam varya bidaha işlersem suç bu sefer hapse alırlar yani onu demek istedim çünkü 2 kez suç işledim 3. ye artık kesin içeri girerim
O zaman biraz sakin hobiler edin. Mesela önüne tuval al içindeki her şeyi boyalarla beraber sanata icra et. Veya yapabildiğin, becerebildigin güzel şeyler ile ilgilen, yavaş yavaş sakinleşir ve suç felan işlerinden uzak durursun. Arkadaş çevren çok onemli
Arkadaş çevrem normal benim bu olayları duyunca bir süre uzak durdular ama sonradan barıştık söz verdim suç işlemicem diye arkadaşlarıma falan.
Ya aq niye efendi sakın erkek sevmiyonuz kız arkadaş yapcaz diye başıma gelmeyen bela kalmadı lanet olsun böyle zihniyete
Niye lanet okudun ki? Alt tarafı öneri verdim.
Sakın erkek seviyorum dedim neden kizdin
Lan sen bile dedin hakkını savun sert ol diye. Yumuşak olunca ne oluyor yumuşak biriyken ben daha mutluydum en azından kadın düşmanı değildim sicilim temizdi sert oldum da ne oldu sicilim yandı işe girmeme engel olmasa bile sonuçda basitde olsa suç suçdur
Sana okumadım genel olarak kızlara okudum
Okuma ya, ben sert olmak istiyorsan öyle ol dedim. SABAHTAN BERİ EFENDI ERKEK İYİ DİYORUM GELİP GENE BANA ÇATTIN
İyiyse sadece efendi erkekle sevgili olun o zaman adamları yalnız bırakıp hayata küstürüyorsunuz ben zaten efendi erkek statüsünden çıktım suç işleyerek bana bu saatten sonra ciddi manada serseri erkek seven kız lazım onu da biraz daha kafam toparlansın bulcam havalı havalı herkese anlatcam sicilimde suç var kızlar yhaaaa diye
Bak her insan aynı değil. Efendi kişileri sevdiğimi çok kez dile getirdim. Ama biraz fazla agresifsin. Karşıdakini kırmadan konuşabilsen memnun olucam
Kadın düşmanıyım kardeşim nasıl sana iyi davranabilirim ki? Beni bu duruma senin cinsin getirdi beni dışlayıp sevmeyerek
Her erkeği aynı kefeye koysaydık hepiniz aşağılık olurdunuz. Seni doğuran cinsten mi nefret ediyorsun. Anlamıyorum bir şeyi basaramayinca veya elde edemeyince niye ki besliyorsun? Şimdi sana başka bir şeyden örnek vericem. Bir kedi seni ısırdı. Diğer kedilerin hiçbir suçu yokken hepsini aşağılar misin?
Benim birşeyden soğumam için 1 kez zarar görmem yeterli oluyor ki defalarca zarar gördüm kadınlardan
Beni doğuranla da benim aram iyi değil zaten onun da suçu var benim bu hallere düşmemde
Yinede beni aynı kefeye koyman incitti.
İncinmen sence umrumda mı?
Banane kardeşim istersen git hüngür hüngür ağla napim
Her insanın bir gemisi var bence sayılmaz
Lan daha napıyım serseri olmak için ben hapis yatmadığıma şükrediyom