Sizce beni neden bu kadar kısa sürede sevmiş olabilir?

Erkek arkadaşımla tanışalı birkaç ay oldu. İnternet üzerinden tanışmıştık. Benimle görüşmek için yabancı bir ülkeden yaşadığım şehre geldi. Mesajlaşırken de bana aşık olduğunu ve sonsuza kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. O zamanlar pek inanmıyordum, hatta benim yanıma geleceğine de inanmıyordum. Ama geldi hatta bana yüzük ve annesinin yaptığı çiçekleri de getirdi. 1 hafta kaldı. Yolda yürürken çantamı bile taşımak istiyor hatta ayakkabılarımı bile önüme koyduğu oluyor. Benimle evlenmek istediğini söylüyor. Benimle sosyal medya hesaplarına fotoğraflar da attı. Telefonun ekranında bile benim fotoğrafım var. Ailesi ve arkadaşlarıyla da tanıştık, o da benim ailemle tanıştı. Vedalaşmadan önce cüzdanımda fotoğrafımı gördü ve alıp kendi cüzdanına koydu. 2 hafta içinde tekrar görüşmemiz gerektiğini söyledi ve o gittikten sonra her gün bununla ilgili konuşmaya başladık. Bana bilet aldı ve bu kez ben onun yanına geldim. Ailesiyle ve arkadaşlarıyla yüz yüze tanıştım. Bana hâlâ çok kibar davranıyor. İşe gitmeden önce beni öpüyor ve beni sevdiğini söylüyor. Markete gittiğinde istediğin bir şey var mı diye hep soruyor. Uyurken başımı öpüyor. Benimle hep ilgileniyor. Tanışalı birkaç ay oldu. Kendisi de yakışıklı ve karizmatik biri, yaşı da genç aslında ve evlenmek istemesine şaşırdım. Sizce neden bu kadar sürede benimle bunları düşünmüş olabilir?

Sizce beni neden bu kadar kısa sürede sevmiş olabilir?