Aşk İlişkileri Ne cevap yazayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şarkı söylediğim kayıtlarımı silmemiş yıllar geçmesine ragmen Ne cevap yazayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı. nedenini sor ona 2 0 Yorumla
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Olurda boşa düşerse diye bir önlem kıyıda köşede kalmış aklına gelince de fırsat değerlendirmiş.Sözler her zaman onemlidir hisler sözlere yansır inanma. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. ne soylediginin degil ne hissettiginin onemi var demis. sevildigini ogrendin. mutlu oldun mu 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yedekleme bu. herkes birinin bişeylerini saklar ... Avlanırken yem olarak kullanmak için 0 0 Yorumla
Cileklitartt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sesini saklamasınin sevgiyle alakası yok bana samimi gelmedi hiç 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şu emojiler bir tek benim mi midemi bulandırıyor 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. MP3 olarak mı söyledin acapella mı yaptın 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi :) Yorumla m ByBrawo +1 yıl MP3 halini dinlemek isterdim 🤣 Yorumla m ByBrawo +1 yıl Anladım dinleyemiyoruz 🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neyi silmemis özel resminimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şarkı söylediğim ses kayıtlarımı Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. He hede gec 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
nedenini sor ona
Olurda boşa düşerse diye bir önlem kıyıda köşede kalmış aklına gelince de fırsat değerlendirmiş.
Sözler her zaman onemlidir hisler sözlere yansır inanma.
ne soylediginin degil ne hissettiginin onemi var demis. sevildigini ogrendin. mutlu oldun mu
Yedekleme bu. herkes birinin bişeylerini saklar ... Avlanırken yem olarak kullanmak için
Sesini saklamasınin sevgiyle alakası yok bana samimi gelmedi hiç
şu emojiler bir tek benim mi midemi bulandırıyor
MP3 olarak mı söyledin acapella mı yaptın 😂
Hepsi :)
MP3 halini dinlemek isterdim 🤣
Anladım dinleyemiyoruz 🤣
Bana çok samimi gelmedi nedense
Neyi silmemis özel resminimi
Şarkı söylediğim ses kayıtlarımı
Seni seviyorum yaz
He hede gec
selm çookgüz olmuş canm