Mağra adamı mıyım acaba?

Bir gün insagramdan bir kız istek attı, kendisinin daha öncesinde gördüğüm havacılık ile alakalı bir sayfası vardı ordana daha önce kendisini görmüştüm. Kendisi öğrenci pilot aynı şekilde ben de öğrenci pilotum. Profil resmimde simulatörde çekindiğim fotoğraf vardı ondan dolayı beni havayolu pilotu sanıp nerede pilot olduğumu sordu ben de sadece onun gibi hususi pilot lisansı yaptığımı söyledim ve biraz sohnet ettik fakat çok sürmedi. Sonraki gün beni yakın arkadaşlara eklemiş? Ondan sonraki gün de selamm naber yazdı. Uzunca sohbet ettik gece 2’ye kadar. Sonraki gün arayıp sesli konuştuk, yine saatlerce yazıştık vs. Fakat o günde sürekli böyle “sana bakim” şeklinde sürekli anlık istiyordu. Yaklaşık iki gün sonra falan o sıra instagram kapalı olduğundan numaramı versem whatsappe geçsek olur mu diye sordu ben de olur dedim. Birkaç sabah uzatmalı günaydın mesajı atıyordu sonra kesti ve ben atmayınca trip atmaya başladı vs. 15-20 dk konuşmazsak eğer napıyonn tarzında yazıyor hiç böyle uzun bi ara konuşmamış olmuyorduk yani. Sonra görüntülü aramaya falan başladı odasını gösteriyor, makyajını siliyor ya da yapıyor falan. Bir seferinde de küçük kız kardeşimle yaklaşık 2 saat konuştular, o konuşmada da kardeşim bana kiminle evleniceğimi sordu ben de gülüp geçiştirdim fakat kız ısrarla cevapla cevapla dedi. Sonrasında yine bir görüntülü konuşmada ilk date’de neler yemeyeceğinden bahsediyordu pizza olur ama italyan restoranında dedi, ben de italyaya götüreyim direkt dedim. Sonrasında yine bir konuşmada kokoreçin de olacağını söyledi ben de “ohh iyi italyadan kurtulduk daha ucuza geldi” dedim onun da aklında kalmış italyaya söz verdin ilk orada yemek yicez dedi. Ondan sonra yine sürekli görüntülü/sesli aramalar sabah öğle akşam gece farketmeksizin saatlerce konuşuyorduk. Dün kızın profiline bakayım dedim belki bir şey kaçırmışımdır falan. Etiketlemeler kısmına girdiğimde kızın doğum gününde atılmış, bir çocukla baya baya bir date postu var etiketlendiği. Çocuk çok büyük duruyo kıza göre belki uçuş okulundan tanıdığıdır akrabasıdır falan dedim. Araştırdım. Değilmiş ne akraba ne de aynı uçuş okulundan. Kız ile 3 yaş fark varmış aralarında. Çocuğun hesabına girip öne çıkanlarda beraber storylerini gördüm. Konuşmaları birkaç kız arkadaşıma attığımda kızın flörtleştiğini söylediler ki bende öyle düşünüyorum. Ya da benim sevgilim birisiyle böyle konuşsa ciddi sorun çıkartırdım. Bir arkadaşım çok hızlı samimileştiğimiz için kızın duygusal boşlukta olduğunu söylüyordu zaten. O çocuğun öne çıkanları da Mayıs ayına kadar sadece, sonrası yok. Ben ya aldatıyor çovuğu, ya kavgalılar ya da flört etmiyor kendince diye düşündüm. Sonraki gün üstü kapalı şekilde öğrenmeye çalıştım. Nasıl öğrendiğimi anlatmıyacağım çünkü kelimr sınırını aşarım muhtemelen. Kısacası bana “Seninle arkadaşız zaten”. Sorum şu: anlattığım kadarıyla kızın yaptıkları flörtleşmek mi yoksa ben mi mağara adamıyım. Hiçbir arkadaşım anlam veremedi kızın yaptığına, ben de acaba şaka mı yapıypr diye kaldım.

Mağra adamı mıyım acaba?