Ben kotu biri miyim?

2021 yilinda sanaldan bir erkek arkadasim olmustu 1 ay surdu ve ayrildik 2022 yilinda yasadigim yere gelmis bana yazdi ve bulusmak istedi bulustuk ve barisip tekrar iliski kurduk birkac ay cok guzel bi iliskimiz oldu sonra durduk yere benden ayrildi ve mesajlarima bakmamaya basladi ben cok seviyordum gururumu tamamen kaybettim onun icin 7 8 ay boyunca cok agladim hep yazdim fakat o sadece arada yazarak kafami karistirdi bahaneler buldu kisacasi beni cepte tuttu o sure icinde beni henuz beraberken aldattigini ve eski sevgilisini hic unutamadigini ogrendim fakat yine de ondan vazgecemedim 8 aylik bi sureden sonra ben yavas yavas igrenmeye ve sogumaya basladim en sonunda tamamen unuttum ve yeni biriyle tanistim hayatimda tanidigim en iyi erkekti ve beni gercekten seven tek kisiydi fakat ben ona onceku iliskim yuzunden hic bir zaman guvenemedim beni sevdigini biliyordum ama yinede guvenemiyordum 3. ayimizdan sonra surekli ayrilip barismaya surekli kavga etmeye basladik ve ben iliskimizi bitirdim o bana yazmaya devam etti fakat ben umursamadim sonunda ben onu en hassas noktalarindan vurdum ve aramizdaki iletisim tamamen bitti onceden hep birisi icin uzulen ben artik herkes tarafindan sevilmeye basladim sadece konusup gectigimi sanarken kendime bagliyordum artik istemeden erkekleri artik yanlis kisi ben oldum sanirim beni cok seven biri var ben onu aldattim ve kalbini surekli kirdim hep bana aglayarak mesajlar atiyor kotu biri oldugumu igrenc biri oldugumu soyluyor fakat birkac hafta sonra dayanamayip tekrar yaziyor ve ben yine onu umursamiyorum, artik istesemde biri icin uzulemiyorum birini uzerken hicbisey hissetmiyorum veya biri acisini anlatirlen onun adina uzulmuyorum neden boyle oldum bazen keske eski halime donebilsem diye uzuluyorum
Ben kotu biri miyim?