Aşk İlişkileri Cevap olarak ne yazabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cevap olarak bunu ne kadar istiyosun dedim neyi diye cevap verdi😏 görüldü attım bende çünkü anlamamış olamaz demi istemiyor mu😔 Cevap olarak ne yazabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayraminiz mübarek olsun, ben annemin elini öptüm de parayı ben verdim onu anlamadım :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanlış yere de post atmışım hahaha :D Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yazılcak bi şey yok goruldu at 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. İstersen evet olur de 0 0 Yorumla
Arnoise Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl gulucuk at hele gulucuk 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yazık kurudu çocuk hala yazmadinmi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok daha😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ney bayramdan sonra :D anhsasjas 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Bunu anlamadım deme lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım :D Fakat sen yaz istedim Yorumla Soran +1 yıl Istemiyor mu sence ya neyi diye yazınca bende görüldü attım cevap vereyim mi bilemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Bunu ne kadar istiyosun dedim neyi dedi bende cevap vermedim görüldü attım anlamamış olamaz ki ya istemiyor mu sence yoksa gerçekten mi anlamadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamamıştır :D bana dese hemen fotosunu atardım hazır ve nazır seni bekliyoer diye ashahshahs :D Yorumla Soran +1 yıl Bana niye öküzler denk geliyor anlamıyorum ki 😂 neyi dediğine ne cevap vereyim sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ... yaz ateş emojisi koy :D Yorumla Soran +1 yıl Ama biz bunu daha önce yaşadık anlamamış olduğuna emin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belkide kalabalık biyerde :D ufaklık kalkmasın diye yazmak istemedi :D asasasas Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 görüldü attım valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen işi bilmiyorsun :D Az ucunu at kukunun :D bak nasıl köpek olup sürekli mesaj atıyor :D Yorumla Soran +1 yıl Ben değil o işi bilmiyo😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulmuş istekli kızı :D yapmıyor sjajhsajs :D ya da istemiyor Yorumla Soran +1 yıl Ben fazla istekliyim dul olduğum icin mi bilmiyorum😂 ama çok istiyorum ama bulamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışmışsın bi kere duramıyorsun :D bende senin bekar halinim sen düşün :D sen yine tadmışsın ben 1 kere zar zor :D Yorumla Soran +1 yıl Evlenirsen oda olur dert etme😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum artık :D eşim de senin gibi istekli olsun isterim cünkü ben baya bildiğin günde 6*7 kere yapıyorum :D Eşim isteksiz çıkarsa bana zehir olur Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden önce bi provasını yap canım sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl İnan mekan yer yurt hiç farketmiyo biliyo musun😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadım :D Yorumla Soran +1 yıl İlişki için illa resmi nikah şart mı ki bence değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilde :D türkiyede çok çok zor bu dediğin :D Yüzde 90 ı bakire :D ( çoğu arkadan yapmış ama :D ) Yorumla Soran +1 yıl Zor valla inşallah istekli birine denk gelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah :D taktik bekliyorum senden Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuda😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her konuda :D anladın :D ahsahshahshahs Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olmamı istediğin bişe varsa elbette😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam :D :D Mesaj atıcam nickini verirsen :D Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık be yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu ne kadar istiyorsun diye sor iyice kudursun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Vayy aslanım😂😂 çok iyi ama fazla olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence olmaz. Hem kıvırmak gerekirse duygusal anlamda sorduğunu söyleyebileceğin bir cümle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Neyi falan dersen ne dicem ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konunun devamına göre neyi diye bir şey yazması muhabbeti sonlandırır. Bu tuzağa düşmez ve neyi diye sormaz Yorumla Soran +1 yıl Sordu 😔 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyecem ben şimdi😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhabbetin konusu seni öpmeği istemek olduğu için doğrudan neyi sorusuna beni diyerek cevap verebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Cevapların beni çok heycanladırıyor😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadığı için mi neyi diye sence ama biz bunu daha oncede yaşadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır anlamadığı için değil. Senin de onu istediğini ve bunu ona söylemeni bekliyor. Böylece hem seni düşünmenin hazzını hemde beğenilmek ve istenilmenin memnuniyetini beraber yaşayıp daha fazla mutlu olmak istiyor Yorumla Soran +1 yıl Özelden konuşalım mı seninle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Tabiki opebilirsin yaz 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bekliyorum 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. görüldü at 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bayraminiz mübarek olsun, ben annemin elini öptüm de parayı ben verdim onu anlamadım :D
yanlış yere de post atmışım hahaha :D
Yazılcak bi şey yok goruldu at
İstersen evet olur de
bırak o yazsın uğraşsın
gulucuk at hele gulucuk
😂😂
Yazık kurudu çocuk hala yazmadinmi
Yok daha😂
Ney bayramdan sonra :D anhsasjas
Bunu anlamadım deme lütfen
Anladım :D Fakat sen yaz istedim
Istemiyor mu sence ya neyi diye yazınca bende görüldü attım cevap vereyim mi bilemedim
Anlamadım
Bunu ne kadar istiyosun dedim neyi dedi bende cevap vermedim görüldü attım anlamamış olamaz ki ya istemiyor mu sence yoksa gerçekten mi anlamadı
Anlamamıştır :D bana dese hemen fotosunu atardım hazır ve nazır seni bekliyoer diye ashahshahs :D
Bana niye öküzler denk geliyor anlamıyorum ki 😂 neyi dediğine ne cevap vereyim sence
... yaz ateş emojisi koy :D
Ama biz bunu daha önce yaşadık anlamamış olduğuna emin misin
Belkide kalabalık biyerde :D ufaklık kalkmasın diye yazmak istemedi :D asasasas
😂😂 görüldü attım valla
Sen işi bilmiyorsun :D Az ucunu at kukunun :D bak nasıl köpek olup sürekli mesaj atıyor :D
Ben değil o işi bilmiyo😄
Bulmuş istekli kızı :D yapmıyor sjajhsajs :D ya da istemiyor
Ben fazla istekliyim dul olduğum icin mi bilmiyorum😂 ama çok istiyorum ama bulamıyorum
Alışmışsın bi kere duramıyorsun :D bende senin bekar halinim sen düşün :D sen yine tadmışsın ben 1 kere zar zor :D
Evlenirsen oda olur dert etme😂
Bilmiyorum artık :D eşim de senin gibi istekli olsun isterim cünkü ben baya bildiğin günde 6*7 kere yapıyorum :D Eşim isteksiz çıkarsa bana zehir olur
Evlenmeden önce bi provasını yap canım sende
Nerde :D :D :D
İnan mekan yer yurt hiç farketmiyo biliyo musun😂
Nasıl yani anlamadım :D
İlişki için illa resmi nikah şart mı ki bence değil
Değilde :D türkiyede çok çok zor bu dediğin :D Yüzde 90 ı bakire :D ( çoğu arkadan yapmış ama :D )
Zor valla inşallah istekli birine denk gelirsin
İnşallah :D taktik bekliyorum senden
Hangi konuda😄
Her konuda :D anladın :D ahsahshahshahs
Yardımcı olmamı istediğin bişe varsa elbette😂
Tamam :D :D Mesaj atıcam nickini verirsen :D
Gizliden çık be yazarım
Çıktım 😂
hastayım sana diye devam et..
Bunu ne kadar istiyorsun diye sor iyice kudursun
Vayy aslanım😂😂 çok iyi ama fazla olmaz mı
Bence olmaz. Hem kıvırmak gerekirse duygusal anlamda sorduğunu söyleyebileceğin bir cümle oluyor
Neyi falan dersen ne dicem ki
Konunun devamına göre neyi diye bir şey yazması muhabbeti sonlandırır. Bu tuzağa düşmez ve neyi diye sormaz
Sordu 😔
Ne diyecem ben şimdi😔
Muhabbetin konusu seni öpmeği istemek olduğu için doğrudan neyi sorusuna beni diyerek cevap verebilirsin
Cevapların beni çok heycanladırıyor😂😂
Anlamadığı için mi neyi diye sence ama biz bunu daha oncede yaşadık
Hayır anlamadığı için değil. Senin de onu istediğini ve bunu ona söylemeni bekliyor. Böylece hem seni düşünmenin hazzını hemde beğenilmek ve istenilmenin memnuniyetini beraber yaşayıp daha fazla mutlu olmak istiyor
Özelden konuşalım mı seninle
Açtım
Tabiki opebilirsin yaz
Bişi yazma bence :D
Ormana kacir beni hasin erkegim yaz
Bekliyorum
Emoji at geç.
tamam de geç
yazma bir şey
Kim bu
görüldü at
Ergen