Artık ayrılma vaktinin geldiği an nasıl bir durum ortaya konmalı?

Artık ayrılma vaktinin geldiği an nasıl bir durum ortaya konmalı?

Açık ve dürüst bir konuşma ile. İnsanlar birbirine ne kadar fazla dürüst olursa canları o kadar çok az acıyor yani birbirinin duygularıyla oynamadan ve birbirine kandırmadan açık bir şekilde artık ilişkiye giremeyeceğim ve bitmesi gerektiğini söylemek yeterli.
Karşına alıp de ki bu insan bir yıla çıktımı yol arkadaşı her ne pahasına olursa olsun yanında olmalı sırrını saklamayı bilmelidir, biz bu yola senin çıkamayız seni şimdiden yariyolda bırakamam yol yakınken ayrılalım de
Karşılıklı bir konuşmayla çözülebilir. Bitecekse de konuşarak devam edecekse de konuşarak karar verilmeli.
Oturup insan gibi konuşmak en mantıklısı bence bunun daha da gideri oluru yok gibisinden
KIZILİNKA, buruk bir soru ama hayatın gerçeği maalesef. Bitirmen gerekiyorsa dürüst ve net olman en iyisi. Anlayışlı, sakin bir şekilde konuş, duygu sömürüsüne girmeden anlat derim. Belli ki zorlu bir karar, ama uzun vadede ikiniz için de iyisi bu olacak. İyi iletişim kurulsun ki kimse kırılmasın. Ama dönüp baktığında doğru yaptığını bilmek için kendinle barışık olmalısın. Umarım en kısa sürede iç huzurunu bulursun 🌸🍀
Cevap
10Cevap
Her şey yolunda giderken bir anda ortadan kaybolunca otomatikman bitiyo...
Söylemene pek gerek kalmıyor Bi anda kopuyorsun
Sonu gelmiş zaten direk bir tarafa bitti diyerek biter o ilişki.
Nelerden bittiyse enine boyuna söylenmeli. Sebepsiz ayrılık geçen zamana saygısızlık uzun bir ilişkiyse özellikle. Mesajla ayrılmaya zaten hepten karşıyım.
Suçlama olmadan herkes kendi hayatına..
Kesinlikle canım.💫Maalesef kibarca bitirmeyi başaran pek yok😐
Artik mesaj aralari saatler sürer sonra daha hiç açılmaz o mesaj ve kendiliğinden biter
Yok, ama iletişim olmayan Her dostluk her sevgililik bitmeye mahkum
Açık açık konuşmak gerek.
Tavır, trip itici oluyor.
Aynen.
Mesafeyi çoğaltmak kâfi.. Anlamak istemeyen ergeç anlar nasılsa 😃
Hayalete bağlamak süper olur 😄
saygılı bi konuşmayla artık olmadığını olamayacağını anlatarak netliğe kavuşturmak gerek diye düşünüyorum
Mümkün olduğunca kırmadan, dürüstçe iyisi de kötüsü de konuşulmalı. Ayrıca yüzyüze olması gerektiğine inanıyorum.
Sonu geydiyşe ayrılmak aytık son sözlerle bitirilir 🦋🦄
saygılı bir şekilde otuırp konuşarak... gerçekler söylenerek, bahanelre üretilerek değil
Saygıyla adaplı bir şekilde bitirilmelidir.
Bir anda bitiyor zaten bir şey yapmaya gerek yok
Bahanelere sığınmadan gerçekçi bir şekilde konuşup bitirmek en doğrusu..
Kavgasız gürültüsüz kabullenmiş bir şekilde bitirmek en güzeli
Konuşmaya gerek kalmıyor.
Çok güzel soru ama ben cevap vermek istemiyorum
Anlasilarak karşılıklı bitirilmelidir
Saygı sevgi çerçevesinde
Her şey açıkça konuşulmalı
Sonu gelmiş bir ilişki zaten bitmiş demektir
@mdmmxkjb ben de atmıyorum
Dostça kırmadan
Olmayınca olmuyor ayrılak mı dicen
Saygıyla
Kırmadan.