Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ulaşılmaz olan daha değerli değildir çünkü ulaşamadığın için onunla birlikte olamayacağın için bir değeri kalmaz..
Çevrenden bulsan o zaman daha değerli olur ulaşabileceğin için onunla olabileceğin için onu değerli kılar.
Hem ulaşılmaz olan yani uzak mesafeli ilişkiler gibi olan ilişkileri herkes yapamaz çok sabır ve güven ister.. ama kimisine değerli dır neden çünkü onca ayın ya da yılın hasretini gideriller... ama ayrıldıklarında zor gelirler..
Ulaşılmaz olan unutulmaya mahkumdur oncin değerli gibi gözükür insana.
az olan ve uzak olan daha değerli gelir. Örneğin; Paris'i gidip görmek için yanıp tutuşursun ama yaşadın mahallede ki güzelliklerin çoğuna gitmemiş ve haberin bile yoktur.
Cevap
9Cevap
"Herkes ulaşamadığının delisidir"
Hayır ilgisi yok
Öyle olduğu her kez tarafından onay görmüş olsa bile
bir tabir var ya (fazla naz aşık usandırır) diye.
Çok koşarsan bir yere kadar kovalanırsın.
Herkesin nefes seviyesi aynı değil.
Boş yere bu durumda kuruntu yapılırsa bu bir hastalıktır.
Onun değeri ile alakalı değil.
Ulaşılmaz olmaz değerli değildir. Eşsiz benzersiz olmak değerlidir. İnsan ulaşamadığını arzulamaz özel olan şeyleri nadide şeyleri arzular ister
Ulaşılamaz olan değil de her şeyi dozunda yapan çekicidir
Ulaşamadıkça kıymete bindi unutulmaz oldu..
Maddi olarak cogunlukla evet ama manevi olarak hep degil bence
Evet benim ki öyle vallaha burnumdan getiriyor hayatı.
Evet az bulunurluk ilgi çeker iphone gibi düşün, alması zor olduğu için herkes peşinde
Güzel olan degerlidir ben çirkinim ezigim cuceyim ayaklarim erkek ayağı gibi ucube gibiyim kimse sevmez beni çünkü cirkinim
Hayir karşıtarafı soğutmaktan başka işe yaramaz.
Harbi soğutuyorlar
Evet kadin erkek fark etmez ualşlmazı oynayan diyer taraf soğar kaçna kovalanır klişesi ancak klişe kalir gerisi yok.
Kaçan kovalanır değilde kaçandan kacilmasi lazım
Yani en iyisi
evet %83
Değil.
Evet
Evet
Evet
Evet
bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?